Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 40
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l la data la care se face prima licitatie se seteaza 48 ore. daca dupa primele 24 de ore se supraliciteaza, se mai adauga inca 24 de ore la fiecare supralicitare. daca toate supralicitarile au loc in primele 24 ore, nu se mai adauga nimic la timpul initial de 2 zile. |
... altfel da, se prelungeste cat de mult. Scopul e de a se strange cat mai multi bani, daca cineva este dispus sa dea mai multi bani, ii este data o perioada de reactie de o zi (24 ore).
De aceea e indicat ca, daca pe cineva intereseaza un anumit produs, sa nu stea mult pe ganduri pentru a supralicita.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
boticelina spune:
Intrebare intrebatoare pt fetele cu copii mai maricei: Imi plac de mor cateva perechi de incaltari dintre cele oferite de Anuc. Cele nr. 27 ar fi vizate. Fi-mea poarta acum 24-25. Vara trecuta purta 19-20. Oare daca iau acum ceva cizmulite 27 ii vor veni la iarna sau i-ar fi bune fix in vara? Voi ce ati observat, dupa ce au trecut de bebelusie tot asa repede le creste piciorusul sau stagneaza?
Ca ma framant de aseara...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Intrebare intrebatoare pt fetele cu copii mai maricei: Imi plac de mor cateva perechi de incaltari dintre cele oferite de Anuc. Cele nr. 27 ar fi vizate. Fi-mea poarta acum 24-25. Vara trecuta purta 19-20. Oare daca iau acum ceva cizmulite 27 ii vor veni la iarna sau i-ar fi bune fix in vara? Voi ce ati observat, dupa ce au trecut de bebelusie tot asa repede le creste piciorusul sau stagneaza? Ca ma framant de aseara... |
Fiu-meu a purtat mai bine de-un an 25, daca bine tin minte, papuci 26 si 28 n-a purtat. N-am inteles nici eu exact dinamica
Exemplu de fete la aceasta inaintata marime inca nu am.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
Supralicitez H75, 27 lei.
ancadragoman trimite-i PM.
cosminiq e suficienta si o confirmare din partea lui pisellino, sa ne zici si care sunt produsele.
Edit: actualizez.
Eseea spune:
Boticelina, nu te sfatuiesc ( chiar daca pt bazar ar fi bine ) sa iei incaltaminte pentru peste mai mult timp. Nu stii cum va evolua piciorusul, eu am luat 2 perechi de incaltari pt bb mic anul trecut pe vremea asta, eram sigura ca ii vor veni acum si le-a purtat cate o data pe fiecare. nu-i sunt bune. La hainute e altceva, marja la marimi e mai mare, i-am luat si hainute si ii sunt f bune.
Incaltaminte sfatuiesc sa cumpere in avans doar gravidutele pt bb mc mic, in functie de anotimpul in care se va naste bb, gen 0-3 luni, 3-6 luni...
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alexandrina spune:
Supralicitez H75, 30 lei.
Si iar mi-am facut de lucru, actualizez
Leditia spune:
Confirm o plata de 45 ron de la Alexandra si inca una de 55 de la anonim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
blue_rain spune:
Christos a inviat!
Am rugamintea sa-mi spuna cineva cum/unde se depun banii pentru Alina, am cateva produse castigate pentru Alina, dar nu gasesc contul pentru ea. Vreau sa trec azi pe la banca, sa depun banii pentru produsele castigate de catre mine. Stiu ca am intarziat cam mult, dar pana acum ne-am deplasat cam greu, acu bebe e mare, sta in marsupiu asa ca putem sa ne plimbam in voie :)
O sa fiu mai activa de acum la Bazar.
O zi faina!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo