Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 4
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Liliana83, nu are copertina caruciorul, e exact cum e in poza. arata impecabil, nu se vede ca a fost folosit, doar rotile is un pic murdare de praf. |
Mersi! Am intrebat deoarece am obs acest lucru abia dupa ce m-am grabit sa licitez , deoarece chiar zilele trecute am vazut in oras si pretul era muuult mai mare... dar totusi daca n-are copertina, tinand cont ca vine vara si ca ficioru-miu si-asa are pigmentul mai inchis mi-e teama sa nu-l coc de tot... asa ca maine dimi va spun clar daca licitez in continuare sau renunt dupa ce ma consult si cu sotul care nu mai vine...( asta in cazul in care , bineinteles nu supraliciteaza altcineva intre timp)
Edit: raman in licitatii
anna-mama spune:
citat din mesajul lui ana l sa mute cineva in licitatii D 106; I 59; J 84. Multumesc mamica lui Andrei |
Le mut eu acum
e simplu, doar sa vrei!
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana83
Mersi! Am intrebat deoarece am obs acest lucru abia dupa ce m-am grabit sa licitez , deoarece chiar zilele trecute am vazut in oras si pretul era muuult mai mare... dar totusi daca n-are copertina, tinand cont ca vine vara si ca ficioru-miu si-asa are pigmentul mai inchis mi-e teama sa nu-l coc de tot... asa ca maine dimi va spun clar daca licitez in continuare sau renunt dupa ce ma consult si cu sotul care nu mai vine...( asta in cazul in care , bineinteles nu supraliciteaza altcineva intre timp) |
Ar mai fi o solutie, daca iti place caruciorul si pretul lui, si anume asta: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/QDiverse#5447123638693797618
Ce zici?
Eseea spune:
citat din mesajul lui mihaser Salut! Cristina multumesc ptr sarafan.Mai aveam o licitatie castigata! http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruIonela#5451913475342189938 Ma asteptam sa fie ambele produse in colet...dar nu-i bai! Nu mai doresc produsul sa mai platesc alte taxe postale! De asemenea as vrea sa retrag produsul meu din bazar, iar produsele pe care le-am castigat si nu le-am primit nu le mai doresc! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
fetelor, sa nu trecem peste acest mesaj, se pare ca avem o problema si ne pierdem credibilitatea asa... Mihaela, vad ca esti suparata? Nu mai bine ne spui ce s-a intamplat exact? Din mesajul tau inteleg ca ai platit niste produse dar nu ti-au fost livrate. Ai dat pm fetelor care le pusesera la bazar? Si nu ti le-au trimis? Sau exact ce s-a intamplat? Ne pare rau daca esti suparata dar ar fi bine sa explici despre ce e vorba, sunt sigura ca se poate remedia.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
kid spune:
ana_l Mut eu produsele.
Si incerc sa-ti raspund la intrebare; cand se trece o licitatie la un produs si se muta in albumul de licitatii se trec data si ora de finalizare a licitatiei; de ex, daca se liciteaza azi, 1.04, la ora 10.00 data de finalizare este 3.04, ora 10.00. Daca mai liciteaza cineva pana pe 2.04 ora 10.00(in decurs de o zi/24 de ore de la inceperea licitatiei), nu se modifica ora, insa daca liciteaza dupa 2.04 ora 10.00(dupa o zi), se modifica ora sau data, astfel incat sa ramana 24 de ore de la ultima licitatie pana la finalizarea licitatiei.
Daca liciteaza cineva pe 2.04 ora 16.00, licitatia se finalizeaza pe 3.04, ora 16.00; daca mai liciteaza cineva pe 3.04 ora 15.00, licitatia se termina pe 4.04, ora 15.00.
Sper ca ai inteles ceva din ce am scris mai sus.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
liliana83 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
Ar mai fi o solutie, daca iti place caruciorul si pretul lui, si anume asta: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/QDiverse#5447123638693797618 Ce zici? ] |
zic Da!! dar se poate prinde sigur?
anna-mama spune:
Licitatii finalizate
Carminabulina - H62
Arcadia - D113 si D117
Ancutza_Bro - B143
Ionik - K60
Felicitari
e simplu, doar sa vrei!
liliana83 spune:
Carminabulina, nu merge ca este bara aia pe diagonala care ar impiedica umbrela... oricum m-am hotarat raman in licitatii cu caruciorul
edit: inventasem un nou cuvant
kid spune:
N-am mai apucat sa mut nimic, a fost anna-mama mai rapida
Eseea, din ce am inteles eu, Mihaela a castigat 2 produse de la kriss, insa in colet nu a ajuns decat unul, pentru care a platit taxele postale ramburs si nu vrea sa mai plateasca inca o data taxele(nu stiu cat sunt, in jur de 7-8 lei) pentru cel de-al doilea produs(ceea ce mie mi se pare normal). Dar nu stiu ce anume au vorbit pe PM, poate mai intra fetele si ne spun exact problema.
Edit: am gasit http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5439488480914716690 , sper sa mai intre si mihaser sa ne spuna daca mai sunt, caci eu nu am gasit.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
liliana83 spune:
Dar as mai avea o intrebare? Cum se face expedierea in acest caz? se poate tot prin posta? prin curierat eu nu vreau ca-i prea scump.