Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 38
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Licitez E199 - 10 lei. Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) Blogul Cezarei |
Actualizez
e simplu, doar sa vrei!
ancadragoman spune:
si asta cred ca trebuie mutat de la finalizate pentru ca eu deja i l-am trimis http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5439680541164420722
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Anca, le-am dat deja dar daca primesc de la fete, pun poze
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kokiy spune:
'Neata...vreau si eu Pm cu nr.tel. de la Flowers sau ID
Daca mai aveti produse castigate de la mine sa ma trageti de maneca ...trebuie sa ma intalnesc cu Flowers si Olishka,sa trimit la Mamagiuliei 2 produse, plus cele castigate de Mercedes,la Laura25 am o gecuta...Am vazut cateva nerevendicate :Alexandrina,Gabi25 ???
Oricum imi cam fug ochii si nu cred ca am identificat tot
....................................................................................
De vanzare
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman si asta cred ca trebuie mutat de la finalizate pentru ca eu deja i l-am trimis http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5439680541164420722 |
Faptul ca tu ai trimis un produs, nu inseamna ca a fost platit.
Ba, mai mult, e impotriva regulamentului.
El poate fi platit dar avem nevoie de dovada sau de confirmare.
Cine l-a mutat deja, sa-l puna inapoi la finalizate.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Pai am trimis produsul pentru ca mi-a dat Pm cu adresa si am crezut ca deja a platit ,eu una dau Pm dupa ce achit si am crezut ca toata lumea face la fel
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
gabi25 spune:
citat din mesajul lui kokiy 'Neata...vreau si eu Pm cu nr.tel. de la Flowers sau ID Daca mai aveti produse castigate de la mine sa ma trageti de maneca ...trebuie sa ma intalnesc cu Flowers si Olishka,sa trimit la Mamagiuliei 2 produse, plus cele castigate de Mercedes,la Laura25 am o gecuta...Am vazut cateva nerevendicate :Alexandrina,Gabi25 ??? Oricum imi cam fug ochii si nu cred ca am identificat tot .................................................................................... De vanzare |
Trimit adresa saptamana asta....cand reusesc sa-mi dau un sut sa ajung la posta. Scuze din nou, dar am niste zile
Bazar DC - pentru copii
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
Alex@Sara spune:
Hristos a inviat!
am si eu 2 gecute si o pereche de pantalonasi castigate dar inca neplatite,ca noi de 10 zile suntem "navetisti" zilnic la Budimex cu fetele.DAriuca a terminat ieri tratamentul si Sara mai are azi si maine .Sper ca cel tarziu vineri sa achitam.La noi nu e vb de bani,e de lipsa de timp ca in Voluntari nu am vazut sediu de BRD prin apropiere.Cred ca voi merge la un Reiffeisen sau BCR sa depun banutii.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
kokiy spune:
Ancadragoman,are partial dreptate ...e foarte greu pentru unele dintre noi sa urmarim bazarul ,cine si ce a platit ,de multe ori s-a mers pe incredere sau pe jena de a cere un document cu confirmarea platii...intradevar ar trebui sa ne ghidam dupa mutarea produsului ,dar sincer, cine nu prea are timp n-o sa faca asta
Eu m-am confruntat cu neplata produsului ,nu vreau sa cred ca se vrea profitarea de pe urma bazarelor ...
....................................................................................
De vanzare
alexandrina spune:
Alex@Sara din punct de vedere a regulamentului nu va preseaza timpul, mai poti astepta.
ancadragoman era doar un semn de atentie pentru toata lumea, ca sa verifice daca plata a fost confirmata inainte de a expedia. Poate produsul a fost platit.
Acum las in sarcina ta lamurirea situatiei, trage de mana faptasul ca eu nici nu pot deduce care era produsul.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).