Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 29
alexandrina spune:
Adevarat a inviat!
Vroiam sa propun sa facem curatenie vineri in Finalizate, dar in afara de blue_rain care speram ca se rezolva azi (pentru ca este vorba de multe produse din diferite date), nu sunt alte cazuri.
Urmatoarele care trebuie sa plateasca sunt:
- pana in 12: madalina84
- pana in 13: ellinia
- pana in 16: olishka
- pana in 17: cosminik
- pana in 18: Flowers
- pana in 19: catiusca
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Ancutza_Bro spune:
am primit azi coletul de la Selene_Bunny
multumesc
ps: fac astazi plata pt celelalte 3 produse castigate
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Adee spune:
Am licitat azi noapte la 00:43 J90 - 8 lei si nu apare, iar intre timp vad ca sa si incheiat licitatia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5455917553506672722
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee J90 - 8 lei purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 AN |
Am gasit eu !
Sa vedem cum remediem situatia !!!
Gata, am remediat situatia, mii de scuze si multumim pt sesizari, sunt bine-venite
Si scuze lui Serialbastre pt incurcatura.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Am gasit eu ! Sa vedem cum remediem situatia !!! Gata, am remediat situatia, mii de scuze si multumim pt sesizari, sunt bine-venite Si scuze lui Serialbastre pt incurcatura. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Nici o problema
Se poate sa ma hotarasc pentru cine depun banii numai dupa ce mi se incheie si celelalte licitatii ?
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN
alexandrina spune:
Da, se poate!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Serialbastre spune:
Tocmai vroiam sa zic si eu de incurcatura.
Supralicitez J90 - 9 lei.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
valentina_22 spune:
Am trimit un mail pe adresa bazarului cu niste produse. Daca aveti ceva timp poate aruncati un ochisor si le mutati unde trebuie. Sunt pentru 4-5 ani asa ca hotarati voi,la ce categorie le incadrati.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Tocmai vroiam sa zic si eu de incurcatura. Supralicitez J90 - 9 lei. Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) Blogul Cezarei |
Actualieze
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
anna-mama spune:
4 produse noi de la valentina_22, aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5456944647424568034
Multumim frumos
e simplu, doar sa vrei!