Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 25
Eseea spune:
si K65 din finalizate nu e totuna cu K 67? Are kokiy 2 perechi la fel?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
bb_yasmi spune:
va multumesc.
maine voi depune banutii.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
kokiy spune:
Eseea ,mai am 1 buc K67 si la K64 sunt 2 buc. ...papucei sunt noi
....................................................................................
De vanzare
AnnaBaby spune:
Neata fetele si Hristos a inviat!!!!!
Am platit azi F52 si am trimis dovada platii pe mailul comun.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
arcadia spune:
Neatza!
andre_ea, poti depune pentru cine vrei tu
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea si K65 din finalizate nu e totuna cu K 67? Are kokiy 2 perechi la fel? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Eu asa stiu ca da
Edit saanunt castigatoarea a 2 produse : Ancuta_Bro
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
szivarvany spune:
Maine dimineata vom deschide o listuta cu cele care am castigat produse si vom incerca sa spunem cand le vom achita, asta ca sa stie si fetele cand pot conta pe banuti
Sper sa nu fie cu suparare, insa sunt cateva persoane care nu au mai dat pe la subiect de 1 capitol incoace
Ancutza_Bro spune:
fetelor eu sunt pe-aici...
pot sa va intreb ceva?
am 3 produse castigate...5 lei fiecare...2 din ele sunt obligatoriu pt Ionela...la primul am ales eu sa fie pt Robi...pot sa ma razgandesc? stiu ca nu e frumos dar am mai virat acum 2 saptamani 50 ron in contul lui Robi, iar pt Ionela nimic pana acum...plus ca as face un singur virament pt toate produsele
daca nu se poate, nu-i bai...o sa fac cele doua viramente...eu doar am aruncat o intrebare
multumesc si Sarbatori Fericite in continuare !
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
szivarvany spune:
Vin si eu cu 3 produse pt 6 ani, oferite de prietene mea:
H75 trening Adidas are un mic defect - pe fund e fugit un fir cca.1,5 cm si se vede cand te uiti cu mare atentie
H76 camasa sport
H77camasa sport NOUA
Ancuta, imi dau si eu cu parerea: daca produsul nu a avut destinatie aleasa de catre cine a oferit, cred ca poti schimba
kriss79 spune:
Hristos a Inviat!
Am mai trimis pe mail 4 produse.
In leg.cu produsele lui mihaser, a fost greseala mea, i-am cerut scuze pe privat caci din neatentie i-am trimis doar un produs din cele 2 castigate de ea.Ii voi trimite si celalalt produs fara sa mai trb.sa plateasca alte taxe.
sper sa nu se mai intample, am sa fiu mai atenta!
revin, mai sunt cateva produse castigate dar pt.care nu m-au contactat castigatoarele, resp.flowers,olishka..acestea sunt mai "vechi" ca sa zic asa..
Cristina, mamica de Alessia Stefana