Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Rog pe cine a modificat E178, E177, sa corecteze data de finalizare a licitatiilor. Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
La E177 eu am scris ieri, dar nu inteleg ce nu e corect. Ieri era 02.04. si am adaugat cele 48 de ore.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
La E177 eu am scris ieri, dar nu inteleg ce nu e corect. Ieri era 02.04. si am adaugat cele 48 de ore. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Se adauga 48 de ore doar cand se liciteaza, la suprlicitatii se modifica cu 24 de la ora supralicitatiei doar dupa ce trec 24 de ore de la data licitatiei
Edit: Ai inteles ceva din ce am spus?
e simplu, doar sa vrei!
szivarvany spune:
Acum da, merci Ana
A 10-a oara inteleg din start
(ANA_I, te rog mai lasa mi o data adresa, am sters toate pm-urile la fel si CARMINABULINA si MISTRAL)
edit ca m-am gandit: daca toate cele 5 supralicitatii sunt facute in aceeasi zi, practic raman 24 de ore pt castigarea produsului, da ?
anna-mama spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Acum da, merci Ana A 10-a oara inteleg din start (te rog mai lasa mi o data adresa, am sters toate pm-urile) Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Cu mine vorbesti? Ca nu inteleg la ce adresa te referi?
e simplu, doar sa vrei!
anna-mama spune:
Daca au mai ramas 24 de ore din licitatie si se faca x supralicitatii trebuie sa modificam astfel incat sa ramana 24 de ore de la ultima supralicitatie
e simplu, doar sa vrei!
szivarvany spune:
Da, dar fetele au licitat ieri, pe 02.04. si am pus 04.04.
Kid, ce anume trebuia sa modific ?
Asta tot nu inteleg.
Ca daca adaug 24 ore de la ultima, schimb in 03.04. !!!
anna-mama spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Da, dar fetele au licitat ieri, pe 02.04. si am pus 04.04. Kid, ce anume trebuia sa modific ? Asta tot nu inteleg. Ca daca adaug 24 ore de la ultima, schimb in 03.04. !!! Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Daca prima persoana a licitat ieri, inseamna ca nu mai trebuia sa modifici nimic de la data licitatiei pt ca inca nu trecusera primele 24 de ore
e simplu, doar sa vrei!
ana l spune:
Mamagiuliei, ma bucur ca nu sunt singura grea de cap.
iti las acum adresa pe Pm
copiii mei minunati, Edy & Daria
anna-mama spune:
Mamagiuliei, uite, pe caz concret
pt E178 prima licitatie a facut-o crissandrada pe 2.04, ora 08.00, deci, orice supralicitatie se facea pana in data de 3.04, ora 08:00, nu producea nicio modificare a datei si orei finalizarii licitatiei. In schimb orice supralicitare care se face de azi incolo, dupa ora 08:00 presupune modificari cu 24 de ore. In concluzie data de finalizare trebuia in cazul asta sa ramana 4.04, ora 08:00
e simplu, doar sa vrei!
Leditia spune:
Mamagiuliei mi-a trimis mie in plic 10ron,tot de la bazar.
Am uitat ieri sa-i confirm si pe aia.Daria ma ierti ca am uitat..
N-a fost cu intentie.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general