Bazar (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am achitat azi 20 lei la BT pentru Bogdan in contul specificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor eu tot nu am primit nici un semn de la anidaz, si am platit sandalutele de o saptamana si i-am trimis si mail.

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Scuze, am uitat sa precizez ca banii as vrea sa mearga la Bogdan

Am inteles ca Uaiemsiem a donat toate lucrurile pentru David, sau am inteles gresit?

Am gasit mail-ul cu produsele, scrie ca doar aumite produse le-a donat anume pentru David, restul fiind pentru toate cazurile.
Acea rochita face parte din "restul". Deci valenita poate alege sa fie pentru Bogdan, modific eu inapoi.

La cele anume pentru David, s-a precizat.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor eu tot nu am primit nici un semn de la anidaz, si am platit sandalutele de o saptamana si i-am trimis si mail.

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Andreea, eu zic sa nu intri in panica, sigur iti raspunde cand vede mesajele tale. Nu a intrat pe forum din 27 martie. Deci PM-ul sigur nu l-a vazut.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

Am achitat azi 20 lei la BT pentru Bogdan in contul specificat.

Daca nu-i graba, confirma Dodo cand ii vede programul banii, daca e, atunci trimite chitanta la bazargeneral @ gmail . com

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

retrag produsele Q70, I138, I139, L125. Le donez unor cunostinte pt ca vad ca nu prezinta interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dupa Paste revin cu produse care sper sa fie mai atractive. Sper sa si castig licitatia la carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

alex_andra, te rog sa masori lungimea la rochita rosie de la A127, multumesc

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

ana_l Mut eu produsele.
Si incerc sa-ti raspund la intrebare; cand se trece o licitatie la un produs si se muta in albumul de licitatii se trec data si ora de finalizare a licitatiei; de ex, daca se liciteaza azi, 1.04, la ora 10.00 data de finalizare este 3.04, ora 10.00. Daca mai liciteaza cineva pana pe 2.04 ora 10.00(in decurs de o zi/24 de ore de la inceperea licitatiei), nu se modifica ora, insa daca liciteaza dupa 2.04 ora 10.00(dupa o zi), se modifica ora sau data, astfel incat sa ramana 24 de ore de la ultima licitatie pana la finalizarea licitatiei.
Daca liciteaza cineva pe 2.04 ora 16.00, licitatia se finalizeaza pe 3.04, ora 16.00; daca mai liciteaza cineva pe 3.04 ora 15.00, licitatia se termina pe 4.04, ora 15.00.

Sper ca ai inteles ceva din ce am scris mai sus.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Multumesc Kid. Asta intelesesem eu. Ce nu m-am prins e cum imi dau seama uitindu-ma doar la poza si descrierea ei daca prelungesc sau nu termenul. Dar o scot eu la capat.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, eu i-am trimis acum ceva timp un pm lui blue_rain in care o intrebam ce face cu produsele castigate si neplatite, etc etc...

mi-a raspuns acum cateva zile ca (,)cunoaste procedurile cu bazarul, ca spera sa reuseasca sa ajunga la banca saptamana aceasta sa le achite -din motive de deplasare cu bebe mic, plus o activitate foarte intensa profesionala pe care o coordoneaza de acasa.

sper sa nu se supere ca am dat eu detalii aici dar zicea ca va pune mesaj si pe forum, vad ca nu a pus...nici nu a platit saptamana asta, mai asteptam.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput