Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 3
honeybaby spune:
Ah corect. Noroc cu Delia 
La multi ani Ina !!!!!
Sa fi iubita si fericita alturi de baietii tai
Plec la treaba
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
briza_marii spune:
Am inteles. Fetelor, multumesc de urari..ma duc sa fac un dusulet si apoi o iau din loc, ca dr a zis sa fiu la spital pe la 6 si cu greva asta a RATB...cine stie cand gasesc un taxi .dimineata am mers cu masina ca eram cu bagaje (le-am lasat in cabinetul dr)si a fost groaznic de greu sa gasim un loc de parcare..
Castelana Doamne ajuta si tie, sa nasti usor si sa te recuperezi si mai usor.
Pup fete dragi, si va urez din tot sufletul SARBATORI FERICITE!!!
38 s+4zile
Eric Mihai
Ina_3040 spune:
Merci fetelor
. am cea mai linistita dar si cea mai frumoasa zi de nastere. acasa cu baitetii mei si cu mama. Life is good!!!
pupici tuturor si va astept cu vestile bune.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
andra_s spune:
mai fetelor ma uitam si eu pe prima pagina ... ce s-a subtiat lista de gravidute ... parca ieri era iulie 2009 si ma inscriam la odisee si ne bucuram de fiecare graviduta nou inscrisa, ne bucuram cum am ajuns la 100, etc si acum mai avem putin si predam stafeta, doamne cum zboara timpul ...
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
kossir spune:
Offffffff s-a dus un mesaj.
Nu mai am timp s-o iau de la capat, asa ca spun
FELICITARI BUMBITA, BEBESASHA, BRUMARI SA VA TRAIASCA COMORILE SA VA BUCURATI DE ELE SI SA FITI SANATOSI IMPREUNA 

Briza_marii suntem alaturi de tine, nastere usoara 

Fetelor am citit tot, va pup pe toate, cele care va chinuiti cu colicii, gazele, cele care asteptati nerabdatoare sa nasteti infruntand problemele inerente multa rabdare tuturor si multe 

Michelle raie??????? Doamne fereste. 
sa treaca!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Am fost si noi la control azi...si diseara vine bebeEric!! Desi al ultimul control, acum 2 sapt, dr a zis ca incercam natural ca totul e OK, azi nu prea a mai fost asa. Eu am uterul retrovers si acum s-a stramabat si colul, plus ca bebe nu prea mai are lichid deloc, desi apa nu mi s-a rupt..In fine, diseara la ora 8 intram la cutit. Fetele cu cezariana, voi ce ati avut voie sa papati a doua zi? Intreb ca sa stiu sa ii spun mamei ce sa imi aduca maine dimineata. Cine a facut rahi, cat timp nu e bien sa iti misti capul dupa operatie? 37+ Eric Mihai |
HAI BRIZA!!! 
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Salut! Vroiam sa va spun ca ne-am intors si noi ieri din spital, suntem ok amandoua, bb are icter si doarme de rupe, e morcovie toata Eu vroiam sa plec din spital inca de luni, dar n-am dat de mediul neonato, care si-asa nu m-a lasat nici marti sa plec, dar ieri a zis ca de vreme ce eu oricum sunt chitita sa o iau din loc, n-are sens sa ma mai tina. O sa va povestesc mai multe zilele astea despre nastere, a fost intr-un fel... Acum vroiam sa va intreb ceva - pe fetele din Bucuresti: unde as putea sa mai caut carucioare? In afara de Cora, Carrefour etc. Am vrut sa-l iau pe cel de pe strollers.ro, dar s-a epuizat stocul pana ne-am urnit noi .M-am uitat si la Chicco pe site, dar nu au carucioare cu maner reversibil, din cele fara scaun si landou. Aveti idee, mai e vreun targ de copii pe undeva? |
bine ai venit acasa!!!
ce zic nati si irina despre alexuta? asteptam poze cu formatia completa

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
castelanaC spune:
Dragelor, la mine e tarzior si merg la culcare.
Astept la un film sotiorul ce este la o cina simandicoasa si ma culc.
Briza nastere usoara si fii curajoasa! Te urmez zilele astea tot prin cesariana, deci vom fi ccolege!
Ina, bun tortul fata draga, te cred ca ai cea mai speciala aniversare!!!!!!!! sa le vezi pe urmatoarele!!!!!
fetele dar nu vi se pare prea liniste?
Unde-i Dayanara?ce s-a intamplat? o fi dupa salam la mall?
o fi sa mai faca un control? sau spala la geamurile alea...
... ca multe are!
Dayanara, unde esti???????????????
va pup si eu va zic din tarile calde: noapte buna!
mai am 3 zile!!!!!!!!!!!
castelana fericita
39+ 
luni deschidem ouletul nostru de 
greenfrog spune:
uff andra prin ce ati trecut! Asta ne asteapta si pe noi in cateva saptamani, mi se strange inima cand ma gandesc.
andira bine ai venit acasa! 

Ina la multi ani! sa fii fericita alaturi de baietii tai!
freedelia spune:
Fetelor, sa nu-mi mai ziceti mie Delia daca Dayanara nu naste acum!!!!
Si voiam sa va intreb pe cele din Bucursti daca stiti ceva de nasterea in apa. Am o prietena care e la prima sarcina, e cam pe alta planeta ea de felul ei, cu capul in nori, mereu cu gandul la tari indepartate (cred ca a calatorit in toata lumea) si cu picioarele mai putin pe pamant. Azi mi-a zis ca ar vrea sa nasca in apa si m-a intrebat daca stiu ceva depre nasterile in apa -- iaca habar nu am. Stiti vreuna din voi ceva? Ati auzit vreo experienta?
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE