Jocul cu carti 2.6
Raspunsuri - Pagina 21
carminabulina spune:
Trebuie sa fac ceva? Recunosc nu am citit regulile jocului dar logic mi se pare sa propun eu o ghicitoare. Sau cum?
carminabulina spune:
Gata am citit din urma si am inteles-asa ca iata "ghicitoarea" mea:
O ferma undeva prin Norvegia, in preajma craciunului o familie reunita dupa 20 de ani de instrainare, un secret dezvaluit greu de asimilat care le-a ratat (personajelor) sansa la o viata normala.
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda Misterul de Craciun a lui Gaarder? "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
NU.
Daca tot esti prin zona te rog da-mi si mie niste indicii.
Se dau mai multe detalii sau din ce in ce mai multe, cum se procedeaza?
lilanda spune:
carmina, se dau mai multe indicii...pina te plictisesti si pui alta ghicitoare!! :))
Insa mai am un hunch: daca e aia despre trei frati (unul homosexual), o fi Berlinploperne (Plopii din Berlin)!
Insa acuma vad, ca i-am facut o nedreptate mirennei, care a ghicit inaintea ta..insa probabil ca ea si Mihaelka au postat in acelasi timp
beshter spune:
Aoleu, ma iertati, abia acum am vazut raspunsul mirennei! mirenna, scuza-ma!
Cred ca urmatoarea ghicitoare ar trebui s-o pui tu, ce zici/eti?
lilanda spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Aoleu, ma iertati, abia acum am vazut raspunsul mirennei! mirenna, scuza-ma! Cred ca urmatoarea ghicitoare ar trebui s-o pui tu, ce zici/eti? |
Pai io de asta insistam cu ghicitul . Daca nu-i nici cartea cu plopii, tre' sa te gindesti tu mai bine :))
mirenna spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Aoleu, ma iertati, abia acum am vazut raspunsul mirennei! mirenna, scuza-ma! Cred ca urmatoarea ghicitoare ar trebui s-o pui tu, ce zici/eti? |
carminabulina spune:
Aia cu plopii e.
dar si eu abia acum am vazut ca a raspun altcineva inaintea mea. Erau 2 mesaje succesive de la Mihaelka, fara nimic interpus intre ele.
mirenna spune:
Avand in vedere ca nu imi apar mesajele la timp (eu le vad, dar "ne-moderate"), risc sa pun o ghicitoare, dar mergeti inainte fara daca nu primiti raspunsul, n-as vrea sa va incurc fara voia mea...Oricum va urmaresc cu drag!
Romanul incepe asa: "Fiecare dintre noi este iubirea vietii cuiva."