Fulgusori Nov - Dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
Ancutza_Bro spune:
raluci_b astept sa rasara soarele asta si pe strada mea...deocamdata ma bucur ca suntem sanatosi...
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monis5 spune:
Ancutza
eu vin pe banca cu voia buna, ca eu nu prea gatesc . ce tare esti Raluci cu tamplarul care a lungit bancutzele .
Andre - cum nu se ingrasa peste masura daca papa zilnic macaroane?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre - cum nu se ingrasa peste masura daca papa zilnic macaroane? |
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmynik Dankuta, imi permit sa te deranjez cu o intrebare...unde ai fost cu Cezarica la oftalmolog? Si bebelina mea are probleme cu secretiile la ochisori si vreau sa merg astazi cu ea ca nu se mai poate asa...medicul de familie mi-a zis k "asa fac bebelusii"si sa nu ma ingrijorez k "trece". Insa nu mai suport sa o vad dimineata cu "cruste"la ochisori din cauza secretiilor... Cosmina, mami de Emma |
Am fost la dr Burloiu. Are site dr-burloiu(.)ro Este super de treaba dr. Din cate imi aduc aminte, tu stai pe la Obor. Cabinetul este pe Barbu Vacarescu, deci aproape de tine. Ia pe bebe si dute fara programare. Ii spui ca are cateva luni si e o urgenta. Nenea se ocupa si de diastia mici mici. Consultatia a fost 50 lei.
Apropo, ce mai face surioara ta?
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
Sunt in vacanta! 10 zile de stat cu Pinky.
Lidia74 spune:
Moama Raluci ce meniu facusi pt diseara...sI Parca as vrea si niste saramura de peste de la ANDRE
ali762000 spune:
Buna fetelor
Ce ati mai scris de aseara am avut ce citi, nu m-am plictisit .
Mihai al meu nu se intoarce pe burta doar intr-o parte se intoarce, mai ales cand ii somn si il pun in pat automat se intoarce pe dreapta si adoarme.
Am si eu o intrebare: eu de pasti vreau sa ma duc cateva ore pana la neamuri cu bebele, oare avem voie sa tin bebele in brate in masina? Ca cineva mi-a spus ca daca ne opreste politia ne da amenda. Dar cum sa il transport ca in scaun auto nu pot sa il pun fiindca nu sta inca in fundic.
DianaR spune:
Ali, nu cu bebe in brate te rooog! Ce scaun auto ai? daca are mai multe pozitii de inclinare si se poate monta cu spatele la sensul de mers e bun de la nastere. Daca nu atunci cauta sa imprumuti unul asa sau o scoica, dar nu cu bebe in brate, te rog!
Andre, e normal sa se mai uite in crucis tocmai ptr ca inca nu au vederea binoculara dezvoltata. Daca nu e ceva extrem de evident si trebuie sa faci exercitii cu ea ca sa observi ca-i mai scapa ochiul atunci e in regula.
Ma omorati cu meniurile ptr diseara!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ali762000 spune:
Dianascaun auto pot imprumuta dar nu e de acela cum ai zis tu, dar in schimb am scoica, dar am inteles ca numai de la 6 luni se poate folosi. Ce ma fac atunci? Ca as mai iesi si eu cu bebele din casa ca m-am saturat sa stau inchisa , mai iesim pe afara la plimbare, dar eu vreau prin lume.