Fulgusori Nov - Dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Adormit una bucata copil...merg sa ma imbrac si apoi afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Am pus niste poze mai vechi si mai noi ( de azi)..pe fulgusori...scz ca anunt ,dar nu stiu cum sa pun direct link...poate invat si eu intr-un final...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Revenit de la medic

Suntem bine...dar mai avem o inj in seara asta... sa terminam antibioticul. In rest scos tratamentul aproape tot... adica a ramas aerius inca o sapt ( asta il ia doar seara) si vesnicul vigantol

Am vb cu dr despre calciu... ca eu nu prea ii dau si nici nu i-as mai da.... ( adica nu ii dau si nu ii voi da) si am completat cu faptul ca mi-am facut analizele eu si am fier si calciu mai mult decat suficient 9 in limitele de sus ale normalului) S-a uitat la mine zambind si mi-a spus: " n-as fi crezut la cat de palida esti" . Dar, in conditiile date mi-a spus sa nu-i mai dau calciu... ca nu e o tragedie fara el... si ca... imediat ce incepem diversificare sa-i dau branza calcica ( nu sa incep cu asta... ci sa adaug asta cat de curand dupa ce incepem)

despe diversificare mi-a spus ca ar fi bine sa incep sa tatonez terenul... sa guste cate ceva..... Hm.... i-am spus ca as prefera sa mai asteptam... si a spus ca ... daca el se tine satul cu ce primeste la san... sa nu ma grabesc... sa astept pana dupa 5 luni apoi sa tatonez usor terenul sa vad ce vrea si ce nu.

Puncte tari... a acceptat fara calciu... a spus sa amanam diversificarea daca asa simt eu... a psus ca e ok sa incep cu piureuri de legume si fructe... apoi pot baga cereale in suc de legume sau fructe... ( ca sa le amestec si eu cu ceva cerealele alea... ca lapte de la san.... neeee)

Puncte slabe... e de parere ca sunt ok inca de la 5-6 luni suc de citrice, la 2-3 sapt de la inceperea diversificarii carne de pui ( piept fiert)
Spunea ceva sa incep sa dau fier pe la 6 luni ( dar ca vb atunci)

Cand am vb de calciu... am spus ca merg sa fac analize si lui Mihnea sa vedem daca mai e cazul de calciu... sa nu-i dau daca nu e necesar... ca nu sunt prietena cu suplimentele astea.... Mi-a psus ca daca eu am calciu suficient... nu e cazul sa fac analize copilului inca... mai vedem...

Ideea e ca... ma simt usurata ca nu mai am tona de siropuri... As renunta si la aerius... dar aici am nevoie de un imbold de la Diana ... daca nu-l primesc... mai dau vreo 3-4 zile acolo...

Gata... revin cand termin treaba... ca bebe doarme... si casa e cu fundul in sus.... dar nu m-am putut abtine sa nu ne laudam putin

Pupici si spor la munci

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Revenit de la medic

Suntem bine...dar mai avem o inj in seara asta... sa terminam antibioticul. In rest scos tratamentul aproape tot... adica a ramas aerius inca o sapt ( asta il ia doar seara) si vesnicul vigantol

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

ma bucur din suflet ca ai revenit cu vesti bune!!...acum poti intampina sarbatorile muult mai linistita!!! -ici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Revenit de la medic

iuhuuuuuuu, bravo, ce iepuras dragalas a venit la voi mai devreme si a luat punga de siroape si a aruncat-o

va pupam

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SHTEPHY scumpa ce rau imi pare de patania cu manuta ta dar sper sa fie bine pana la urma. Te pup tare

LAURAIRINA am admirat plovarasul dar mai ales pe rechinasa care parca seamana tot mai mult cu tine. Si mama imi spunea odata ce buna era julfa. Bunica mea facea Scutecele Domnului cu foi din acelea subtiri peste care presara nuca si zahar.

MONIS drum bun pt maine atunci.

IONELA ce vesti faine cu Mihnea...

Si zi asa RALUCI...Aveti tort in forma de chitara. Ce m-ai distrat cu ”scuzoaiele”

Votat plantatiile la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela - ce vesti bune
Hai ca a trecut greul

am "vizitat" si eu pediatrul... telefonic si cand i-am spus ca a luat copilul 400 de grame luna asta, m-a rugat sa continui cu sanul macar inca 2 saptamani. si apoi mai vedem.

ma intorc la bagajele mele. care trebuie macar incepute
spor la trebi tuturor

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

SARBATORI FERICITE!

David de Miany, David de Danan si Iulian de Monis

Noi nu mai intram pana dupa sarbatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Revenit din plimbari!

ionela, ce vesti bune! ma bucur pentru voi!

eu tai legumele pt salata de boef!sunt cu laptopu` dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va multumim dragelor ptr urari!!! Numai bine si puilor vostri!!!

La cat mai multe lunite David si Iulian! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Shtephy, draga de tine prin ce mai treci...bine ca ai gasit o solutie ptr. Iustinut. Multa sanatate!

Ionela, ma bucur ca ai vesti mai bune.

Monis, spor la pregatitul bagajelor. Sa ajungeti cu bine si sa va simtiti bine. Trebuie sa incep si eu cu bagajele...

Raluci, un botez reusit va doresc.

Lylyana, am vazut poze frumoase cu un bebe superb.

Camy, sa ne aduci vesti bune de la medic.

Laurairina, ma bucur ca reusesti sa ne mai vizitezi. Pup nora mea cea frumoasa.

LauraGarner, zbor linistit si sa va simtiti bine in tara.

Rgagapie, drum bun si voua si distractie placuta.

Lavinia, ce harnica esti.

Eu oua am cumparat vopsite de-a gata...in schimb vreau sa fac maine cozonac. Am mai facut Pastele trecut si mi-a iesit...spre surprinderea mea si a sotului.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput