Fulgusori Nov - Dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Nu am putut dormi ,dar nu-i o surpriza asta ,asa ca va beau toata cafiaua si ma invart pe aici.
Lavi ,Diana ,Raluci

Pe mine ma enerveaza rau astia cu lumea cafelei .M-or vedea ca votez cu o mana?Nu am primit niciodata mai mult de 5 monede ...of ,of.

Raluca cred ca va fi super la botez ,abia astept sa vad costumatia de rocker
Si noi trebuia sa il facem in 20 ,dar l-am amanat ,din pacate inutil pana saptamana viitoare.

hai ca mai pun si eu la facut sa avem ce bea, si va ofer cu mare drag neste croisante cu unt

da si eu astept cu drag botezul, costumatia este gata, are baiatul una bucata body cu ac dc, blugi si geaca de blugi, tortul este o chitara

hai ca scapi tu si de necazul asta

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna dimineata,
LA MULTI ANI FULGUSORILOR........wow ce fain 6 luni ...si 5 luni ......ce trece timpuuuu....

dymo, parca tu ai zis (daca nu ma insel ) ca nu crezi ca are vreo legatura constipatia mamei cu cea a copilului...surpriza la noi...se pare ca are.....de vreo 3-4 sapt david avea scaun 1 la 4 zile...cam de o sapt mi-am reglat putin (sper pt mult timp) scaunul, adica reusesc sa fac zilnic...si de atunci face si piticu zilnic...o fi vreo coincidenta, n-o fi, nu stiu, oricum ma bucur tare mult ca ii asa......acuma in cazul vostru nu stiu ce sa zic, daca tu zici ca stai bine la capitolul asta...o fi altceva...(sper sa nu interpretezi gresit mesajul meu si sa intelegi ca te-am ,,acuzat'' ca nu crezi....nici vb.......doar m-am mirat de situatia noastra si am zis ca scriu)

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Super costumatia lui Bubu!
Auzi dar asa il imbraci tu cand plecati de-acas sau nasa? Ca poate ea a pregatit vreo costumatie de manelist ?

Gata ,m-am infiintat pe bancuta la cafele si croissante ,sa vedem cine mai vine si ce mai pluseaza.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Desi nu indraznesc sa spun ca suntem bine ( de teama ca "sentinta" dr va fi alta)lucrurile stau cam asa: Ieri Mihnea a papat cate o ora cu pauze de 15 minute intre mese... dar... asta m-a bucurat. Probabil nici lapticul nu chiar ii ajungea pentru ca se mofturea tot la san. Noaptea trecuta a adormit pe la 22 , s-a trezit sa pape la 2.30 apoi a adormit inapoi pana la 6.30 sa pape. A golit amandoi sanii si noaptea trecuta si dimineata.
Dimineta nu a mai avut chef de somn si s-a jucat singurel in patut, in liniste... ca in vremurile bune. Nu m-am indurat sa-l las prea mult singur si l-am luat cu mine si mama in bucatarie... unde s-a hotarat el sa se ridice in fundulet pentru prima oara. Statea in brate la bunica si s-a prins de mainile ei si s-a ridicat. a facut asta de vreo 6 ori. L-am pus in carut cu spatarul putin ridicat sa ajunga la jucarii.... dar s-a enervat sa aluneca si nu se putea ridica i fundic.
Am facut injectia... ( plange cand vede seringa, desi la seringile cu siropel deschide cuminte gurita.... habar nu am cum de stie sa le deosebeasca)
Acum doarme cu Cuti in brate la mine pe pat... dupa inca o masa...
Nu pot sa spun decat: Doamne Ajuta!

Shtephy, tare ma bucur ca ai gasit solutie pt bebe tau sa pape laptic bun... e important si pentru el si pentru moralul tau... mai ales ca am inteles ca Iusti iubeste tot atat de mult bibe cat si Mihnea. Iti doeresc din inima sa scapi repede de durerile alea...

Bebeilor nascuti intr-o zi de 2

si un special pt David de Miany ca doar el face o varsta rotunda.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaaaa

DAVID
Miany sa-ti traisca, sa creasca mare si frumos si sa va bucurati de el!!!

David by Dana.n

Multumim de urari

Azi e cea mai mare zi de post, asa ca facem cinste cu de ceva... fara fripturele

Shtephy ati gasit cea mai buna solutie pentru Iustinescu. Ma bucur tare ca reusesti sa intri pe la noi, chiar asa numai cu o manutza. Hai ca macar acum e soare afara si ajuta tare de tot la moral.

EDIT: Ionela Doamne-ajuta sa fie la final povestea asta!
Stii ca eu am povestit zilele trecute ca si Iulian s-a apucat de mancat ambii sani la fiecare masa si de la asta si-a si distantat mesele... si are nopti in care se trezeste si la 2 si la 6 (mai rar acum) si nopti in care se trezeste direct la 6-7... deci cam ca Mihnea.
Asa-i ca v-a dat pe spate ridicatul in fundulet? si noi eram terminati aseara

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ce zi frumoasa! Au trecut saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee luni de cand stateam bortoasa in pat, umflata si suparata si Miany nastea???????????Nu pot sa cred asa ceva! La multi ani David , sa cresti mare si sanatos, sa iti bucuri parintii, sa ai parte numai de fericire! Aceleasi urari si pentru Santi drag si smecher si pentru David de Dana! Stephy [/b] Crede-ma ca ma sageteaza durerea cand te aud, dar ma bucur ca Iustinut are laptic. Sanatate multa, refa-te repede cu voia Domnului, imi pare enorm de rau ca treci prin asa ceva. Raluci [/b] Saru mana de intrebare, Chiara e chiar bine zilele astea, multumesc lui Dumnezeu. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niassa..vin si io catinel catinel, sunt la recuperari, si daca tot intru mai rar macar sa raspund si io pe acilea..

Vorbiti de lungimea operatiei, io is campioana am 19cm, e stramba , si deasupra e putin umflata, adica zici ca mai am un rand de burti, deci io va intrec de departe prin lungime si uratenie..Si tot asa pe deasupra pe alocuri o simt inca putin amortita..

Monisu
ce frumos povestesti acolo de Bucovina... Daca nu va mai prind live pe aici, iti urez de pe acu sarbatori frumoase alaturi de cei dragi ,mai ales ca ai si atmosfera de acolo asa frumoasa! Drum bun si sa reziste Santiagu atatea ore in masina!

Andre , io am auzit asta cu stabilizarea culorii ochilor ba pe la 4 luni, ba pe la 9 luni...Cand am fost la dr pediatru am intrebat si mi-a zis ca de acu asta ii ramane culoarea ochilor..ca nu mai sunt de lapte cica..
Si la noi rechinasa tot crucis se uita uneori , mai ales cand are jucariile in manute, sau isi analizeaza manutzili de ft aproape..Cica mai dupa 6 -8 luni ar trebui sa ne facem probleme daca ei inca se uita crucis..
no..acu vad ca ai mai primit raspunsuri avizate

Dienutze, ce minunatie de proiector ai achizitionat!! si io visez de mult sa imi iau macar steluta aia muzicala la 70 ron de care zic fetili, da a meu iar comenteaza...

Krelia, io folosesc servetele umede de la Happy, si tare is multumita de ele, alea de la pampers is prea umede, si put urat

Dienutze, io stiam ca la ortodoxi se impartasesc bebeii pana la 3 ani fara nici o problema, chiar de au mancat sau nu, ca nu poti tine flamand un bebelus asa mic la varsta asta..Si asta ne-a zis-o preotul la botezul fetii..
Io oricum pe a mea o sa o educ in religia catolica, chiar de e botezata la ortodoxi, de fapt chiar azi vreau sa ma duc cu ea la ora 15 la biserica, caci e un ritual ft frumos la catolici in Vinerea mare

Salutare Strumphy!

Ancutzule, Si pozici noi cu rechinasa si noua realizare a lu masa de epulas vezi la semnatura

Ionela, ce misto idee mi-ai dat, chiar ca sar pe el cu gura, daca ma mai ia iar cu netu..

Trimit si revin, ca urla papacioasa de fomita!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

laura am admirat amalia cea frumoasa...si bluzica!
Monis multzam fain de cinste...bine o mers!
Andre pupaceala la amandoua italiencele!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Super costumatia lui Bubu!
Auzi dar asa il imbraci tu cand plecati de-acas sau nasa? Ca poate ea a pregatit vreo costumatie de manelist ?

Gata ,m-am infiintat pe bancuta la cafele si croissante ,sa vedem cine mai vine si ce mai pluseaza.

nuu, le-a cumparat nasa, dar il imbrac de acasa, ca la catolici nu-i dezbraca la biserica
manelist hmmmm.....as putea sa-i pregatesc eu o supriza si sa il imbrac cu o camasa la care sa-i ridic gulerul

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput