Fulgusori Nov - Dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Lidia74 spune:
Eu m-am asezat deja pe bancutza si beau niste must de la KRELIA...(Krelia da nu e vin e must din ala dulce, asa-i?).
ANDRE, facusi maica saramura de peste?
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74ANDRE, facusi maica saramura de peste? |
krelia spune:
Cuscri, sper sa se fi reglat singurel . Daca s-a oprit la nr.3.....zic si eu..
Lidia, yep, e must dulce ...sper sa nu o luam pe urma lu' fi-miu
hm, n-am mai fost la baita.....doarme asa frumos ..ca zau daca-mi vine sa-l trezesc. Presimt o readormire de noapte cam dificila
ah, ca ii ramasesem datoare Siminei....multam fain, stiam eu ca nu voi dezamagi
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
Ancutza_Bro spune:
si eu si eu pe bancutza...acum cat sta tati cu printesa ...noi abia am intrat in casa... tati a avut chef de plimbare in seara asta...eram noi si cainii vagabonzi in parc
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monis5 spune:
gata, stam imbaiati frumos pe bancutza
din categoria "cra-cra" am ramas gura-casca si eu si tati in seara asta. (oare de ce ne-om mai minuna ca avem un copil guracasca nu stiu zau )
asa, il pusese tati in leagan (cel de care vorbeam zilele trecute) la treapta cea mai ridicata - are 3 pozitii la scaun, dar nu sunt esentialmente diferite ca inclinatie, dar nah, un pic se vede diferenta - si ne-am pomenit cu copilul ridicandu-se de pe spatar si intinzandu-se la jucariile fixe din fata sa le linga putin. si statea asa, in fundulet cate putin, iar se lasa pe spate, iar se salta in fundulet. Am incremenit... of, ce trece vremea si nu stiu cum sa fac sa tin toate astea pe retina si in suflet.
Multumesc de complimente dar chiar nu prea ma pricep la povestit, pentru copil ma bazez tare pe tati care e chiar talentat . Insa ca tot veni vorba de povesti, mai tineti minte povestea cu puii ciorii... de unde vine asta cu 'cioara isi lauda puii'?
EDIT: Lili lasa rezumatu' ca nu e lucrare de control in seara asta, hai live!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dymomo77 spune:
Am ajuns si eu dupa o zi de munci. Acum am scos doua checuri din cuptor asa ca sunteti invitatele mele.
Danut a dormit azi 3 ore si jumatate( de la 11 la 14.30) iar acum bineinteles ca .
Ramo C La noi tati a fost plecat doar doua saptamani. Danut dormea prost si inainte. De doua luni jumate nu a dormit noaptea mai mult de 2 ore legat, insa dupa ce a plecat tati s-a acutizat treaba in sensul ca ziua dormea doar afara in carut si carutul in miscare ca altfel se trezea. Acasa deloc indiferent de pat. Cred ca are si lipsa lui tati influenta ei. pe Domi cel cuminte care papa singur.
Laurici nu pot sa sper decat sa gasesti timp cand nu e tati acasa sa mai treci pe la noi. Si pe mine ma bazaia sotul dar a renuntat de mult. Mai ales ca e constient ca 24 de ore cu un copil mofturos e grele tare si are si mami nevoie de un respiro.
Dankutza ai fost de coma cu parul de langa ceza.
Dienutze eu am fost cu Danut la impartasit si nu m-a intrebat preotul daca a papat sau dormit inainte. Ma mir ca nu te-a intrebat daca a tinut post. Si preotii astia(unii) in loc sa te atraga spre biserica mai tare te fac sa mergi mai rar.
Ionela te pup dulce si pe tine si pe Mihnea. Astept vesti tot mai bune.
Andre mi-ai facut o pofta cu pestele prajit cu mijdei .
Eu am luat rezultatele la o parte din analizele lui Danut. Sunt bune mai putin euzinofilele care sunt duble(posibila alergie sau viermi intestinali). Vedem maine ce zice doctorul. Analizele alergologice ies abia pe 12. Dar altceva vroiam sa va spun eu i-am dat lui Danut calciu 10 zile pe luna si la analize a iesit calciu la limita superioara gen rezultat analiza 4.99 maxim normal 5. Cred ca o sa intrerupem calciu asa ca tare cred ca e bine sa facem analize la copii inainte sa ii indopam cu suplimente.
mami fericit de Dan Mihail
dymomo77 spune:
Andre ai Pm.
Monis superb gura casca ai si asa imbujorat... Despre cate face ce sa zic nici nu imi dau seama cand trece timpul.
mami fericit de Dan Mihail
Andrecluj spune:
Deci eu put ingrozitor de la mujdeiu' asta, asa ca ma retrag sa stati linistite pe bancuta. Va las portia de peste, saramura, mujdei, etc., sa petreceti frumos. Noapte buna! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
monis5 spune:
K - eu cred ca Albastrel a trecut peste indispozitie. Mai vezi maine ce si cum; eu sper sa fie bine
Ancutza - voi faceti exercitii sa vedeti cum va fi peste 1 luna seara in parc, ca atunci va fi ziua mare si seara mai cald, minunat pentru plimbare... si asa mai fugi si tu de acasa
Tina - cica pentru cozonac... numai experienta te invata. sa perseverezi si sigur iti iese. Mama mea care face super cozonac, s-a apucat dupa 50 de ani de facut, ca inainte facea bunica, si i-au trebuit ceva azi bunisori pana a inceput sa fie super.
Lidia - vezi cu mustul ala sa nu se ingreuneze bancutza in partea ta
RamoC - te inghesui si tu pe aici? ce face Dominic? Ma bucur tare ca esti optimista si hotarata. Eu am incercat pe propria piele, f des, si optimismul ajuta cel mai tare
Andre ce emotionant povestesti tu de cele 2 liniutze...
Eu am fost mai mult stresata cand le-am vazut, bucuria a venit muuult mai tarziu...
Many - asa e cu bagajele, dar am facut lista si o s-o scot eu la capat. In plus, nu am cum sa iau mai multe bagaje decat capacitatea (mica ) a portbagajului... so... . Cred ca ti-ar prinde bine o iesire, macar ar fi alt gen de stres, ai vedea alt peisaj, alti pereti, alti oameni
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)