Mamici si Gravidute Italia -68-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Nelia, scuza-ma....abia acum am citit si am vazut ca e nelia, nu nela cu 2 de l, cum aveam impresia
Si eu vreau sa-l inscriu din septembrie pe Loris la nido, si mi se rupe inima cand ma gandesc ca o sa il las singurel. Dar scopul e a gasi de munca, plus ca sunt convinsa ca pentru ei, copiii, e mai bine sa stea intre copilasi, macar 4 ore pe zi.
Monica, asteptam poze!

Mie mi l-au adus la alaptat cam dupa 14 ore cred (am uitat ), am nascut la 2 noaptea, cezariana, si l-au adus a doua zi la 5 dupa-amiaza. Din momentul ala la tzitzi a stat, si acum e indragostit de ea

O zi buna!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Ma tot gandesc la Alexandra! sper ca naste astazi sa scape de stresul asteptarii! Abia astept sa primim vesti de la ea!

MONICA - mersi ptr urari! asa sa fie! Imi inchipui cat de dulcic e Denis incarcand sa-si imbogateasca vocabularul! si nepotelul meu de 1 an a inceput sa mearga pe la 9-10 luni cativa pasi...acum deja e pericol social si a inceput sa-si faca primele cucuie lovindu-se de mobila E un moment care cere f muulta atentie!

NELIACRIS, KEMSY - va cred si eu ca va vine greu sa-i dati pe bebei la gradi...dar cred ca de multe ori mamicile fac mai mult caz decat bebeii...ca ei plang un pic la inceput si pe urma sa vezi distactie pe ei cu ceilalti copii! in cele mai multe cazuri asa se intampla...Oricum nu e o decizie usoara...Ma voi confrunta si eu cu aceeasi problema peste cateva luni si voi vedea atunci la cald cum voi reactiona...

Ma duc sa pap ceva...asta noapte mi-a fost rau de la stomac si am vomat...asta imi mai lipsea...Acum nici nu stiu ce sa mananc sa nu-mi fie rau din nou...Am niste miiici contractii dar nici nu le mai dau atentie...Pana nu devin dureroase rau si dese nici nu le iau in consideratie...

O zi buna tuturor! pupicei!

in prelungiri...asteptand bebele (golul) de aur... Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

ALEEEEEEEEEEEEE sper ca a decurs totul bine ...asteptam

Nelia ceva cumparaturele??...lasa nu fi suparata ca nici voi nu santeti grasi...ce ai cu baiatul?are si el momentele lui...nu mi se pare deloc micut

Eu sant tare suparata ca s-a amanat procesul, din cauza postaritei...adik nu a gasit casuta postala si nici numele scris pe nicaieri(in conditiile "astea" stam din '97 si primim toateeeeee boletele)
Dansul chiar daca stia de proces nu se putea prezenta fara instiintarea negru pe alb, in fine avocata lui s-a prins ca nu a ajuns si n-a zis nik (sa traga de timp!)...scrisoarea s-a intors ca o negatzie negasind individul.
Am primit alt rinviu de la avocata pe 9 iunie...offf

Juniorul astazi a fost inexcursie la Firenze...vazut faraoni si Duomul...a venit si cu suveniruri

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

kemsy-ma bucur ca sunteti bine!
Si mie mi-e groaza de momentul in care o s-o duc pe Ambra la gradi'...parca vad cat o sa planga...
neliacris-da,o s-o duc pe Ambra din septembrie la gradi'.Am inscris-o si la stat si la privat.In cazul in care nu prindem loc la stat,am tinut loc la privat,ca va avea 3 ani,si o ducem neaparat...multa sanatate lui Cris!e rau cand are nasul infundat.Eu o tineam pe Ambra pe burta la mine,si asa dormea,altfel nu putea respira,si plangea de nervi...
monica-sunteti tot in tara?cat mai stati?
ma bucucr ca creste bine Denis,cred ca te distrezi de el...sunt f. scumpi,nu te plicitisesti niciodata,cand vezi cum evolueaza pe zi ce trece...
nafi-naspa ca ai greturi...ai reusit sa te odihnesti umpic azi?
roxali-te cred ca ti-e ciuda,cu cat se prelungeste mai mult,cu atat e mai naspa...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Neata' fetelor!

Am trecut sa va las si sa va salut.
Vad ca Alexandra n-a dat nici un semn. Asta inseamana ca a nascut deja! Abia astept detaliile!

Eu acum ma duc sa ma pregatesc de plecare. mergem la spital sa facem il traciatto...sa vedem care-i situatia. tare mi-as dori sa ma opreasca acolo sa-mi induca nasterea. Ramane de vazut. daca nu apar pana spre seara stiti de ce...

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neata...la mine a treia noapte naspa rau,cris sa culcat la 6 de dimi...ieri a facut febra 39 cu 4..azi sotul a uitat sa ii faca appuntament la pediatru....pana maine iarasi nervi...ii fac eu aerosol cu clenil,supposte,pana maine vedem ce e....sper sa nu trecem iar pe antibiotic,numa ce am scapat de el...Astept vesti despre gravidute...doamne ajuta

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

NELIA - sanatate multa celui mic!! Sa speram ca nu e cazul sa treceti la antibiotice iar!

Eu sunt iar acasa! Bebe e ok asa ca abia luni merg iar la monitorizare. Eu sunt un sac de nervi si n-am chef de nimic. imi vine sa musc pe cineva!

Astia-s nebuni..vor sa ma lase asa pana pe 27 aprilie daca nu incepe travaliul singur! Nu imi e de liberele sotului care se tremina pe 24 ca poate mai ia cateva...vine soacra...Dar m-am saturat eu de atata gravidie!! Mi-e sila de mine deja ca nu mai am starea aceea de gravida fericita ci deja ma simt ca cineva bolnav care vrea sa fie tratat si toti ii zic..ai rabdare!
Offf....

V-am pupat fetelor. Ma duc in barlog stau acolo pana imi mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

nafi,sper sa intru cand doarme cris sa iti spun unele chestii....bune,rabdare,si lasa sa vina totul natural,nu te stresa,ultima luna e cea mai grea si cea mai frumoasa,nu stresa copilul si pe tine acum la final..si eu am facut ca tine si am nascut indus ca deh,in ro se poate,si rau am fact,regret...poate la al doilea copil sa fii mai relaxata...hai ca mai scriu mai tarziu..

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
NELIACRIS imi pare rau ca ai puiuul bolnavior,e asa de urat cand sunt bolnavi micuti.va trimitem pupici poate trece
NAFI stai linistita ca acusi iti vezi puiutul
BERARPIRI noi tot in ROMANIA suntem pe 27 ne intoarcem,sincer abia astept ca imi este dor de sot si lui bebe creca ii este dor ca cand il vede pe net intinde manutele spre monitor si se face ca plangemititelul
ALEXANDRA asteptam vesti bune

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
NELIACRIS imi pare rau ca ai puiuul bolnavior,e asa de urat cand sunt bolnavi micuti.va trimitem pupici poate trece
NAFI stai linistita ca acusi iti vezi puiutul
BERARPIRI noi tot in ROMANIA suntem pe 27 ne intoarcem,sincer abia astept ca imi este dor de sot si lui bebe creca ii este dor ca cand il vede pe net intinde manutele spre monitor si se face ca plangemititelul
ALEXANDRA asteptam vesti bune

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput