Mamici si Gravidute Italia -68-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

alexandra-mai stiu pe cineva care si-a spalat plapuma in vana,si ziua urmatoare a nascut...important e sa faci efort,dar nici sa te fortezi prea tare...plus celelalte ar trebui sa faca ceva...ma bucur ca e bine bb!Daca nu se intampla nimic de la sine cand iti provoaca nasterea?parca ai mai zis,dar sunt mai zapa' si am uitat...
raluca-se trezea Ambra cand plangea Giorgio,la inceput...cam dupa o sapt. dupa ce am venit din spital,am adormit intr-o seara si eu si Ambra langa Giorgio,care urla cat il tinea gurita.Vreau sa zic ca se obisnuieste,ca nu are de ales,adevarul e ca acum nu mai plange Giorgio noaptea,si daca vrea sa planga ii dau suzeta si adoarme iar...Si dupa-masa era la fel,se nimerea ca plangea Giorgio cand trebuia sa doarma Ambra,si uite asa...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Andreea, era vorba sa imi induca nasterea pe sambata sau duminica acum, dar daca e totul bine, a zis sa asteptam pana luni, sa vedem atunci cam cum mai stam si abia apoi stabilim o noua data de inducere. Vedem acum, ca dupa data conceperii (pe care o stiu sigur) abia azi era termenul), asa ca nu disperam, inca.

...AMR...cine stie?
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

neliacris-ma bucur ca mai treci pe-aici!nu ne-ai mai povestit ce mai face Cris...
nafi-din cate stiu eu,dopul se reface,daca nu nasti intr-o sapt. dupa ce il pierzi...depinde...eu l-am pierdut sambata dim. si dum. dupa-masa am nascut (cu Ambra)...cu Giorgio l-am pierdut chiar inainte sa iasa Giorgio (mi-a zis sotiorul ca l-a vazut).
stefania-inca o data drum bun!o sa treaca repede 2 sapt...nici n-o sa-ti dai seama,mai ales ca ai de umblat incolo si incoace...

cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

alexandra-imi place cum ai scris la semnatura! Vezi ca iti trimit mesaj privat,ca poate n-am voie sa scriu pe-aici ce vreau sa-ti explic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fete vorbarete!

Acum ne-am intors si noi de la plimbare.
LALEXANDRA - ma bucur ca esti bine si bebe la fel. cumva tot vor trebui ei sa iasa. ce sa facem acum?! sanatosi sa fie si bebeii si noi! Eu deja sunt stresata ca nu vrea sa iasa. Nici pofta de mancare nu mai am. Doar apa as bea ca o camila! Sa ne tii la curent cu noutatile!

BERARPIRI - sa stii ca nu mi-am pus mari sperante in dopul ala! stiu ca nu e relevant faptul ca am pierdut din el....

NELIACRIS - mersi de ponturi. in cea mai mare parte le-am incercat si eu, in repetate randuri...si nimic...

Acum am trecut pe la farmacie si mi-am luat o solutie din aceea gata preparata ptr a face clisma. mai aveam una dar o tin ptr inainte de nastere. pe asta cumparata acum vreau so folosesc ori in seara asta ori maine caci am citit undeva ca poate declansa travaliul daca faci clisma! Daca am ajuns sa fac si asta inseamna ca sunt chiar stresata!

Mi-am luat si tensiunea 128 cu 87 ...asa ca sunt in limitele normale...Maine poate facem o plimbare la spital ptr o monitorizare sau un control sa vedem daca am ceva dilatatie...

O seara placuta tuturor!

AMR 5 ZILE

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NAFI...eu nu mi-am facut clisma, dar mi-a mers azi burtica de am zis ca poate se pregateste...dar inca nimic. A, si aseara mi-a fost asa dintr-o data rau, de am dat la rate...si tot nimic. Doar semne...In rest il simt ca e foarte jos, dar nu se agita sa iasa.
Sa ne anunti maine cum mai esti, daca ai nouatati de la monitorizare.
Pe mine ma streseaza ca deja toata lumea suna si ma intreaba...ceva nouati, ai nascut? si sa nu-ti spun ca toti isi dau cu parerea, ca daca am pierdut din dop nasc, ca daca mi-a facut jos control...nasc, ca daca misca asa tare...nasc, etc....si eu tot n-am nascut

...AMR...cine stie?
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza!
sunt matinala azi..defapt cam toata noaptea n-am dormitca mi's agitata si n'am somn
am zis sa vin sa vad ce mai faceti..asa nu ma mai gandesc la ale mele..caci cum pun capul pe perna cum imi mai vine cate o idee..ba tb sa fac asta..ba sa nu uit sa fac cealalta..parca e un capat de tara.. ..ma duc sa citesc si revin

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

si acum ca tot am reusit performanta de a citi din urma (doar de la cap. asta macar sa raspund...

georgeana... am citit meniul Giuliei.. mananca foarte bine picia ta.. asa e ..sunt unele zile cand mananca mai bine alteori mai putin..dar ce sa le facem ca nu putem sa le bagam papica cu forta... problema e ca la noi cu timpul ...a inceput sa manance si mai putin.. eu deja m-am obisnuit cu ea...la inceput ma agitam dar cu timpul am reusit sa ajung si eu la concluzia ca ea mananca cat ii cere organismul..desi putin,(pt asteptarile mele) am ajuns sa ma conving ca e suficient..altfel nu ar fi asa energica..zic si eu...
la fetita cu bubutza sper sa nu fie nimic grav... asa e cand incep sa misune..tb sa ne asteptam si la cazaturi.. spre exemplu ieri stefi.. se juca asa frumos ..si de'aodata cred ca s-a impedicat, si cand mi-a venit odata jos ..am crezut ca si'a spart capul .. ea nu a zis nimic atunci, nici macar nu a plans..ci doar a venit sa o strang in brate..si a plecat in continuare la joaca..fara sa spuna nimic...mai tarziu insa, am observat ca si'a spart buza si sus si jos..si ca e tare umflata si acum
.... numai dupa ce i-am cerut sa vad ce a patit a inceput un plans de nu se mai termina.. asa in rest, daca nu o bag in seama , ea incearca sa uite..eu nustiu de unde caracterinul asta al ei..parca mi se pare un pic anormal.. ca un copil sa aiba frustrari atunci cand se loveste..pt ca eu asa o vad..deoarece nu vrea sa imi arate ca se loveste...boo...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

nafi ce comic tb sa fi fost sotul cu cantarul.. te cred ca l-ai ascuns pt noi e ceva normal atat timp cand se trateaza de femeie la dieta..dar cand e vb de soti..parca nu e
acum fac si eu ca alexandra ..imi place ca iti dai mereu de facut.. chiar ca ai deveni periculoasa, daca ai sta in casa... stiu din experienta cand intervine monotonia..incepi sa te urci pe pereti..ma bucur pt tine ,ca gasesti mereu prilej de entuziasm...

monica ma bucur ca nu ne uiti... si reusesti sa mai intri sa ne mai spui cum sunteti..
sunteti inca in ro? cum ati petrecut Pastele?
ce frumos...a inceput si Denis sa mearga... la 9 lunite cool! dar numai 4 dintisori i-au iesit pana acum? sau ii ies alti 4 pe langa?

andreea am reciti mesajele tale din urma mai cu calm..de data asta.. ce frumos... cred ca nu reusesc sa imi imaginez , dupa cum povestesti..cat iti umple sufletul de bucurie..si cat de implinita te simti...

ali macar ca te tii mereu ocupata cu picii..asa poate nu reusesti sa te epuizezi dpcd vedere psihic prea mult cu celelalte pb..eu una asa sper... si mai sper sa se termie totul cu bine.
iti tin pumnii!!DD ajuta!

raluca... asa e ..sarbatoarea(mai ales Pastele) tb sa o simtim mai inainte de toate in suflet..caci daca nu..seamana ca oricare alta duminica..deh..a mai trecut o zi..sau un an... cam asa devine cu monotonia asta... uffa ...cat as vrea sa le simt si eu intr-adevar...
cat despre plans cu copilasii 2..eu nu cred ca ai sa poti decat doar un pic de oboseala....
cred in schimb ca ai sa vii sa ne spui cat e de frumos si cat te simti de implinita si fericita ....nu cred ca ma insel, cand spun asta
cand spuneam ca imi astept turnul...ma refeream la viitorul apropiat..nu e inca in plan dar cine stie...

papa buuun

Mergi la inceput

alexandra..lasa mami prostiile..cu vesti de bebe...ca nu sunt in vena acum de alte emotii..frumoase cei drept..dar inca nu'i momentul

andreea ce figura esti..ai reusit sa vezi pozele prima de'a pune linkul... dar stiai ca le pun caci doar am scris..
multumim de complimente asa e s-au simtit foarte bine si noi si mai si...

de acum incolo poate gasiti si voi timp de plimbarici..ca tot s-a mai reparat vremea..nu cred ca mai are de gand sa mai ploua ...cred ca si pamantul s-a cam saturat de atata apa de absorbit
sper macar sa poti sa te odihnesti si tu calumea...

nelia Cu adevarat a inviat!
ma bucur ca nu ai renuntat la noi...
asa e uneori ne simtim cam ilaturate..dar crede-ma ca nu a facut-o nimeni cu intentie.. fiecare le avem pe ale noastre.. si eu ma simt uneori f. penibil cand nu reusesc sa raspund la fiecare in parte macar cate o vorbulita..da' iote asa ma iau cu ale mele(si nu e din egoism).. nu e ca uit..(caci ma gandesc mereu la voi toate ..sincer!.. dar uneori nu imi mai ajunge timpul..

distractie placuta la botez!sa vii cu bateriile incarcate
si te asteptam la povesti cat mai des de cate ori vei simti nevoia sa o faci..nu ne'o lua in nume de rau, ca nu am vrut sa uitam de tine

si acum apropo de "tort" ca alexandra tot ii da ca nu o incanta torturile dar e prima care le remarca..noroc ca a descoperit ea un alt album al tau ..de m-am pus pe cautat si eu..caci altfel eu nu vedeam ..asa ca am scormonit printre albume si am vazut pozici cu sarbatoritul...
inca odata
La multi,multi ani fericiti si plin de bucurii!.... o sa aiba mama un fecioras..

ginger wow...mamico..ce dor imi e de voi... ma bucur ca sunteti bine..si macar asa telegrama ..sa ne mai spui cate ceva de voi...sper sa treci mai des pe la noi sa ne mai povestesti cum cresc nazdravanii tai imi imaginez ca nu iti este usor ....

papa buuun

Mergi la inceput