Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La melodii am toate aproape toate casutele muzicale, cantecele de la bim-bam(grup de copii) si desene de la walt disney in general, sacosa de dvd-uri n-am primit-o inca

Baby, ce vroiai sa spui ca reclama interzisa ca io is mai inceata, mi-a migrat neuronul gravid

Alina 22+ cu
gargarita

nu e reclama interzisa...scrisesem bebe strumf dar se pare ca e un site si e reclama...asa cum scrisesem eu.Am vazut si eu cum a aparut dar..... Oricum pentru amandoi....Petrecerea va continua pana la 9 luni...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Fetelor, imi place la nebunie Ratatouille. Ma distrez de numai pot... nu ratati o 'burta de ras cu pofta'. A fost prima parte, ca ma uit la ceas si... nu tine cu mine... asa ca a doua maine...
Noapte buna Delfinariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

Vad ca aseara ati fost active...eu devreme, eram franta...acum ma simt mai bine, dar tot trebuie sa raman la decizia de aseara sa imi iau liber ca nu am facut bagaje, nimic

nu stiu cand plecam, cand scapa sotul, dar azi si noi la drum.....

Drum bun la toate burticile , fara incindente, sa ne vedem cu bine dupa Paste si sa povestim ce am facut, si eventual nu prea grase

eu poate mai intru azi, dar totusi ca sa nu uit,

Va urez un Paste fericit, cu bucurii si impliniri, sa va bucurati de clipele petrecute alaturi de cei dragi si de delfinasul / delfinasii din burtica! Mult soare in viata si in inimile voastre!!

aa, si sa nu uit, azi la micul dejun aveti lapte cu cereale....si daca postiti, paine prajita cu miere / gem si cu o cana de suc natural (fara margarina, ca nu e sanatoasa)

Pupici multi de la mine

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Daca ne inchide subiectul inainte de a pune link... sa stiti ca in 5 minute avem subiect nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput