Aspirante optimiste > 20 ani (467)
Raspunsuri - Pagina 2
happymum spune:
bau
a 2-a
va mai amintiti de mine? ma refer la veterane... desi tot mai putine, caci apar fete noi... mormal, daca imbatranim...
am vazut ca sunt cateva gravidute noi. felicitari si sarcini usoare tuturor.
cosmi, andre si nu numai...
eu mai putin pe la voi, si pe forum in general, una ca imi erau mdoerate mesajele si ma suparasi... dar vad ca s-a rezolvat.
si apoi, nu prea mai am timp caci merg la lucru si s-a cam dus distractia.
va pup si va urez cat mai multe vesti bune.
PaulaFrida spune:
Neatza fetele dragutze si harnicutze
bebelu multumim de tratatie,mi-a facut cafelutza ca acum merg sa-mi pun si eu una cu laptic,n-o sa fie asa de buna si aspectuoasa ca a ta,dar merge
Pe la 7 seara ne-am pus in patuc si sotiorul fiid obosit a adormit repede si m-a furat si pe mine somnul,ne-am trezit pe la 12 noaptea ca era frig in casa,era deschisa o fereastra si eu eram in maieu si acum imi curge nasul.Am dormit amandoi si Missy cu noi pana acum la 7 dimineata
Va pe toate si va doresc o zii frumoasa
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
bine ca ai serviciul aproape...k altfel...era naspa
ma gadesc cu groaza la cei care stau in drumu taberii si militari, pantelimon, k pe acolo nu e metrou
eu am vazut azi-noapte la stiri, dar nu am stiut ca fac azi greva.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
bebelu86 spune:
Paula ai grija sa nu racesti
Happy bine ai revenit
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
happymum spune:
am si eu o intrebare. imi cer scuze dar nu am mai recuperat din urma,,, ce e cu elena (beluistef)... nu a mai scris pe aici sau am pierdut eu...
PaulaFrida spune:
bebelu o sa am grija,m-am imbracat bine cat stau la birou si daca tot mi-e frig pun si patura pe mine
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
vad ca este pe listua cu gravidute. are un baietel si naste p 8.07
nu a mai intrat
noi2
nunta noastra
PaulaFrida spune:
Happy,Elena(beluistef) e gravidutza cu baietel care o sa se nasca prin august,sper sa nu gresesc
TTC Ticker
Marriage ticker
Talida__ spune:
'Neata fete dragute.
Am revenit si ce-mi vad ochii ziua si capitolul...
Am facut decorticarea ovariana prin laparo. Din fericire nu mi-a gasit alte probleme ( ei verifica tot - trompe, uter, endometru ). Acum ar trebui sa pot ovula si am la dispozitie aproximativ 1 an pana sa se refaca.
Am fost placut impresionata de comportamentul personalului de la spitalul Giulesti.
Va pup pe toate
Ce s-a mai intamplat de duminica pana azi? Nu pot sta prea mult la calc :(
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker