LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *189*
Raspunsuri - Pagina 9
Ilinca_M. spune:
Vai, eu numai acum mi-am dat seama cati ghiocei-pacalici sunt!
La Multi Ani! printesa Isabela! Dodo-pui, cum sa nu sarbatoriti?! Pai ce, mai trebuie sa fie cineva alaturi de ea la 1 an in afara de parinti si fratior? Eu primii ani doar cu parintii am sarbatorit, asa aparem in poze (maica-mea chema fotografa:) si cu bunica materna pana a murit, nici nu prea mi-o aminesc sa zic drept:(.
La Multi Ani! mutzunel incredibil David Gabriel! Sa ai mereu succes la babe si nu numai:))). Oricum ii cuceresti pe toti cu ochisorii tai. Bai Dyana, dar ai slabit bine de tot, bravo tie, ambitioasa fata! Ce diferenta intre pozele de la Moeciu si de acum...nu zic ca nu-ti statea bine si rubiconda dar acum...esti vampa!
Cristinaus, fiica-ta e bucatica rupta din tine! Vad cae la categoria gene lungi ca si Mutzu, cred ca ei sunt campionii pe sexe...Si ce mutre strambacioase face in unele poze, imi vine s-o rontzai!
Si ce tot uitam sa zic: am vazut-o si pe Maya Siminei si e o minunatie, toata numai zambet, se vede ca tare e fericita langa mami a ei (si langa catzelusa)
Saby, nici nu-mi pot imagina prin ce ai trecut Bine ca nu-i nimic grav...
Mababei, zici ca pt. ROR ar trebui testat albusul? Aloleu, pai noi nici la galbenus nu suntem
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ce moima sunt, m-am luat cu altele si am uitat sa urez LA MULTI ANI! si pentru Radu, Anastasia si Gabriel Robert!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
m_monique spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi:
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Gabriel Robert
m_monique spune:
am vazut ca Bianca m-a srigat .
eu trec printr-o perioada destul de naspa, si nu am timp si nici dispozitia necesara sa stau pe forum.
ai mei sunt inca bolnavi. iau boala unul de la celalalt. acum sunt amandoi pe injectii cu gentamicina, tusesc groaznic si haraie. deja aerosoli nu mai au efect.
chatonel spune:
La multi ani ghioceilor de astazi! Multe pentru mamicile fericite.
Va dorim un Paste fericit, plecam si noi la socrii, avem program de restaurant simbata seara, in rest... e program de voie. Nu sarbatorim in mod special, asa ca daca am chef gatesc ceva, daca nu, nu.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Trebuie strigate la apel urmatoarele persoane: m_monique Gianina34 Magdyi si parca mai era cineva...mai ziceti si voi ca de ele chiar nu mai stim nimic. |
rivali, sirimie,plici plici,Millie,maya25,bebe_strumph,nikoleta20, Petra tudor , Mihaelacg, Leeloo, Zsuzsu, Inna30, Raaluca,Ela78, veron1ca, Alina.n, Iuca, koko_1, Gaza22
mai completati stigatura la catalog
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique am vazut ca Bianca m-a srigat . eu trec printr-o perioada destul de naspa, si nu am timp si nici dispozitia necesara sa stau pe forum. ai mei sunt inca bolnavi. iau boala unul de la celalalt. acum sunt amandoi pe injectii cu gentamicina, tusesc groaznic si haraie. deja aerosoli nu mai au efect. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
multa sanatate!!!
dragastoasa de
koko_1 spune:
Adrisimo28 aici sunt, doar ce am terminat de recuperat.
LA MULTI ANI !!!
David Gabriel,bebe de Dyana
Isabella Elena,bebe de Dodo-pui
Radu,bebe de Manuela77
Anastasia,bebe de Roxana80art
Gabriel Robert,bebe de Gabi86
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
koko_1 spune:
Ieri mi-am dus odorul la impartasit..nu vroia domne' sa bea... i-am deschis eu gurita (cum deschideam la matza mea sa-i dau pastile) eiii si ce limpaiala a fost pe el; cand am ajuns acasa i-am dat lapte si nu s-a saturat cu 210 ml, a plans pana i-am mai dat 60 ml. Si uite-asa baiatul meu impartasit si cu o burta cat casa a luat o tranta de si-a spart buza de sus. Nu stiu cum a cazut ca l-am lasat langa biblioteca si m-am dus la shushu...cand am vazut sangele la buzita lui instantaneu mi-au tasnit lacrimile...Oooofff
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
novus spune:
David, Isabella, Radu, Anastasia, Gabriel
1 AN
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !