Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lauriciule - normal ca te dorim cat mai mult pe forumache , insa nici nu vrem sa-ti cauzam probleme cu sotul. daca nu poti sa-l faci sa inteleaga, intra si tu numai cand e el la servici.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Copilul meu doarme singur de mai bine de jumatate de ora. Tre sa il scuip sa nu il deochi. Nici nu-mi vine a crede.

mami fericit de Dan Mihail

hai ca sunteti pe drumul bun..!!! i-o fi lipsit taticu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna intrebare asta cu netul.... nu stiu daca o sa gasesc vreun vecin sa aiba wireless pe acolo, dar sper. de obicei am net de la orange in deplasare, insa tel ala e platit de la serviciu si cum acuma nu muncesc, ciuciu net...
trebuie sa fac eu cumva ca nu cred sa rezist 1 sapt fara net deloc

merci de cafia

Alinus spor la frecanit baia

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neata!

bag o tura pana nu se trezeste albastrelu'

Miany, am inteles. Mersic . Azi il urmaresc si daca mai face tot asa in multe reprize, cred ca maine trimit si eu o o mostra la analizat

Lumi, sa stii ca ieri nici Rares nu a mancat prea bine.....tind in continuare sa cred ca de la stimacel i s-a tras. "Azi-noapte" la masa de 6, la fel, doar 140 (din 180 cat papa de obicei) ....si acum la 10, cu chiu cu vai a papat tot....eu nu l-am fortat....dar am simtit ca totusi vrea papa. Cum sa-ti spun, era un fel de cerc vicios, el imi dadea peste bibi, sau molfaia tetina in gurita...cand il scoteam, incepea smiorcaiala..pana la urma l-a dovedit . (o mai fi vreun puseu la 5 luni?)

Many, Doamne ajuta! Asta sa fie inceputul recuperarii si ce-a fost mai greu sa fie doar o amintire!

Raluci, tu, fata...cand ai botezul...ca io-s prastie cu tinutul minte al datelor?

Simina, nu pot sa-ti spun decat ca te inteleg...si sa incerc sa te imbarbatez, spunandu-ti ca, dac DD o va dori acolo, ii va gasi un locsor de unde sa te priveasca si sa te ocroteasca! (eu sunt convinsa ca toti bunicii merg la DD ca sa aiba grija de nepoti!)
ah, si btw..tot nu mi-ai zis ce impresie iti facui...diferita fata de aia din poze...diferit aince sens?)

Monis, eu inca nu ma pronunt cu vestile, astept sa treaca ziua. Deocamdata am numarat 2 scutece...
Si eu ma gandeam sa ma apuc azi de facut ouale. Mereu le-am facut in joia mare...insa, anul asta ziceam sa le fac sambata. Nu stiu de ce. Probabil si in ideea ca va avea cine sa stea cu albastrel...fara sa fiu nevoita a face ture. Hm, mai vedem. Eventual poate mai pe seara.

Apropos de bunici...mie imi pare rau ca va fi un Paste in care nu voi fi cu ai mei parinti si cu bunica....caci pleaca la tara. Probabil vom merge la soacra-mea . Uneori asa ma enerveaza "mamosul" asta de barbat al meu....ca tare mult o iubeste pe maica-sa....si de cate ori se iveste ocazia, o ajuta si daca nu se vede cu ea macar 1 data/ sapt....i se face dor . Dar uneori il admir, pt ca nu multi barbati sunt asa...si zau ca mi-as dori ca si copilul meu sa fie la fel. Sa mai vina pe la noi macar 1 data/sapt., sa vorbim zilnic la telefon si sa ne cheme la el de ziua lui . Si nora-mea sa nu faca nazuri
(aberez frumos, nu-i asa? ...deja il vad insurat)

Lavi, apropos de Moldova, am o prietena din Piatra Neamt....de la ea am manct prima oara turta cu julfa ....ce desert bun.... tizul si mami lui

Dymo, tin pumnii sa nu planga Danut! Mie mi-a spus pediatra urmatoarea reteta - la 100ml apa - 1 lingura de orez. Oricum, sunt in asteptari, sa vad..ii dau..nu-i dau....

Lyly, 2 scutecele, dupa cum spusai mai sus

Tiusca, sanatate multa!

Ralu, ce gimnast in devenire ai tu acolo..bravo!

Buna dimineata, Lalu!

Diana, si Rares pare bine dispus....adica nah, un copil care te trezeste cu strigate de dimienata, un copil care rade cand da cu ochii de tine si care pedaleaza intr-una din piciorusele alea grasunele ...zic si eu, ca nu are ceva foarte grav. Desi acum doarme de pe la 10, cu o pauza mica de maraiala la 10.30.

Lauriciu, gaseste-i fetitz lu' sotz, una bucata forumuri de barbati..si faceti cu schimbul....sa vezi atunci bataie pe internet...hai ca sunt o gramada....de masini, de motoare, de pescari ...se gasesc, nu-i problema . [pup[ fata sa nu mai fie trista. Poate isi revine el!
(intrebare - daca stai ziua pe net, de unde stie el treaba asta?..ca doar e la munca, nu?)

Alinus, multu'! Sanatate si voua, ca nu prisoseste niciodata!

Cuscri, eu nu stiu ce sa-ti spun cu ochisorii....eventual tine-o sub urmarire ....si ai grija sa nu-i fuga ochisorii dupa alti baietei, da?

Gata, am terminat la fix. S-a trezit!

Incerc o singura intrebare - fetele cu ceza' - aveti momente cand simtiti de parca va inteapa in zona operatiei?

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

hello girls!
am zarit ceva haios pe facebook si am zis sa va arat si voua:
http://www.youtube.com/watch?v=yHlNFi42s5M

va urez Paste frumos de pe acuma si iepuras bogat!

referitor la bebe care nu se intoarce... nici al meu inca nu presteaza intoarceri decat semi... se chinuie el ceva dar nu reuseste pana la capat. eu nu imi fac probleme... fiecare copil cu ritmul lui.

cu diversificarea merge ok deocamdata. a avut mai multe mese de avocado pasat si o masa de morcov la aburi si o mozolire de felie de mango. morcovul l-am bagat pt ca era pe listuta data de dr pt prima luna de diversificare, dar a cam avut gaze si l-a eliminat cam in aceeasi forma in care l-a papat. acum tot cu avocado merg inainte apoi mai bag cate ceva usor usor.

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui kreliaUneori asa ma enerveaza "mamosul" asta de barbat al meu....ca tare mult o iubeste pe maica-sa....si de cate ori se iveste ocazia, o ajuta si daca nu se vede cu ea macar 1 data/ sapt....i se face dor . Dar uneori il admir, pt ca nu multi barbati sunt asa...si zau ca mi-as dori ca si copilul meu sa fie la fel. Sa mai vina pe la noi macar 1 data/sapt., sa vorbim zilnic la telefon si sa ne cheme la el de ziua lui . Si nora-mea sa nu faca nazuri (aberez frumos, nu-i asa? ...deja il vad insurat)
Ba exact invers, nora-ta va incuraja vizitele, pentru ca ii place familia mare, frumoasa si ii plac si vizitele foarte tare. Ca sa nu zic ca in ziua in care nora-ta va merge la gineru-mi-o, nu va trebui sa gateasca, plus ca ai promis ca ginerica va stii sa spele vase, deci ce vrem mai mult de atat? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Uneori asa ma enerveaza "mamosul" asta de barbat al meu....ca tare mult o iubeste pe maica-sa....si de cate ori se iveste ocazia, o ajuta si daca nu se vede cu ea macar 1 data/ sapt....i se face dor . Dar uneori il admir, pt ca nu multi barbati sunt asa...si zau ca mi-as dori ca si copilul meu sa fie la fel. Sa mai vina pe la noi macar 1 data/sapt., sa vorbim zilnic la telefon si sa ne cheme la el de ziua lui . Si nora-mea sa nu faca nazuri

Ba exact invers, nora-ta va incuraja vizitele, pentru ca ii place familia mare, frumoasa si ii plac si vizitele foarte tare. Ca sa nu zic ca in ziua in care nora-ta va merge la gineru-mi-o, nu va trebui sa gateasca, plus ca ai promis ca ginerica va stii sa spele vase, deci ce vrem mai mult de atat?

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

Sunteti mortale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre si Danut e bun de presedinte la capitolul oki dar asta cand isi apropie jucariile de el sa le studieze. Dupa 6 luni ma duc si eu cu el la control mai ales ca io cand sunt f obosita sunt spanki.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

asta e de la sine inteles

eu ziceam asa..de celalalt copil al meu, daca va fi tot baiat

Fireste ca Rares va spala vasele, va da si cu aspiratorul si uneori va spala geamurile si baile
E bine asa?

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Uneori asa ma enerveaza "mamosul" asta de barbat al meu....ca tare mult o iubeste pe maica-sa....si de cate ori se iveste ocazia, o ajuta si daca nu se vede cu ea macar 1 data/ sapt....i se face dor . Dar uneori il admir, pt ca nu multi barbati sunt asa...si zau ca mi-as dori ca si copilul meu sa fie la fel. Sa mai vina pe la noi macar 1 data/sapt., sa vorbim zilnic la telefon si sa ne cheme la el de ziua lui . Si nora-mea sa nu faca nazuri

Ba exact invers, nora-ta va incuraja vizitele, pentru ca ii place familia mare, frumoasa si ii plac si vizitele foarte tare. Ca sa nu zic ca in ziua in care nora-ta va merge la gineru-mi-o, nu va trebui sa gateasca, plus ca ai promis ca ginerica va stii sa spele vase, deci ce vrem mai mult de atat?

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA imi pare rau de bunica ta .

VIOO bine ai venit

Votat toate plantatiile, din toate browserele.

Mergi la inceput