Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 ia uitati ce il distreaza mai nou pe al meu piticot..http://www.youtube.com/watch?v=_6C-RxlCTpw miany fericita mami de DAVID ANDREI |
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ralu_seby spune:
Gata, doarme, l-am intors inapoi pe burtica si l-am mangaiat pe spate pana a adormit. Oricum s-a jelit vreo 3-4 minute cu ochii inchisi, dar stiam ca ii e somn si nu l-am ridicat din patut.
Miany, s-a intors prima data pe spate acum 2 zile
Lavi, spor la curatenie!! si eu ar cam trebui sa ma apuc...dar asa nu mai am niciun chef
Abia astept sa mananc cozonac, pasca, sarmale, de toateee!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la noi,si cateva floricele proaspete!
Eu sunt foarte suparata,pisicuta mea nu mai sta deloc singura,cum vede ca ies din camera,incepe sa tipe.Si astazi,la prima masa,a mancat doar 30ml de lapte...Cred ca e tot de la reflux,ca incepusem sa raresc pastilele,ii dadeam 1 data,de 2 ori pe zi...
Vioo,bine ai venit,sper sa te simti bine cu noi!
Monis,de paste mergem la Roman,dar nu stau la mama,tot singure vom sta si vom merge in vizita.Dupa paste vine mama,iar pe 11 vine Richard,deci nu stam mult timp singure.
Iulianul ce mai face? Voi cat stati in Bucovina?
Ce frumos ai descris tu zilele de dinaintea Pastelui la bunici...asa m-a apucat o melancolie!!! Eu vopseam oua cu mama,culegeam frunze de patrunjel si nu mai stiu de care si faceam oute cu model!
Lylyana,imi place foarte mult cum iti sta noua coafura!Alex ce mai face?
Alinus,ce fac prichindeii cu ochisori albastri?
Laurairina,daca lipsesti si astazi,te dam la disparuti!
Simina,e groaznic,imi pare rau ca treci prin asa ceva,si imi inchipui ce greu ii este si mamei tale....
Mai povesteste-ne despre Maya,ce mai face?Ceva pozici noi? Pupam mamica obosita
Ralu_seby,ai baiat care se descurca singur,acusica nu mai are nevoie de `dadaceala` si pleaca la intalniri! Aveti cablu?
Lavi,mi-as baga cafea si-n urechi astazi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
DianaR spune:
Nu puteam sa nu intru sa le multumesc fetelor dragi pentru mesajele frumoase, un brat de flori pentru ele!
Am sa ma stradui de acum inainte (poate imi pun la semnatura ma mai gandesc) sa spun ca sfaturile mele nu sunt obligatorii pentru nimeni, nu ma supar daca nu sunt urmate, adica na, ma necajesc un pic uneori dar respect decizia fiecaruia. Nu am pretentia ca le stiu pe toate. Cand nu stiu spun si gata, fara rusine, nu ai cum sa fi expert in toate domeniile (fie ele si medicale). Si da nu sunt pediatru si nici ginecolog, dar se stie si e valabil peste tot ca nu medicii sunt cei care au cele mai multe cunostinte despre alaptare. Cele mai multe le stiu moasele si consilierele de lactatie care de multe ori nici nu provin din domeniul medical. Ginecologii sunt in marea lor majoritate habarnisti rau la capitolul asta, exceptie facand cei care au alaptat la randul lor (femeile ginecolog) sau ale caror sotii au alaptat (cum e cazul la ginecologul meu). De pediatrii care cei mai multi sa recunoastem cinstit sar imediat ca nu au mamicile lapte si le indeasa laptele praf ca solutie universal valabila (si cea mai simpla de ce sa nu recunoastem) nu mai vorbesc. Da sunt femei care nu au lapte, dar starea asta (hipogalactie) este muuult mai rara decat numarul de femei care renunta la alaptat pe motivul asta. Chiar si in tarile civilizate care promoveaza alaptatul procentul femeilor care alapteaza la 3 luni este descurajant (undeva la 30-40% in cel mai bun caz) pe cand procentul hipogalactiilor reale este sub 10% din femei (multi spun de 3%). Socotiti voi mai departe si trageti concluzia oare de ce ma agit atata.
Tina, sa vad daca imi aduc aminte. Greutatea e mai mult decat buna, deci nu-i cazul sa te gandesti la diversificare. Putin probabil dar nu imposibil sa fi crescut asa mult in ultima luna, mai degraba una din masuratori n-a fost corecta. Mai era ceva dar nu mai stiu ce. Oricum sunteti f bine, tineti-o tot asa.
Dymomo ma bucur ca ati avut o noapte linistita!
Lavinia, bineinteles apa plata e servita!
Lumi, Krelia intru si eu cu Teo in clubul mofturoaselor, ieri a mancat tare prost si rar si a tot tras la "flegme" scuzati expresia pe usa din dos de m-a terminat. Acum dimineata a mai produs un scaun cu muci. Dar in rest e ok, bine dispusa, asa ca nu ma stresez.
Stephy, mamica incercata, multi pupici si o imbratisare! Iti tin pumnii sa mearga bine, bag si un pentru medicii care te-au vazut prima oara, pupam si Iustinelul si Stefita!
Many pupam funducul lui Vladut sa se faca repede bine! Vroiam sa te intreb, pana la urma ati inceput diversificarea sau i-ai dat completare ca parca spuneai ca ati luat bine in greutate dupa controlul ala?
Vioo te mai asteptam pe la noi. Sa stii ca sunt f multi bebelusi mai delicati si mai subtirei, multi dintre ei alaptati de mamicile lor. N-o sa-i vezi pe forum (adica mamicile lor poate scriu dar nu spun nimic de greutatea puiutilor) decat asa cand mai deschide cineva subiectul si atunci au curaj sa iasa in fata, uite ca nu-i al meu singurul. Nu vreau sa-ti spun la ce varsta avea Vlad 5,8 kg ca te ingrozesti. Comparativ voi stati minunat. Timeea si Teodora aveau amandoua 5,8 kg la 4 luni, doar ca Timi a avut peste 3 kg la nastere. Merge ascendent, chiar daca mai incetuc atunci e bine. Uda pampersi, e vioaie, vesela, nu plage dupa ce o iei de la san cu siguranta e bine.
As sta si eu seara cu voi pe bancuta, dar e singurul moment al zilei cand suntem toti acasa si-i asa de bine cu familia mea draga!
Scuze ca nu raspund nominal la toti, va imbratisez si fug la fata ca s-a trezit!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
laviniablaga spune:
ce m-as duce si eu acasa de Paste...dar avem aici invitati si program...ultimii 3 ani am facut Pastele la Bicaz...dar acum se pare ca sarim. Dam petrecere....gratar...treburi grele...O sa am zile ocupate..
Lumi, ce rau imi pare ca printesa ta face mofturele la papa...sa stii ca si Rares nu sta deloc singur...si cand ma vede ca merg la calculator sa scriu pe forum...ca de aia merg de obicei incepe sa planga...ce sa mai discutam...bebeii nostri sunt egoisti si vor sa fim langa ei non stop!
dymomo77 spune:
Lalu vreau chiar daca a trimis si Andre. Pe ea o rugasem cu mult timp in urma si iti confirmasem si tie ca vreau. Eu vorba lui Andre sunt parolista. Asta ar fi culmea voi sa va zbateti sa faceti rost si eu sa ma razgandesc.
Krelia eu lui Danut i-am dat apa de orez 3% dare el avea doua luni si jumatate. Dieteticiana de la spital spunea ca de la 5 luni se da mucilagiu(adica si orezul pasat) 5%. 5% inseamna 5 grame de orez la 100 ml de apa.
Dienutze proiector de stelute am cautat si eu ieri in magazine pt danut dar nu au. Tu ai comandat pe net?
Siminasi A_driana imi pare rau pentru bunicile voastre.
Ramonika eu i-am dat lui Danut calciu lactic o singura luna(ca a zis medicul ca cel gluconic pe care il dadeam de obicei s-ar putea sa ii strice scaunele). Stiu ca e recomandat la copii mai mari. Poate o fi ramas o bucatica mai mare si s-a inecat. Despre pericole.... Danut a cazut ieri de pe pat. Venisem de la cumparaturi si l-am lasat in mijlocul patului. El maraia de foame si eu i-am zis sotului sa il mute cat ma spal si schimb. Sotul s-a uitat la el si cum in ultima vreme a fost plecat nu stie ce sotii face fi'su si i s-a parut ca sta ok. Dupa 5 minute am auzit buf si apoi plansete. A reusit sa se rostogoleasca pe fata iar apoi in acelasi sens pe spate(lucru care nu l-a mai facut pana acum) si hopa jos. Eu una m-am inverzit la fata dar el deja radea...
mami fericit de Dan Mihail
miany75 spune:
Diana ,ce ma bucur ca nu ne-ai 'abandonat'!! Stiam eu ca nu te lasa inima sa ne parasesti (si nici ratiunea)..!!
Lalu_79 spune:
Lumi,sper ca o sa-i revina repede apetitul frumoasei Annabelle si ca nu e nimic grav.Ma intrebai de Ari...Gogoasa mea e bine, inca nu am scapat de iritatie, dar e mai bine,cu rabdare sper sa treaca.La Roman cred ca ajungem in a doua zi de Paste, nu stiu cat stam dar sigur dau iama in indienele de la Tosca .Voi cand plecati?
Ramonika, ce mai face Ruxi?Cum a reactionat la vaccin?
Pe Ari nu prea o las singurica decat 5-10 minute, la ea in patut sau in leagan.Acum si in patut cand o las am emotii, se invarte si am gasit-o de-a latul patului, se impingea cu picioarele si dadea cu capul de laterala...Nu mi-e teama ca s-ar putea ineca, cand ii vine inapoi tuseste si gata.
Simina,imi pare rau de bunica ta.
Dana, ce mai face puiutul? A trecut febra?
Monis, ce frumos povestesti tu despre traditii, m-au apucat si pe mine nostalgiile....Si mie mi-au ramas in nari aromele din casa bunicii.
Trimit si sper sa revin, daca ma lasa gogoasa...
dymomo77 spune:
Diana ma bucur ca ai scris. Eu una ti-am multumit ieri. Ce e drept cam tarziu.
mami fericit de Dan Mihail