Gemanutzelor - LA MULTI ANI!!!... (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black...stiu ca nu-i usor, dar o sa le scoti tu la capat pana la urma!
Nume de sfant nu va fi, noi nu facem asa cum se obisnuieste, suntem mai "contra curentului", asa....

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna dimineata!

Va invit la o cu lapte!

Va doresc o zi minunata!

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello!La noi a plouat, cu tunete si fulgere.A venit si wekendul si maine ...pachetele... nu mai stiu ce sa mai fac de papa////voi ce mai ziceti? eu sunt nitel racita, am luat de la Dan si tusesc ca naiba.Iau de toate dar sa isi faca toiul...

Mergi la inceput

Se vede treaba ca sunteti in wekend plecate.Eu azi am facut o ciobica de porc niste dovelecel pane si snitele.La pranz am dormit caci de la raceala ma pune jos...am o tuse seaca de nu stiu cu ce sa ii mai dau...Voi ce ati facut?

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la o cafea!
ce mai faceti?
Doina, fa o ciorba de fasole sau de cartofi, ca aia de porc nu-mi place!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si 23+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nu prea am stare, dar m-am gandit sa va scriu totusi cateva randuri. Azi am fost la munca, maine si poimaine la Sibiu, saptamana viitoare intreaga doar la munca. De bine de rau, mama sta cu Dragos, chit ca mai avem ceva frecusuri intre noi (ce mananca, ce bea, cum doarme cel mic). Eu numai stiu de mine: si gatit, si curatenie, si bagaje, am impresia ca noaptea este prea scurta sa ma odihnesc, iar ziua prea scurta pt cate am de facut. Grav este ca si sotul se plange de acelasi lucru: lipsa odihnei. La asta se suprapune si o mare nemultumire legata de lipsa banilor, dar la noi deja este obisnuinta.

Azi:

Abia astepti sa devina realitate un plan care acum se intrevede vag la orizont. Lucrurile vor evolua foarte bine, esti convins de reusita, iar gandirea pozitiva face minuni. Daca ai incepe sa cauti nod in papura si sa te indoiesti de victoria finala, interesul tau ar pali pe parcurs si reusita va incepe sa se indeparteze. Crede cu tarie ca acest vis poate sa ti se implineasca si investeste resursele cu care esti inzestrat, pentru ca numai asa va iesi perfect ceea ce visezi sa se intample.

si

Din punct de vedere fizic, esti plin(a) de viata. Dar, fereste-te de sentimentele euforice care iti pot determina o stare de slabiciune si miscari stangace. Acest inceput de saptamana se pare ca este favorabil pentru obtinerea unor rezultate asteptate de pe urma unor proiecte mai vechi si care vor ramane pentru totdeauna dragi inimii tale. Nu-ti neglija familia, in ciuda numeroaselor sarcini pe care le ai de rezolvat. Este momentul potrivit pentru a face tot ce iti sta in putere sa restabilesti echilibrul bugetului tau.

Lora, sper ca esti bine si tu si bb din burtica!

Mergi la inceput

Lora, azi am facut supa cu galuste de gris.Asta merge? e numai cu legume multe nu e gretoasa.
Black, cand prinzi odihneste-te putin, si o jumate de ora...conteaza mult. Problema cu banii e generala...cu lipsurile...mai ales la ce urmeaza din iunie...mi-e frica si sa gandesc.
Restul fetelor unde sunteti?

Mergi la inceput

Suntem pe net, Doina...
Black, e greu, dar toate trec!
Iustina are varicela, indemnizatia revine la 600 de lei...dar sanatosi sa fim, ca restul...
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina si 23+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, hai ca trece si varicela Iustinei! Mai bine la varsta ei decat ca mine la 19 ani! O saptamana am stat sedata, caci altfel nu rezistam sa nu ma scarpin (cumplit de-a dreptul!) Cu indemnizatia de 600 ron, pe bune, ca imi vine sa plang. Norocul meu ca voi incepe munca de la 1 iulie. Sunt mai mult decat hotarata sa lucrez chiar si cu licenta de inlocuire pana imi ies actele, caci altfel nu ne descurcam.

Dragos de luni este iarasi kkcios, insa l-am trecut pe tratament de ieri, ca am vazut ca din prafuri, ceai de menta concentrat si alimentatie nu s-a rezolvat!

Mergi la inceput

Deja e mai bine Iustina, a facut o forma f. usoara, se pare...bibite i-au iesit doar luni si marti, cateva...deja se usuca. Nu a facut febra sau altceva, daca pana maine nu mai apar noutati, zic eu ca e ok.
Pupici lui Dragos si insanatosire grabnica!

Lora, mami de Iustina si 24+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput