Gemanutzelor - LA MULTI ANI!!!... (42)
Raspunsuri - Pagina 13
olim spune:
black LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

mi asa dor de voi dar nu am inca net acasa, mai dureaza vreo 2 luni cred pana ajung si eu sa am net 24 de ore.
suntem in tara pt 2 saptamani, eu tocmai am terminat faculta, mai am cateva examene si apoi plecam catre Franta.
suntem bine, alex e mare, in toamna merge la scoala.
va 

cu mult drag pe toate.
blackgirl0 spune:
Va multumesc mult, muuuuuuuuult de tot pentru vorbele frumoase!
Mi-au mers toate fix la inima, sunt cu lacrimi in ochi!
Va dau de baut, cum sa nu, si de mancare pentru Lora, insa doar asa, virtual, caci in realitate nu am pregatit nimic.
Si nici dispozitie nu am: Dragos este si febril, si kkcios de dimineata, dupa o zi si-o noapte chiar bune (fara febra, 2 scaune normale). Si fix asta imi doresc de ziua mea: ca cel mic sa se faca bine, sa pot pleca la Sibiu linistita (pt examen). Nu va spun ca invat pe fuga, cate 30 de minute cand cel mic este linistit sau doarme.
Lora, mare grija cu sarea ascunsa (din paine, mezeluri, branzeturi). Cu tensiunea cum stai?
Ti-as spune de ceva ceai de musetel sau papadie (diuretic), insa asta numai cu acordul ginecologului! 
Ralu, nu stiu din ce traieste cel mic. Chiar nu stiu! 
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim black LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi asa dor de voi dar nu am inca net acasa, mai dureaza vreo 2 luni cred pana ajung si eu sa am net 24 de ore. suntem in tara pt 2 saptamani, eu tocmai am terminat faculta, mai am cateva examene si apoi plecam catre Franta. suntem bine, alex e mare, in toamna merge la scoala. va ![]() ![]() ![]() cu mult drag pe toate. |
Olim, felicitari pt. terminarea fac.!
Numai bine si pupici lui Alex!Lora, mami de Iustina si

26+Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
elena_adina spune:

La multi ani BLACKGIRL!!!
Sa fii fericita si iubita si apreciata de cei dragi!!!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
blackgirl0 spune:
Elena Adina, multumesc si tie de urari!
Ce face bb Razvanel?
Olim, felicitari pentru licenta!
Iti foloseste ce ai terminat, acolo, in Franta? Se recunosc studiile? Si mie nu-mi vine sa cred ca deja Alexandru merge la scoala!
Dar la ce varsta sunt copiii deja scolari? Mie imi da ca nu are mai mult de 4 ani si este totusi prea mic! 
Liliac, cum fu la sedinta cu parintii? Si eu am avut azi soc: cum mai, Andra este in clasa I?????
DEJAAAAAA???? Parca mergea la gradinita! Cand a crescut asa mare???? ![]()
elena_adina spune:
black- Razvan e un nazdravan.Sta in picioare fara sa se tina,ii place sa mearca tinut de manute,papa tot ce ii dau
,e un smecher mic.
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
ralnied1 spune:
am venit la party 
cu ce ma servesc?
Delia, eu am inteles ca Liliana inca nu are printesa scolarita. Abia la toamna. Dar acum e prima intalnire asa, ca inainte, intre invatatoare si parinti.
Sper ca n-am inteles prostii.
Adina, cu cine seamana pustiul la smecherii, cu mami sau cu tati?
Lora... ai grija de tine.
Olim, te
si mi-e dor de tine.
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele
LoraG76 spune:
Nooo, vin si eu daca-i rost de petrecere! 
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
Ralu, nu mergi in week-end la Pascani? Noi mergem de maine seara la cumnata-mea, ca duminica il boteaza pe bb2 al ei.
Lora, mami de Iustina si 
26+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
nu mergem de data asta
In plus, duminica sunt la munca.
da' am fost pe la tine acum ceva timp. Cu viteza luminii. O sa-ti povestesc eu...
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele