*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Andra

Teodora

Natalia

Rebeca

Daria

Alexia

sa cresteti mari, sanatoase, frumoase, puternice, sa fermecati lumea intreaga, asa cum v-ati fermecat parintii in cei doi anisori!

Si de aici vad ca barza si-a luat pauza o saptamana

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

randunici, mai puteti?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, Miky, ce bine de tine...eu am facut zi ciorbita de miel, stufat de miel, supa de curcan cu galusti pt. pici. Ieri am facut pasca si cozonaci, drob si poienita cu ciuperci. Ouale le-am facut de joi. Si gata!
Cica imi aduce soacra sarmale

Mergi la inceput

Miha, adica cum adica??????ce-i cu barza aia? s-a intors din tarile calde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Uff..nu mai reusesc sa gasesc timp de PC..
Multumesc tare mult pentru urarile de ziua pacaliciului meu,multumesc pentru vizionarea montajului..mi-am pus acolo tot sufletul,deci stiam ca o sa placa..
Cu scuzele de rigoare,fiindca m-am luat cu emotiile,am uitat sa urez si eu :
LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS NATALIA SI REBECA!

LA MULTI ANI CU SANATATE ANDREI-CU OCHI FRUMOSI SI DARIA!
Mamicilor,sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei forever!

Abia am terminat cu bucatareala,printre crize si super-mega-ultra mamoseli de Tea...aseara imi venea sa arunc la gunoi coca de cozonac fiindca imi pierdusem de tot puterea cu Tea tinandu-ma strans de picioare,urland sa vin la ea,iar randunoiul cu -n sus ca de obicei...

Ne-am cinstit putin in familiede ziua moatzei,am pus 2 lumanarici pe un mini-tortulet de post de la Tip-top...i-am tinut galerie Teei sa faca "puf" dar nu i-a iesit deloc.
W-e-ul urmator o vom sarbatori cu nasii si cu tort maretz..

Urez si eu 'Drum bun' calatoarelor (vom face si noi un drum maine la 45 km distanta,la un gratar,numai ploaie sa nu fie)..urez sanatate puiutilor bolnaviori..

Tea a inceput sa verse la drum cu masina...daca cu o saptamana in urma am luat-o ca pu un accident,ieri in drum spre herastrau a varsat TOT cu mancase,ne-am umplut de respect amandoua,am crezut ca mor de mila ei,la cat de rau ii era...si dupa escapada s-a inseninat,a inceput sa rada si apoi ne-am plimbat muuuult prin herastrau cu alt copilas pe care Tea l-a luat strand de manuta si au mers de manuta la plimbare...

Asa ca am luat farmaciile la rand si am achizitionat acadele antivarsaturi (oare s-o descurca Tea cu ea?), pastilute homeopate..si am cautat asa-zisele bratari antivomitive, pe care le-am gasit intr-un final dar costa 40 lei si nu am azvarlit banii pana nu ma dumiresc cum actioneaza,ce reactii adverse ar putea avea,ce-i cu ele si cine a mai folosit...A AVUT CINEVA ASTFEL DE PROBLEME?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

heii ce fete harnicute...eu mai am o tura de drob la cuptor ,sarmalele pe foc...la noi merge greu treaba pt ca gatit pt doua parti ,cantitate dubla,si pt la tara si pt acasaam umplut nucile si mi-a dat verdictul Cata ca-s tare bune,am umplut si eclerele,cozonaci am cumparat..pasca n-am facut ,nu stiu ,nu prea ma bag la framantat..din pacate n-am masina de framantat,am facut salata de vinete si 3 platouri de salata de boeuf ,dar am ajut ajutor de nadejde ANDRU...si acum astept sa fiarba sarmalele ca sa spal aragazul apoi sa spal putin pe jos si gata ca nu mai pot...soacra'mi ii este rau asa ca toata treaba a cazut pe capul meu..picioarele imi sunt amortite ,am si cateva dureri de spate..eii dar trec ele...

aseara am cantat LA multi ani si am suflat in lumanarele de vreo n-spe ori...a mancat tortulet cu degetelele a fost un moment f frumusel,a aplaudat dupa ce am cantat la multi ani...maine o sa-l serbam din nou,e posibil sa vina niste prieteni cu baietelul lor pe la noi ..dar am luat tortuletul cu PLUTO si DIZI....e f misto...

edit:mstela nu stiu n-am patit.. teuta ..mai eu m-am descurcat f bien cu andru la bucatarit...dar ce era la noi in bucatarie ,numai cel cu cornite mai lipsea..toate oalele scoase din dulap,creioane colorate bagate in sticle de plastic,apa peste tot ,coji de eceler incepute si aruncate pe unde a avut el chef..dar eu m-am bucurat ca am putut face treaba...ca altfel nu stiu ce faceam..CAta a fost plecat ,soacra boleste...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Of, mai Ramo...toate pe capul tau...mai pune-l pe sot sa te-ajute...ce-mi faci tu cu nucile aleaaaa

Steluto, eu nu am vazut montajul :(( Pune iar linkul pliz!

Aaa, pt. varsaturi sunt picaturi de metrocopramid, Alexia, prietena lui Vlad numai de-astea face...inteaba dr. cate pic. sa-i dai...dar asta doar la drum mai lung, nu tot timpul...si bombonica aia cred ca e super, ce nu stie sa o tina in gurita? ca e pe bat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu am sa-l pun acum dupa ce se trezeste andru sa bage aspiratorul..nu ma vaiet pt ca fac cum imi place mie...e greutz dar mai bine fac cum imi place decat sa faca altcineva si sa nu-mi placa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

puiutz mic si iubit...ANDREI
LA MULTI ANI!!!
esti flacau de nadejde de acum, de mare ajutor mamei!
sa cresti sanatos si fericit, alaturi de parintii tai iubitori

rami harnicuta!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!

Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput