Cei mai buni ginecologi din Romania

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bucuresti, Spitalul Cantacuzino- Dr. Irimia Vasile.
Am nascut amandoi copiii cu dumnealui si daca ar veni bb3 tot acolo as merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

din Constanta ce medici ginecologi recomandati si unde ii pot gasi ....ne dorim f mult un bebe dar se cam lasa asteptat ,,, cred ca histerosalpingografie ar indicata sa fac si apoi mai vedem .va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

dau 10 cu felicitari dr. Catalin Petru Haiduc de la Filantropia Bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Dr RADU CHICEA din Sibiu
un medic exceptional atat din punct de vedere profesional cat si in ceea ce priveste relatia medic-pacient
Imi doresc din suflet sa reusesc cu ajutorul lui sa pot deveni si eu mama intr-o zi...
Il recomand din toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BEBELINDA spune:

Chazli Fawaz , din Constanta ( clinica Provita 2000).Este si sef de sectie la spitalul din Cernavoda .Un medic cum rar intalnesti in zilele nostre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Din Timisoara, Dr.HRUBARU NARCIS.
Un medic adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

din constanta-----Tomescu Aneta,datorita ei am doi copii minunati,baiatul de 13 si fetita de 8l,sa-i dea dzeu sanatate

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dr Roxana Bohilea - Municipal si Medlife, un om cum rara intalnesti in ziua si azi. Un medic de exceptie, care te sustine si te incurajeaza neconditionat.
Am nascut prin cezariana cu dumneai pe 2 ianuarie si m-am recuperat super usor. A contat enorm si sprijinul moral si discutiile luungi purtate dupa nastere despre alaptare si ingrijirea bebelusului.
O recomand din toata inima!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Timisoara, dl. dr. BACILA MIHAI, actualul manager al Clinicii de Ob-Gin, am nascut doi copii cu dansul, m-a asistat exemplar timp de 9 luni, la nastere si dupa nastere, un profesionist inimos. Il recomand cu caldura tuturor!
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Iata ca am gasit un subiect pe masura unui adevarat profesionist si unui mare om: Mitroi Gabriel - Bucuresti (Medlife, CF2)

Mergi la inceput