Cei mai buni ginecologi din Romania
Raspunsuri - Pagina 5
cornelia_laura spune:
Bucuresti, Spitalul Cantacuzino- Dr. Irimia Vasile.
Am nascut amandoi copiii cu dumnealui si daca ar veni bb3 tot acolo as merge.
lalitzuza spune:
din Constanta ce medici ginecologi recomandati si unde ii pot gasi ....ne dorim f mult un bebe dar se cam lasa asteptat ,,, cred ca histerosalpingografie ar indicata sa fac si apoi mai vedem .va multumesc
nokianne spune:
Dr RADU CHICEA din Sibiu
un medic exceptional atat din punct de vedere profesional cat si in ceea ce priveste relatia medic-pacient
Imi doresc din suflet sa reusesc cu ajutorul lui sa pot deveni si eu mama intr-o zi...
Il recomand din toata inima!
BEBELINDA spune:
Chazli Fawaz , din Constanta ( clinica Provita 2000).Este si sef de sectie la spitalul din Cernavoda .Un medic cum rar intalnesti in zilele nostre.
lenabum spune:
din constanta-----Tomescu Aneta,datorita ei am doi copii minunati,baiatul de 13 si fetita de 8l,sa-i dea dzeu sanatate
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
roxx26 spune:
Dr Roxana Bohilea - Municipal si Medlife, un om cum rara intalnesti in ziua si azi. Un medic de exceptie, care te sustine si te incurajeaza neconditionat.
Am nascut prin cezariana cu dumneai pe 2 ianuarie si m-am recuperat super usor. A contat enorm si sprijinul moral si discutiile luungi purtate dupa nastere despre alaptare si ingrijirea bebelusului.
O recomand din toata inima!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Dorsilia spune:
Timisoara, dl. dr. BACILA MIHAI, actualul manager al Clinicii de Ob-Gin, am nascut doi copii cu dansul, m-a asistat exemplar timp de 9 luni, la nastere si dupa nastere, un profesionist inimos. Il recomand cu caldura tuturor!
lia
happyjoy spune:
Iata ca am gasit un subiect pe masura unui adevarat profesionist si unui mare om: Mitroi Gabriel - Bucuresti (Medlife, CF2)