FIV 270

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Da am intrat in linie dreapta si am emotzi de parca ar fi prima data.Tot la 4-5 ma gandeam si eu dar de progesteron ce zici nui cam mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

buburuza, testul il fac vineri, asa ca pe vineri seara vin cu vestile bune :):):)
incerc sa nu ma gandesc, munca si iar munca, de asta intru mai rar pe forum.
yarrina, tu parca tot vineri faci testul? tin pumniiiiiiii si astept vestile bune

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariadan

veronici am intrat prima la eco.
Abia acum am putut sa intru pe forum, ca ieri am fost cam obosita de pe drum. Si eu am luat Medrol, 8 mg la 12 ore pana la test

erai cu sotul? Daca esti insarcinata de ce nu scrii la subsol in cxate sapt.si sa pui si o burtica.... :)
Cand ai facut ET? IN cate sapt esti?Cati bebi ai? D-na Geta spunea ceva de gemelare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor
Va rog din suflet ajutati-ma cu o parere , mi-am facut analizele de secretie si culturile de col si am ureaplasma pozitiva , iar pe rezultat scrie ca e rezistenta la doxiciclina.
Am mai avut o data problema asta , am luat doxiciclina 2/zit imp de 10 zile si am scapat de ea.
Acum dr din Romania mi-a recomandat azitromicina care mi se pare foarte scumpa adica 45 lei 3 buc si eu am nevoie de 10 (plus inca 10 tratam pt sot).
Dr din Ungaria mi-a recomandat doxiciclina desi am atasat scanat rezultatul analizei.
Ati trecut cumva prin asta si imi puteti da un sfat?
Multumesc.

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

veronici am fost cu sotul, dar el s-a mai plimbat pe hol, a mai baut o cafea, ca in zona usii era full.
Eu am stat pe langa usa, sa fiu prezenta cand face dna. Geta apelul .
Am plecat prima de acolo si nu mai stiu de alte sarcini, dar a mea este gemelara.
Et am facut in 8 februarie.
Bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

noutati si la fiv oase
ieri am facut punctia:14 ovocite!
maine vedem cati embrionasi avem

Felicitari, buna productia, sunt sigura ca o sa ai embrioni frumosi

La mine dupa cum puteti vedea am schimbat semnatura, pasarica sotului s-a transformat in cuc acum tre sa gasesc cu-i sa dau hainutele roz si sa-mi consolez sotul care deja si-a facut planuri pentru bebe 3.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dragaica felicitari pt cei doi strumfi!! sanatosi sa fie , las ca o sa faci si o fetita..
eu, azi din 14 ovocite doar 4 embrioni rezultati..
maine decidem cand fac et..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bruni,sa dea dumnezeu sa fie aia 4 buni,din toti unul trebuie sa se prinda,bafta multa la ET.
Oare ce s-o fi intimplat cu ceilalti,ti s-a dat vre-o explicatie?nu au fost de calitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu inteleg de ce , de fiecare data din atatea ovocite de calitate cum zice dr ca am , se fecundeaza asa putine...
data trecuta din 18 am avut 8 embrioni si am ramas cu 3 blasto...
acuma nu cred ca poate fi vb de blasto..
nu stiu ce sa zic , om trai si om vedea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Da Fr_anca, maine seara am si eu rezultatul La noi dureaza 2 zile....azi luat sange maine rezultat. Oricum il voi repeta sambata.

Mergi la inceput