Hair-stylist

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica
Si mai am o nelamurire, va rog sa nu rideti. Bacsisul. Eu aici nu dau, din cauza ca platesc cu cardul si pur si simplu asa se face. Deci nu stiu cum se procedeaza in Bucuresti. Am inteles ca acolo te spala cineva, te tunde altcineva (hair-stylistul, sper), te coafeaza altcineva, etc, etc. Eu cum dau bacsis, cui, cind si cit?

Turturico, io pot sa-ti recomand in Lucerna un hair-stylist daca te interseaza. Insa sa stii ca eu mereu am dat bacsis. Si stiu ca se da si aici. Doar ca aici te spala tot coafeza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

lachi, si io sunt clienta domnului Radu de ceva ani. tot de aici de pe forum am aflat de el[ pk]. si aici am citit si despre vestita cutie comuna, pe care n-am identificat-o . poti sa-mi explici unde este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna fetelor, imi cer scuze pentru intirzierea cu care revin pentru detalii, am avut oaresce probleme de sanatate dupa intoarcerea din RO si n-am mai intrat pe forum. Deci, ca sa va impartasesc experienta mea cu Radu Serban, am fost multumita.
Legat de tunsoare am discutat cu el, i-am spus ca n-as vrea sa reduc din lungime, ca si asa parul meu e doar mediu si cu parul scurt nu cred ca-mi sta bine, la culoare i-am dat mina libera. De tuns m-a tuns bine, imi place, mi l-a filat, acuma imi pare rau ca nu l-am lasat sa scurteze din lungime un pic pentru ca sint convinsa ca i-ar fi dat o forma si mai frumoasa, dar data viitoare o sa ii dau mina libera la treaba asta. Imi place bretonul pe care mi l-a facut, n-am reusit la nici o coafeza de aici sa am asa un breton un pic asimetric, e fix ce mi-as fi dorit si n-am reusit niciodata sa am.
Referitor la culoare, marturisesc ca am avut oaresce dubii la inceput. Eu sint satena cu ochi verzi si ten deschis la culoare, aveam niste suvite roscate combinate cu ceva blond mai inchis, insa extrem de delicate, mai mult dadeau o reflexie parului. El mi-a deschis mai mult parul, are intr-adevar mult mai multa luminozitate. Am avut zile in care mi se parea extrem de deschis, in alte zile mi se parea mai mult decit ok culoarea. Insa mi-am dat seama ca e si din cauza problemelor de sanatate, am devenit extrem de palida si culoarea ma face sa arat si mai palida. In zilele in care arat normal, imi sta bine si imi place culoarea, deci probabil ca depinde si de starea in care sint.
O sa pun si niste poze sa va dati cu parerea, de fapt am facut poze cu before si after, insa in pozele de dupa lumina e foarte proasta si nu se vede ca lumea culoarea. Dar dupa ce imi revin si nu mai arat ca moartea in vacanta ma mai pozez si sint curioasa ce parere o sa aveti.
Oricum, all in all, am fost multumita, cu siguranta o sa-l mai caut cind revin in RO.
Iar bacsis am dat cam 15% din valoarea totala, io nu stiu de ce cutie comuna vorbiti, pur si simplu i-am spus fetei care a incasat sa opreasca suma care includea bacsisul si i-am zis ca bacsisul sa-l imparta. Ca am avut mai mai multe persoane care m-au lucrat, in afara de Radu.
lorelei, da, da-mi adresa stylistului din luzern, daca ajung pe acolo il caut. E bun, esti multumita?

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marico spune:

Eleni, am inteles ca tu esti f.multumita de Rodica Cernea. Caut de multa vreme o persoana priceputa la vopsit. Mie imi iese mereu blond cu reflexe rosiatice,si nu-mi place deloc. Mi se spune mai mereu ca am eu pigmentul nu stiu cum. Cred ca o persoana care stie sa combine cum trebuie vopseaua, e f.importanta.
Imi poti da si mie niste detalii despre dansa: se ajunge greu la dumneaei, e mai pretentioasa vis-a-vis de cliente, cam care sunt preturile, care e stilul ei de a tunde, chestii d-astea. Eu am avut niste experiente neplacute la saloanele din Dorobanti, in sensul ca am fost privita de sus inca de cum am pasit in salon, si m-am simtit extrem de prost, de asta caut oarece referinte inainte. MErci mult!

Mergi la inceput