Hair-stylist
Raspunsuri - Pagina 2
ladybird32 spune:
La Cristi Pascu am fost si eu, ca tunsoare m-a facut bine dar ca vopsit de fiecare data isi cerea scuze spunanad ca "ai un pigment criminal" - pai asta stiam si eu ca am un pigment criminal, d-aia m-am si dus la el si am dat 500 de lei pe un vopsit ca sa-mi iasa o culoare frumoasa, dar cum v-am spus a fost degeaba.
Ca si bacsis, 10% se aplica poate la sume mai mici de genul 100-200 ron, dar la 500 ron sa dai bacsis 50 ron este enorm. stind la pascu in salon, ca stateam si cite 4 ore, nu ca mi-ar fi facut ceva deosebit la par, doar ca era haos si dezorganizare si d-aia dura atit, vedeam cliente care plecau si lasau 5 ron la cea care a spalat-o pe cap si 10-15 ron la cele care le-au vopsit / uscat/ coafat.
si eu caut un stilist bun, poate sa-mi dea si mie cineva telefonul lui radu serban ?
va multumesc
Kariris spune:
Uite mie tocmai asta imi place la Radu. Nu e haos, e o atmosfera foarte prietenoasa si nu fortat, sta cate 5 ore sa ma tunda si sa ma vopseasca (efectiv imi picteaza parul) ma costa intr-adevar pana in 400 de lei dar crede-ma ca chiar insist sa las un 40-50 de lei bacsis la cutiuta lor comuna pt ca la ei nu se da la fiecare in parte, ei nu primesc dar daca vrei poti lasa oricat la cutiuta comuna si isi impart ei de acolo. In dec am lasat chiar 50 de ron, nu au vrut sa ii ia dar stiam ca fac revelionul acolo si am spus macar un pahar de sampanie sa fie de la mine. Odata la 2 luni pot da si eu un 40-50 de lei pt a ma simti bine. Cele 4-5 ore le lucreaza efectiv cu mine.
Ladybird intra pe google da cautare radu serban si primul care iti apare e salonul lui cu nr de telefon mobil din cate stiu. La acel nr se fac programari. Cere la radu pt inceput ca sa vesi cum e el. Eu acum am curaj sa merg si la Cristi (care imi tunde fetele )si am vazut ce poate iesi din mainile lui (mai ales daca ai par drept) si la altii din salon dar asta dupa ce i-am studiat mergand acolo.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
andreutac spune:
Profit si eu de topicul deschis in speranta ca ma puteti ajuta cu o recomandare.
Caut un stilist bun, care sa stie sa tunda parul ondulat. Coafeza mea, care imi nimerea de fiecare data tunsoarea este proaspata mamica, iar colegele ei nu prea se pricep, dovada fiind tunsoarea mea actuala.
Am citit mai sus de experientele voastre cu Marian Mistodie si Rodica Cernea, care chiar tund studiind fizionomia clientei. O astfel de persoana caut si eu. Cine? Cum? unde? Help me!!
Merci
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Eleni spune:
Andreuta,
eu am parul ondulat. Si in 20 de ani de cand a inceput sa imi pese de cum imi sta parul dupa tuns (primii 14 nu-i pun ca ma tundea mama unde voia ea), de la Rodica am plecat fericita si cu un par care statea dupa aceea cum trebuie, nu cum stau de obicei coafurile aranjate proaspat si acasa plangi si pui caciula.
Am rugat-o sa il faca sa se aranjeze usor si simplu. Si asa a facut.
M-a costat 100 lei tunsul si un spalat, Rodica nu ia bacsis ca e salonul ei, mai dai cat vrei fetei de la spalat si gata.
Intreaba-ma ce vrei.
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lachione Uite mie tocmai asta imi place la Radu. Nu e haos, e o atmosfera foarte prietenoasa si nu fortat, sta cate 5 ore sa ma tunda si sa ma vopseasca (efectiv imi picteaza parul) ma costa intr-adevar pana in 400 de lei dar crede-ma ca chiar insist sa las un 40-50 de lei bacsis la cutiuta lor comuna pt ca la ei nu se da la fiecare in parte, ei nu primesc dar daca vrei poti lasa oricat la cutiuta comuna si isi impart ei de acolo. In dec am lasat chiar 50 de ron, nu au vrut sa ii ia dar stiam ca fac revelionul acolo si am spus macar un pahar de sampanie sa fie de la mine. Odata la 2 luni pot da si eu un 40-50 de lei pt a ma simti bine. Cele 4-5 ore le lucreaza efectiv cu mine.Ladybird intra pe google da cautare radu serban si primul care iti apare e salonul lui cu nr de telefon mobil din cate stiu. La acel nr se fac programari. Cere la radu pt inceput ca sa vesi cum e el. Eu acum am curaj sa merg si la Cristi (care imi tunde fetele )si am vazut ce poate iesi din mainile lui (mai ales daca ai par drept) si la altii din salon dar asta dupa ce i-am studiat mergand acolo.Lachi mamica de Karina si Iris http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna |
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#
andreutac spune:
citat din mesajul lui Eleni Andreuta, eu am parul ondulat. Si in 20 de ani de cand a inceput sa imi pese de cum imi sta parul dupa tuns (primii 14 nu-i pun ca ma tundea mama unde voia ea), de la Rodica am plecat fericita si cu un par care statea dupa aceea cum trebuie, nu cum stau de obicei coafurile aranjate proaspat si acasa plangi si pui caciula. Am rugat-o sa il faca sa se aranjeze usor si simplu. Si asa a facut. M-a costat 100 lei tunsul si un spalat, Rodica nu ia bacsis ca e salonul ei, mai dai cat vrei fetei de la spalat si gata. Intreaba-ma ce vrei. Elena & Maria Bucuria |
Eleni, multumesc mult pt. recomandare
Cu siguranta voi merge la Rodica Cernea. Am cautat pe net si am vazut ca este la Revolution Style, undeva pe str. Roma si chiar in aprilie sunt anumite promotii. Revin cu impresii, bune, sper
Kariris spune:
Raluca Radu tunde in Ion Mihalache. Te programezi si spui ca vrei sa te tunda Radu. Nu dureaza mult programarea. Eu mi-am facut-o saptamana trecuta pentru maine.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Alex@Sara spune:
Yeeee ,bun subiect.Chiar caut si eu pe cineva care sa imi faca o freza faina .Acum 5 ani ma tundeam la un salon de pe Mosilor unde era un baiat,Andrei,care facea super treaba,dar a plecat de acolo cam dupa un an,si nu am mai dat de el.Apoi am descoperit niste baieti din Rep.Moldova.......oau.Unul dintre ei(erau frati),tundea numai si numai din brici,nu punea mana pe foarfece.S-a desfiintat salonul(era in Voluntari)l-am intalnit pe Mihai,unul dintre ei,intamplator in parc,nu mai lucra nicaieri ca nu avea viza de lucru si ii expira si viza de sedere.Inainte de a pleca la Chisinau a venit acasa la noi si m-a tuns super (eram si burticuta cu Daria)si de atunci nu mai m-am tuns,ca intre periaodele Andrei-Mihai am ma mers la cateva saloane si dupa tuns imi venea sa bag lama de ras in scafarlia mea .
Am sa ncerc sa ma programez si eu la Radu,desi mi-e peste mana sa ajung la el,dar daca voi fi multumita,macar stiu ca nu bat drumul degeaba.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
andreutac spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara Yeeee ,bun subiect.Chiar caut si eu pe cineva care sa imi faca o freza faina .Acum 5 ani ma tundeam la un salon de pe Mosilor unde era un baiat,Andrei,care facea super treaba,dar a plecat de acolo cam dupa un an,si nu am mai dat de el.Apoi am descoperit niste baieti din Rep.Moldova.......oau.Unul dintre ei(erau frati),tundea numai si numai din brici,nu punea mana pe foarfece.S-a desfiintat salonul(era in Voluntari)l-am intalnit pe Mihai,unul dintre ei,intamplator in parc,nu mai lucra nicaieri ca nu avea viza de lucru si ii expira si viza de sedere.Inainte de a pleca la Chisinau a venit acasa la noi si m-a tuns super (eram si burticuta cu Daria)si de atunci nu mai m-am tuns,ca intre periaodele Andrei-Mihai am ma mers la cateva saloane si dupa tuns imi venea sa bag lama de ras in scafarlia mea . Am sa ncerc sa ma programez si eu la Radu,desi mi-e peste mana sa ajung la el,dar daca voi fi multumita,macar stiu ca nu bat drumul degeaba. tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Andrei de care spui tu s-ar putea sa fie la Bling Blig salon, unde pe langa Mall Vitan. Intra pe site, ca arata si echipa. Daca nu, s-ar putea sa fie doar o coincidenta de nume si datorita faptului ca acolo este o echipa din Chisinau.
Alex@Sara spune:
am intrat cu sufletul la gura pe site,dar ,ghinion,nu e Andrei de care vb eu.Unul dintre Andreii mei era baiatul care a lucrat pe Mosilor la Maria Calas si celalallt,moldoveanu din Chisinau,fratele lui Mihai,tot Andrei,si el tundea super(cred ca la Chisinau au o scoala de hair stylisti super ).Si faza nasoala e ca nu mai am numerele de tel ale fratilor moldoveni,ca mi s-a busit telefonul si mi-am pierdut toate nr.Daca cumva auziti macar de un Andrei care a lucrat pe Mosilor la Maria Calas,dati de stire(si off topic,o doamna Nina cosmeticiana care a lucrat tot la Maria Calas )
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009