Hair-stylist

Hair-stylist | Autor: turturica

Link direct la acest mesaj

Deci. Vin in tara de Paste si vreau neaparat sa merg la un hair-stylist bun. Coafeza mea de aici a plecat, am probat altele dar deocamdata fara mare succes si parul meu nu mai are chef de experimente. Asa ca mi-am zis sa-mi incerc norocul acasa.

Am citit de Radu Serban, mi-am facut si programare la el, dar v-as ruga sa-mi spuneti daca aveti experiente cu el, eventual cu alti hairstylisti de care ati fost multumite.

Si mai am o nelamurire, va rog sa nu rideti. Bacsisul. Eu aici nu dau, din cauza ca platesc cu cardul si pur si simplu asa se face. Deci nu stiu cum se procedeaza in Bucuresti. Am inteles ca acolo te spala cineva, te tunde altcineva (hair-stylistul, sper), te coafeaza altcineva, etc, etc. Eu cum dau bacsis, cui, cind si cit?
Mersi frumos de raspunsuri

Mami de Mara (19.08.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

pot sa spun cum las eu bacsisul. la casa, cand achit, cu card sau fara, o suma de bani suplimentara o predau casierei si-i spun cat merge pentru spalat si cat pentru stilist. apoi salut pe toata lumea si plec.

mie mi-au placut, de-a lungul timpului, Marian Mistodie si Rodica Cernea. Nu stiu cum vopsesc, pentru ca eu in general caut schimbari de look din tunsoare, nu din culoare. pentru tuns sunt buni, se uita la tine, vad cat de turtit ai capul sau ce forma geometrica are, si propun o treaba care sa te avantajeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Rodica Cernea, da.
Foate bine tunde, si se uita la tine nu tunde ce crede ea ca stie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

[ymca], mersi de raspuns . Scrii si adresele unde tund stilistii pe care i-ai pomenit? Eu vreau neaparat si vopsit, pentru ca am fire albe. Dar la tuns asta vreau si eu cum zici tu, am o idee, dar as vrea sa am si sfatul stilistului.
Si mai exact, cit dai bacsis? E procent din suma totala sau e suma fixa? Da-mi un exemplu daca se poate, ca eu sint cam rupta de preturile romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Cristi Pascu, salonul de langa Pta Dorobanti

Your heart is my pińata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

turturico, du-te linistita la Radu Serban! Nu vei regreta. Eu de ceilalti stilisti mentionati chiar nu am auzit, or fi buni, dar Radu e probat nu numai de mine. Am auzit doar pareri bune. E un tip deosebit, tunde bine, vopseste bine, are initiative foarte bune, respecta clientul, serviciile lui sunt pt toate buzunarele, toata echipa lui e super. Bacsis nu a primit niciodata, dar uneori las la cutia comuna a echipei cat consider eu si se imparte la toti de la salon. Eu las mai mult pt ca imi tunde si fetele dar niciodata nu vrea sa imi ia bani spunand ca sunt copii si nu le ia bani.
In Ro chiar sa nu lasi bacsis nu prea e OK si sincer eu m-am tuns in multe tari europene printre care si a ta si am lasat bacsis peste tot.

Bafta. Oricum alegerea ta e buna si as ramane la Radu daca tot ti-ai facut programare. Si eu voi merge dupa Paste.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu m-am tuns in decembrie la Marian Mistodie si mi-a placut mult.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Depinde si ce buget vrei sa aloci; daca nu ai limita la buget, si eu ti-l recomand pe Cristi Pascu, care are salon in zona Dorobanti (Liceul Caragiale).

Si Marian Mistodie are mana buna, dar trebuie sa-l prinzi in toane bune...

Noe - vezi ca s-a mutat in vila de vis-a-vis.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi, trimite-mi si mie PM cu nr de tel.

Mai si eu vreau sa-mi fac o schimbare,da nu stiu la cine sa merg.Normal ca fiecare recomanda stilistul lui.

Stiu ca depinde de ce-ti faci,da sincer n-as vrea sa ma duc la unul care e cu "nume" si sa las vreo 4-5 mil pe acolo si sa fiu dezamagita.

Turturica, nu stiu cum e cu banii lasati la coafor in Ro acum(oricum ficare da cat vrea ), dar cam ca la restaurant 10% din valoarea.Oricum si eu aici las bani si chiar daca platesti cu cardul de fel spui cat sa-ti opreasca in plus .

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, mersi mult de raspunsuri. Acuma clar ca merg la Radu Serban, ca oricum la el mi-am facut programare, dar mai string lista cu nume just in case, nu de alta dar se pare ca o sa mai am ceva drumuri de facut la Bucuresti si sa stiu la cine sa apelez. Oricum, o sa vin cu feedbackul dupa ce ma duc la Radu Serban, va zic cum a fost.

gabrielama, bugetul meu e nelimitat sa zic asa, nu de alta, dar eu oricum platesc la coafeza de la mine din sat vreo 150 de franci (circa 4 milioane juma) pentru tuns si vopsit, asa ca sint dispusa sa dau aceeasi bani pe un stilist ca lumea din Ro.

tumpi, iti dau eu nr lui Radu Serban pe PM. Da, bacsis la restaurant dau si eu, cam 10%, chiar daca platesc cu cardul, in sensul ca ma scotocesc de marunt si las pe masa la plecare.
Dar la coafor n-am dat niciodata. Dar tipele la care m-am dus eu erau mereu proprietare de coafor, asa ca n-am vazut sensul.
Oricum, mersi mult de informatii
SI acuma revenind la bacsis, deci dau 10% din valoarea totala? Nu dau la fiecare la sfirsit, nu? Adica dau unuia in mina si gata. Mi-e jena, serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

tumpi, dorinta ta a fost indeplinita.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput