Magnifice Senioare -Paste Fericit! (92)
Raspunsuri - Pagina 4
samira33 spune:
tanaaaaaaaaaaaaaa
vio...bine ai venit.
eu o cunosc pe vio de la intalnire...si va spun ca trebuie batuta...ca tare pesimista e
elly...felicitari pentru noul job.
laura...si pe tine te bat...ca m-am gandit la tine toata ziua...am fost tare ocupata...da mintea tot la tine mi-a stat.
Libra spune:
Buna seara, fete aspirante cucuiete!
Am intrat sa vad vestile bune... mai am rabdare!
Va pupesc pe toate,
Elena
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
samira33 spune:
libruto...cum te mai simti???ce face bb???
de la mine nu-s bune vestile...de data asta...nu a fost randu nostru acum...mai asteptam putin.
dar laura nu are voie sa ne aduca decat vesti bune...la fel si amy.
danny1 spune:
lia,aceasta analiza se face la copilash,cred.eu asa am inteles.ca si mie mi-au facut la ultima pierdere.nu cunosc decat traducerea unor cuvinte din diagnostic.stai sa ma vad odata si revin.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
edem-vanataie.cheagurile nu denota o sangerare interna?repet mie mi s-a spus ca anal se face la fat.iti recomand niste anal pe cae le-am facut si eu.ele au legatura cu trombofilia.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Libra spune:
Samira,
Suntem bine, stresate ca de obicei... Nu stiu daca ceea ce simt este normal sau nu... Asteptam restul de rezultate de la amnio si morfologia fetala de la 22 saptamani...
"Bucurosi le-om duce toate"...
_
violeta70 spune:
Mai fetelor, va multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Si doctora a zis ca tinem legatura, telefonic, pentru orice. Oricum Clostylbegyt il iau dupa 13 aprilie, cam atunci mi-ar veni menstra.
In seara asta i-am scris si Dr-lui Zadori, cu care am facut FIV-ul in Ungaria. I-am cerut parerea. Acum sa vedem daca imi si raspunde.
Oricum cand incep Clostylbegytul ma voi monitoriza, insa sa-mi spune-ti din ce zi. Eu trebuie sa-l iau din a-5-a in a-9-a zi.
adria42 eu din pacate nu sunt la fel de optimista ca tine.
galliciana in Ungaria, la FIV, am avut tratamentul cu GonalF, Merional si Decapeptyl. Spre final, mi-a marit doza de GonalF de la 75 la 150. Ma gandesc ca probabil din acest motiv mi-a dat si doctora 2 Closty. Chiar replica dr. Zadori a fost " Dear, I'm very sorry, but your ovary are retired ". ce mai spuneti de asta?
sami
Pupici si va doresc o noapte cat mai placuta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi
adria42 spune:
Elly, felicitari pt job!
Gali, cum au iesit fursecurile?
Sami, spuneai ceva de niste tratamente naturiste... Nu ne spui si noua ce vrei sa incerci? Si eu curioasa...
Amy, cred ca greturile sunt de bun augur, poate este bebe mic??!
Libra spune:
A propos de tratamente naturiste, stie cineva cum ii zice doctorului care a scapat-o pe babyblue de ditamai chistanul? Am o prietena care are endometrioza, a fost operata la Iasi de problema in cauza si aceeasi somitate i-a facut si 2-3 inseminari "ca sa nu recidiveze...".
_