Liliana Minca vs Teo Trandafir
Raspunsuri - Pagina 6
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Lali, inteleg ca-ti place de Teo, dar unde-s dom'le mandria pedeleilor, cei care rup gura targului? Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Ii cauta acu'
Putintica rabdare, monser !
Edit: Da' nici cu restul elitelor nu mi-e rusine...
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Tu, fiind multumit de ce se intimpla acum si de cum merg lucrurile, probabil ca o sa astepti mult si bine pina ce ti se va parea ceva in neregula. |
Eu cu restul UE. Ok, sper sa merite asteptarea.
Ma gandesc ca daca astia si'au permis sa'l faca magar pe Quariu vor reactiona si la lucruri mult mai grave.
EDIT: www.realitatea.net/mircea-diaconu--ani-este-un-instrument-de-santaj--sa-fim-seriosi--cine-fura-nu-tine-nimic-la-vedere_710483.html" target="_blank">Mircea Diaconu vs. www.hotnews.ro/stiri-esential-7158449-jose-manuel-barroso-suntem-ingrijorati-posibila-slabire-rolului-ani-basescu-asigurat-presedintele-romania-avea-agentie-integritate-functionala.htm" target="_blank">UE
iileana spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Da, ce dictatura e in PNL, pfui, model de urmat! Bine ca se poate vedea si cu barna...altfel am fi o tara de chiori. |
Xenocid se pare ca n-a aflat ca ingrijorarea "mvaaaaaai, alegeri pe liste in PNL, dezgustator, ce dictatura!!!" nu mai e in trend din momentul in care PD-L a stabilit prin statut ca vor avea fix acelasi tip de alegeri interne .
Sau isi imagineaza ca n-am aflat noi.
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Xenocid se pare ca n-a aflat ca ingrijorarea "mvaaaaaai, alegeri pe liste in PNL, dezgustator, ce dictatura!!!" nu mai e in trend din momentul in care PD-L a stabilit prin statut ca vor avea fix acelasi tip de alegeri interne . Sau isi imagineaza ca n-am aflat noi. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Asta pe principiul daca un lucru merge prost la mai multi devine bun, nu ?