Liliana Minca vs Teo Trandafir
Raspunsuri - Pagina 3
ligeea spune:
teo si pdl -zau sunt un tandem perfect-teo are9mai are priza la gospodine ) pdl vrea sa ia ceva din electoratul psd-ului si arunci au pupat Piata Constitutii .
oricum asa se nasc trendurile si de ce nu ? brandurile (da brand pe romaneste ) de tare-maine vom avea
simonea sensual si laura andresan-pe asta chiar ar vota-o multi
soferul Monicai columbeanu si cornel pasat
Monica va fi direct urmasa Robertei Anastase -ele doua sunt din bransa de manechine cu book
Mariana_D spune:
Am adorat-o mereu pe Teo Trandafir in postura de prezentator TV.
Sincer, nu mi-as fi imaginat-o niciodata pe Teo politician.
La un moment dat, se vehicula prin presa ca Teo nu vrea sa imparta acelasi trust cu "prezentatoare" aparute ca ciupercile dupa ploaie.
Asa ca stat in mainile in san pana ia cazut ideea, probabil cu viata de politician.
Trebuie totusi sa se gandeasca si la " reusita" lui Honorius Prigoana.
Lumea te cunoaste, te place, te vede la televizor dar si daca urci la conducere si stai ca leguma, te trezesti cu rosii in cap, cat ai fi tu de vedeta si politician.
Parerea mea e ca Teo ar fi trebuit sa stea cumintica si sa faca ce stie ea cel mai bine-televiziune. A fugit de uscaturile din televiziuni ca sa intre in hora unor oameni pe care mai bine nu-i caracterizez.( nu generalizez , dar o mare parte dintre ei , parca sunt facuti de-o mama).
Teo m-ai mediteaza ! Paste fericit iti urez tie si fetitei tale!
PASTE FERICIT TUTUROR MAMICILOR SI PICILOR !
iileana spune:
Nimic nou de pe frontul colegiului 19?
Nu locuieste nimeni acolo sa ne zica si noua cum decurg ostilitatile intre D-na Trandafir si D-na Minca (sau, cum spun rautaciosii, intre Regina Manelelor si cea a Loteriei :)))?
Am remarcat doar ca ccc candidata PD-L candideaza aproape "undercover".
S-o fi terminat vopseaua portocalie la prezidentiale, sau n-o mai fi in trend , ca vad ca-si facu o campanie de culoare verde. Cu un "PDL" scris miiiiic si discret intr-un colt, ca o monograma, cit sa nu-l vaza lumea sa se-nfurie.
Iar defilatul alaturi de "greii" partidului e evitat cu strasnicie, nu tu Boc, nu tu Berceanu... Nu tu Hoara ! :)), Numa' "dulcetzuri si finetzuri" gen Voinescu si Preda.
Hmmmm, nu mai e nici PD-L-ul ce-o fost odata ...
P.S. Interesanta prima luare de pozitie asa, mai publica, a lui Cristian Preda, dupa ce a fost desemnat ca purtator de cuvint al lui Teo.
Nah, ce-si gasi omu' sa spuie?
Pai, cica "Multumesc, Crin Antonescu! .
In ce lume ciudata traim ....
xenocid spune:
Pentru ca ma deplasez zilnic pe jos prin tot colegiul 19 hai sa relatez eu de la fata locului.
Campania doamnei MintCa arata ca o nunta din www.militaryblog.jp/usr/arablog/TalibanTruck.png" target="_blank">Kandahar. De la primele ore ale diminetii o masina cu agitati incepe sa dea ture printre blocuri. Asta nu ar deranja pe nimeni dar problema este ca aparatul de propaganda produce niste zgomote sfasietoare care in ordinea descrescatoare a probabilitatii par a fi date de:
1) Fulia defazoare
2) Pompa de apa
3) Rulmentul de presiune
4) Fuego si Irina Loghin
Faptul ca MintCa e omul cu bile se vede clar din organizarea campaniei sale. Profitand de experienta de la Coteria Nationala in corturile de campanie se distribuie si...BINGO! Bilete Super Bingo Metro Polis. Minca Tociu si Palade asfalteaza zece strade!
Pe outdoor raportul e de cel putin 3:1 in favoarea sa. Ca mp de bannere. Ca imagine parafrazandu'l pe Woody...chipul sau descrie un set dizgratios de parabole capabil sa produca atacuri de cord unui yak.Din cauza asta si pentru ca nici dracu n'a auzit de ea in tot sectorul 4 se deplaseaza/afiseaza doar insotita de www.oberlausitzer-musikantenscheune.de/images/spehi.jpg" target="_blank">Piedone de zici ca i'a crescut astuia ceva sub brat.
Ingrid S spune:
Iileana, Preda ii multumeste gratios lui Antonescu sperand ca acesta, de bon-ton va intorce o replica, gen: multumesc Preda ca existi si nu ma lesi sa o sustin pe Minca, very nice! Apropo, deja tropaiturile verbale ale lui Cristian se aud foarte aproape de PNL. Nu stiu ce se intampla, dar e ciudat. Imi da grozav de gandit...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Pentru ca ma deplasez zilnic pe jos prin tot colegiul 19 hai sa relatez eu de la fata locului. |
A, grozav, Xeno, multumim mult pentru relatarea de ieri .
Astept si astazi una, de asta data din deplasarea pe celalalt trotuar, pe cealalta parte a strazii, despre cealalta campanie.
(Bannerele cu "multumesccrinantonescusemnatcristipreda" le poti si fotografia, pliz?)
Asemenea relatari de la locul faptei sint extrem de utile.
Cea de ieri, de exemplu, mi-a corectat perceptia indusa de www.inpolitics.ro/conjuratia-rotofeilor-primarul-piedone-joaca-pe-mina-lui-teo-trandafir-art56143.aspx" target="_blank">presa, cum ca Piedone ii cam trage tzeapa colegei intru ideologie, fiind mai degraba atasat de Teo Trandafir, ca doar prin prezenta neobosita ca invitat la tzircus-urile show-urile ei a devenit el cunoscut.
Din relatarea de azi mi-as dori sa ma convig iarasi ca www.realitatea.net/teo-trandafir--sunt-prietena-cu-eba-pe-facebook--hai-s-o-ocrotim-un-pic_709066.html" target="_blank">presa exagereaza, si ca Teo nu crede ca Eba e viitorul nostru, si/sau ca nu e atit de pe incoerenta si debusolata dpdv al orientarii in politica incit in turul 1 sa fi votat Crin.
Xeno, astept. .
iileana spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Apropo, deja tropaiturile verbale ale lui Cristian se aud foarte aproape de PNL. Nu stiu ce se intampla, dar e ciudat. Imi da grozav de gandit... |
.
Gurile rele spun ca "tropaiturile" astea ale lui Cristi Preda, croite parca mai degraba pe placul nostru si care pe ultrasii PD-L probabil ii aduc in pragul atacului de cord :), nu-s decit, cum ziceai pe vremuri, dizidenta cu voie de la stapinire.
Si ca reprezinta semnalul dat de Basescu (a carui trompeta neoficiala este Preda, spun aceleasi guri rele) pentru despartirea apelor in partidul-stat, intre "partidul bolsevizat" de care vorbeste Base la tv in prime-time (dinozaurii Blaga, Berceanu, etc) si partidul-modern-mai-curat-si-mai-uscat, reprezentat de aripa reformista Preda-Udrea (, sa stiti ca tot gurile rele ii zic asa, nu eu :P).
Eu, desigur, nu cred ca lumea asta poate fi chiar atit de mizerabil construita.
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
. Gurile rele spun ca "tropaiturile" astea ale lui Cristi Preda, croite parca mai degraba pe placul nostru si care pe ultrasii PD-L probabil ii aduc in pragul atacului de cord :), nu-s decit, cum ziceai pe vremuri, dizidenta cu voie de la stapinire. Si ca reprezinta semnalul dat de Basescu (a carui trompeta neoficiala este Preda, spun aceleasi guri rele) pentru despartirea apelor in partidul-stat, intre "partidul bolsevizat" de care vorbeste Base la tv in prime-time (dinozaurii Blaga, Berceanu, etc) si partidul-modern-mai-curat-si-mai-uscat, reprezentat de aripa reformista Preda-Udrea (, sa stiti ca tot gurile rele ii zic asa, nu eu :P). Eu, desigur, nu cred ca lumea asta poate fi chiar atit de mizerabil construita. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Intai si intai ca eu n-as dori ca Preda sa treaca la PNL; mi se pare mai mult de folos acolo unde este. In al doilea rand, dinozaurii cu talpa groasa (si obraz la fel) nu vor accepta caderea in vrie ca la avioane; ci vor musca in stanga si dreapta. Deci, concluziv asa, poa' sa se zbata Preda in fiorii asa-zisei tradari mult si bine. Cand tot ce ai e tocul si calimara....ma indoiesc ca reuseste ceva. Doar spuneam ca se apropie de PNL, facandu-le un mic serviciu, sincer? am senzatia ca nici el nu mai stie de unde apartine.
M-am simtit foarte bine citind articolul din Realitatea, cu Teo, Eba si Facebook. Expresia mare ti-e gradina, Doamne, a fost anume facuta pentru momente din astea.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Atunci iti va placea si varianta sa mai www.gandul.info//politica/teo-trandafir-la-videochatul-gandul-sunt-pentru-legalizarea-prostitutiei-ce-spune-despre-prietena-de-facebook-elena-basescu-si-despre-casatoriile-homosexuale-5875138" target="_blank">in extenso.
Am rezolvat-o si cu relatarea de la fata locului, (Xenocid, nu te mai osteni) : http://moscalifar.eu/2010/04/15/alta-din-19-pretenara-lu-eba/ .
Yummy. Discretie maxima privind partidul de provenienta. Or fi stiind ei, PD-L-istii, de ce au ales aceasta strategie . S-or fi ieftinit ouale si rosiile.
Cand tot ce ai e tocul si calimara....ma indoiesc ca reuseste ceva. |
Ingrid S spune:
Pai frumos ii sade dumneaei sa se ascunda dupa o sigla colorata diferit? S-a rusinat partidul, in loc de inutile controverse privind sigla, mai bine alegeau culoarea...mov, ca tot e in trend.
Ma jur ca PD-ul asta merge tot mai rau, intai pe Prigonit, acum pe Trandafirul manelelor. Plus ca raman la nedumerirea dintai: cum naiba a ajuns sa candideze, devreme ce face parte din PD de putin timp? Statutul partidului are prevederi speciale pentru ea? Enfin..
Iileana, l-ai vazut pe Preda in pozitie de drepti? Eu inca nu. Asculta la mine, omul si-a pierdut busola. Nici marele carmaci nu e in stare sa ii arate nordul.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues