75 de creme premii LIPIKAR de La Roche Posay
Raspunsuri - Pagina 13
laureta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi le ai incercat?? de abia le astept si eu!!! happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
inca nu ca le am incercat
da tubu e prea miiiic, cred ca sunt testere
LoraG76 spune:
Eu imi imaginam ca are 200ml, ca in prezentare!
Lora, mami de Iustina si 21+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
camcris spune:
Am primit si eu azi un pachet de La Roche-Posay cu Lipikar Baume si Lipikar Syndet de 15 ml fiecare.
ce mici sunt
chiar nu ma asteptam sa vina asa repede
Multumesc
laureta spune:
M am mai linistt daca a mai primit cineva tot mici. Am crezut ca numai io am fost norocoasa cu cele mici
tlaura spune:
Si eu le-am primit azi; mi-au venit la usa, nu ma asteptam!
Da, sunt mici, sunt doar testere, dar avand in vedere ca nu am facut mai nimic pentru ele, doar am butonat pc-ul, eu multumesc frumos pentru ele. Inca nu le-am incercat, dar ma intorc cu pareri!
Multumim!
gioto spune:
Testere am primit si eu gratis de la farmacie si inca 2 de 15 ml ,dupa ce am cumparat 2 creme La Roche Posay.
Sunt Ok produsele lor.
sofia21 spune:
raspuns : are actiune calmanta si antiinflamatoare.
Edit later:acum am vazut ca s-au desemnat cei 75 de castigatori.Felicitari tuturor
mami_alexia spune:
Le-ati primit prin posta sau prin curier?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
daniela_daneza spune:
Prin curier .
Citat: |
citat din mesajul lui mami_alexia Le-ati primit prin posta sau prin curier? MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007) www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?! |