75 de creme premii LIPIKAR de La Roche Posay
Raspunsuri - Pagina 10
Anda08 spune:
Citat: |
alic Publicat la - 04/04/2010 : 15:32:23 Hristos a-nviat! Are o actiune calmanta si anti-inflamatoare, care ii confera un efect de durata impotriva senzatiilor de mancarime. |
Ne pare rau, insa cele 75 de raspunsuri sunt deja date.
Sarbatori Fericite!
A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin
mihagrigore spune:
Hristos a inviat! Am trimis si eu email. Multumesc organizatorului si sponsorului
ionela.n spune:
Hristos a Inviat!
Anda, am trimis si eu mesaj cu datele mele de contact. Daca nu ai primit mesajul, te rog sa ma anunti.
Multumesc frumos pentru premiu
12+
cecyly spune:
Am trimis datele personale pe e-mailul din profilul Anda08, deoarece acelasi mesaj a aparut si la mine :Anda08 nu accepta mesaje private .
Anda08 spune:
Din cate observ cei care nu imi pot trimite PM - nu au PM-ul activat
Citat: |
cecyly Publicat la - 06/04/2010 : 10:10:15 Am trimis datele personale pe e-mailul din profilul Anda08, deoarece acelasi mesaj a aparut si la mine :Anda08 nu accepta mesaje private . |
pe adresa din profilul personal nu am primit datele dvs. de contact; activati-va PM-ul sau trimiteti-mi datele pe adresa andraf@desprecopii.com
A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin
tlaura spune:
Si eu am trimis datele pe PM-ul tau.
Deci, cum putem afla daca s-au primit sau nu; mi se pare aiurea ca acum sa mai umplem subiectul cu 75 de "am trimis si eu datele...".
daca s-ar putea sa faci o lista cu cei de la care ai primit datele ar fi mai eficient.
Eu le-am trimis saptamana trecuta, dar nu am considerat necesar sa mai scriu si la subiect, dar acum daca am vazut ca multe nu le-ai primit...!
Multumim!
bb_yasmi spune:
cand se vor trimite premiile?
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee