Ma intereseaza la ce scoli din Bucuresti gasesc clase V-VIII la care se aplica un alt sistem de invatamant decat cel clasic.
Copilul meu e in clasa I, unde predarea se face dupa metoda step by step. Datorita invatatoarelor si activitatilor foarte diversificate pe care le fac, e pur si simplu indragostita de scoala.
Si mi-ar placea sa pastrez aceasta stare de fapt si in clasele V-VIII. Asa ca m-am apucat de cautat scoli.
Am crezut ca l-am apucat pe D-zeu de picior cand mi-a povestit cineva despre scoala Ita Wineken (parca) in sistem Waldorf. Dar am tot sapat pe net si am gasit opinii foarte diferite si m-am cam desumflat.
Asa ca, daca stiti scoli in Bucuresti la care la clasele V-VIII se folosesc metode alternative de invatamant va rog dati de veste. Mi-ar fi foarte folositoare pareri ale parintilor care au copiii acolo.
Din cate stiu eu nu exista sistem step by step dupa clasa a IV-a nicaieri in Romania.
In sistem Waldorf mai este Liceul Waldorf din Pantelimon care are clase de la I-a pana la a XII-a.
La ce scoala/invatatoare este fetita ta ca ii place atat de mult?
Mihaela Zaharia