Aspirante si Gravi Nou-Venite (87)
Raspunsuri - Pagina 3
Lia73 spune:
trutzi cand ai timp sa treci si la mine in continuare " sarcina 18 sapt pierduta in 2010 pri scurgere de lichid amniotic"
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
douradoudou spune:
lia daca nu te superi..ce scrie pe foaie? poate putem cauta impreuna pe net daca vrei
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
trutzi spune:
Poate mai insista sau poate se duce la alta doamna. Ele stiu mai bine ce inseamna. Tu o sa iti faci numai ganduri negre pana ajungi la doctor
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 fetelor sotul meu nu intelege ce scrie pe foaia de la anatomie patologica si a intrebat-o pe tipa aia si i-a zis sa mearga la dna dr era de asteptata asta deci dupa paste ma duc la ea sa-mi zica oricum diseara caut pe net tot ce scrie in foaie Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
trutzi spune:
Cred ca tr sa te impui. Sa te interesezi care iti sunt drepturile si sa profiti la maxim.
citat din mesajul lui sunset_zuzi am anuntat la munci m-au felicitat asa superficial dar pt mine conteza ca stiu acum ....dar ce-a mai tare faza este ca vb de cele 126 zile...si ei ziceau ca doar 5 se platesc de firma ...sper sa nu am de furca cu ei Doamne ai grija si de noi 6+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui douradoudou lia daca nu te superi..ce scrie pe foaie? poate putem cauta impreuna pe net daca vrei Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
astept sa ajung acasa sa citesc yo cu ochii mei
oricum intru pe net diseara cand ajung
si va zic
nu mai am rabdare
JoAnn spune:
lia sa mearga sotul tau la medic sa ii explice
fetele eu am un somn in fizic , asa am chef sa bag cornu' in perna , dar am la 3 programare la coafor si ma tem ca daca nu ma trezesc, sau daca ma trezesc cu fata botita , cum apar???
offf...mai tineti-ma de vorba sa rezist
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
lorin7774 spune:
Trutzi, multumesc.
Sun, banuiesc ca la voi la servici nu se fac salariile de mana, asa ca in timp o sa se lamuresca ei ca tb sa plateasca toate cele 126 de zile. Dupa, nu mai platesc nimic.
Lia, nici eu nu am stiut sa citesc rez. ala, pana nu m-a lamurit dr. Vorba lui : "eu sunt dr., nu google-ul!" si am mai probat chestia asta si la diagnosticele sotului . Ce vreau sa spun este ca s-ar putea sa-ti faci mai mult rau cautand pe net.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Poate mai insista sau poate se duce la alta doamna. Ele stiu mai bine ce inseamna. Tu o sa iti faci numai ganduri negre pana ajungi la doctor
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
la ea tre sa ma duc
am zis dupa paste ca yo nu am cum sa ajung decat sambata
lucrez de L-V de la 8-16.30
si ma duc la ea sambata sau duminica
nu ma pot duce in sambata pastelui
Lia73 spune:
citat din mesajul lui JoAnn lia sa mearga sotul tau la medic sa ii explice fetele eu am un somn in fizic , asa am chef sa bag cornu' in perna , dar am la 3 programare la coafor si ma tem ca daca nu ma trezesc, sau daca ma trezesc cu fata botita , cum apar??? offf...mai tineti-ma de vorba sa rezist www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
e si el la munca
nu poate sa stea s-o astepte pe acolo
a tras doar o fuga sa ia rezultatul
Lia73 spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Trutzi, multumesc. Sun, banuiesc ca la voi la servici nu se fac salariile de mana, asa ca in timp o sa se lamuresca ei ca tb sa plateasca toate cele 126 de zile. Dupa, nu mai platesc nimic. Lia, nici eu nu am stiut sa citesc rez. ala, pana nu m-a lamurit dr. Vorba lui : "eu sunt dr., nu google-ul!" si am mai probat chestia asta si la diagnosticele sotului . Ce vreau sa spun este ca s-ar putea sa-ti faci mai mult rau cautand pe net. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
stiu asta
dar asha macar ca idee
oricum nu ma pot abtine
tot caut