ajutati-ma, sotul meu a plecat din nou...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeanu_alina spune:

Iubita mea...acest barbat clar nu stie ce e de capul lui..lasa-l..poate chiar asa il aduci inapoi..lasa-l sa faca ce vrea si tu vezi-ti de puiul tau,nimic nu se intampla degeaba,sigur doamne doamne are ceva pus deoparte pt tine.Nu merita sa stai cu un asemenea barbat si nici copilul tau nu merita un asemenea tata.Nu are nicio vina ca a venit pe lume,intr-un moment nepotrivit..cand ai hotarat sa pastrezi sarcina,trebuia sa te gandesti la ce camin ii poti oferi.Acum salveaza ce mai poti.Ofera-i copilului o copilarie linistita si pe el lasa-l in prostia lui,te pup si dumnezeu sa te ajute sa faci ceea ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_irl spune:

cand ai timp contacteaza-ma urgent pe mess alyutza18, da-mi doar buzz, pe yahoo messenger si vb mai multe....

Citat:
citat din mesajul lui anca_rbt

Buna fetelor, am mai scris povestea dar mai de mult.
povestea mea e asa.... de ajunul craciunului2008 sotul meu a venit acasa si mi-a scpus ca vrea sa divortam pe motivul ca nu ma mai vrea si ca vea sa fie liber. din acel moment toata viata mea e un calvar.
Apoi in 2009 in vebruarie a venit inapoi acasa spunandu-mi ca-i pare rau si ca ma iubeste mult si ca nu vrea sa divortam.
In martie am ramas insarcinata iar el in mai a plecat parasindu-ma.
mi-a spus atunci ca nu-l intereseaza de mine sau de copil si ca sa fac ce vreau in privinta sarcinii.
eu am pastrat copilul si dupa 2 luni dupa despartire ne-am intalinit si mi-a mi-a spus ca sa am rabdare ca lucrurile se vor rezolva intre noi.
toata sarcina am tinut-o numai intr-un du-te vin-o. venea 2 sapt pleca din nou.
Chiar si dupa ce am nascult lucrurile nu s-au calmat, pana cand acum in februarie din greseala am vazut niste poze cu el si cu o fata in care se pupau de mama focului.
am facut legaturile si mi-am dat seama ca toata sarcina mea el a fost cu altcineva si m-a tinut si pe mine. de ce??
i-am spus ca am vazut pozele, am sta de vb cu el, i-am spus sa ne lasa in pace si sa uite de noi, dar el atunci a spus ca vrea inapoi ac si ca sa-l iert ca-i pare rau pt tot.
asa am facut dar minunea atinut 3 zile dupa care au inceput caeleasi discutii, acelas comportament, parca nimic nu se schimbase intre noi.
acum suntem in situatia in care el imi spune ca ma uraste de moarte si ca nu-l mai intereseaza vita mea si ca nu ma mai suporta.
ce sa fac fetelor, pt ca si acum il mai iubesc si nu vreau sa-l pierd
cum sa-l aduc pe calea cea buna???

Mergi la inceput