Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 2
beluistef spune:
Sa fie un capitol numai cu vesti bune
Otilia eu singurele dureri pe care le am deocamdata mai dese si ma fac sa ma ingrijorez sunt cam o data pe luna...asta am observat in ultimele 2 luni...sunt sub burta pana in lateral, aproape ca la menstra, dar fara contractii...De obicei pe mine ma doare burta in partea de jos si atunci simt si presiune.Si cum apar mult mai intense cam odata pe luna, ma gandesc ca sunt de la marirea uterului, ca atunci observ si o marire a burticii. Acum insa am foarte dese dureri de spate, la nada...daca stau mai mult timp jos cand ma ridic sunt gata, sau daca ma aplec sa fac ceva si stau mai mult de 1 min. patesc la fel. Problema asta am avut-o si la a doua sarcina.
Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Alina2005 spune:
Neatza!
Denisuca, ma bucur ca bebelasii sunt bine. Am visat azi-noapte ca ma intalnisem cu tine in spital si mi-ai zis ca astepti sa intri la ecograf..
Otilia, sa stii ca si eu m-am saturat sa "ma invadeze" de fiecare data cand ma duc la control...si nu iti spun cat de greu imi e cu pregatitul pentru asa ceva, stau cu oglinda, ca la epilat nu ma mai duc, dupa am am facut o infectie pe firul de par. Eu nu simt cum zici tu, ma simt normal, nu ca as scapa ceva printre picioare. Eu abia astept sa intru in 7 luni si sa ma duc la shopping, ca atunci o sa stau mai linistita si o sa fiu in Buc.
Si ca tot veni vorba de shopping, ieri am primit de la prietena mea care are o farmacie in oras un carucior...asta e linkul, cu www in fata...muccelmic.com/carucioare-multifunctionale/carucior-espiro-vector-air-p-1090.html Imi place enorm, e foarte manevrabil si usor, aseara am stat toata ziua sa il descopar.
Mai citesc si revin
Alina, 25+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 burttici..tot cate ceva aflu de la voi..eu am comis-o cu icrele..nu m-am gandit ca nu-i voie sa le pap..si am facut si maioneza cu 3 oua fierte si unul crud..ca altfel nu stiu sa o fac..dar sa speram ca m-a ferit DD .. va tot citesc ca mergeti la doctorul de fam sa va ia tensiunea sa va cantareasca..eu nu am fost niciodata.. cum ne-am mutat in oras nou.. nu am cum sa ajung.. 20 fix cu o minune de poze |
si eu am comis-o cu icrele
maioneza iau din cea vegetala ca sa nu cad in pacatul de a face acasa pentru vinete ...nu am facut niciodata doar din oua fierte, ar trebui sa incerc
Carla si noua ne-au fost recomandate carucioarele TFK…imi place ca pe cadru se poate monta landou, scoica etc.
Uite aici cateva produse http://www.puimic.ro/produse-tfk-tfk.htm
..eu una inainte sa raman gravi nici nu auzisem de marca asta
Btz_ovi la mareeee…ce frumos
…sa aveti parte de vreme buna cu mult soare!
Claudia bine ai venit la noi
ooana spune:
citat din mesajul lui mov_79 enik83, nici eu nu am anticorpi pt toxoplasmoza, dar am mai mancat salata de vinete facuta cu maioneza si branza de la sat....nu ma pot abtine, si daca pana la 30 de ani nu am facut asa ceva pai sper sa nu fac nici acum......... 25+ |
uite o graviduta pozitiva si optimista
cam asa gandesc si eu
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui ooana si eu am comis-o cu icrele maioneza iau din cea vegetala ca sa nu cad in pacatul de a face acasa pentru vinete ...nu am facut niciodata doar din oua fierte, ar trebui sa incerc |
Presupun ca daca aveam ceva ar fi trebuit sa se manifeste deja, nu?
Maioneza din oua fierte a facut mama de gura mea (a pus o lgta de mustar la inceput) insa cand a turnat peste compozitia de salata.. s-a taiat! Bine, nu ne-a impiedicat sa mancam nici asta.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu
adrianaBuc spune:
salutari
Sunt pe fuga - ca de obicei, asa ca nu pot sta prea mult... mama ei de munca!
Indi, vreau sa iti urez si eu La Multi Ani! Sa fi fericita, mami! Bebica sa vina la termen, sanatos si papicos!
elena, eu de cateva zile am dureri infernale de spate, mai ales daca stau prea mult timp in picioare, si ma doare pe sub burta, cam de la o coapsa la alta. Am crezut ca e de lapantaloni, dar se pare ca nu. Daca se ingroasa gluma fug la medic.
Gata, am fugit
25+
Vine o ! Doamne ajuta!
puiutz_mic spune:
Salutare si de la noi, din Constanta!
E cam innorat, desi parca mai iese si un pic de soare din cand in cand.
Indi, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!
Carla, ma bucur din tot sufletul ca bebeii sunt bine, grasuni si ca te-ai linistit si tu!
Tina, Stefania multumesc pentru incurajari si condoleante! Imi pare atat de rau ca nici unul din parintii sotului meu nu a trait sa-si vada noul nepotel ...dar ce sa facem..asta e viata..
Adriana1981 , bine ai venit la noi! Iti inteleg emotiile, si eu sunt la primul bebe si nici prea tineri nu mai suntem, asa ca avem emotii si mai mari... Bunul Dumnezeu o sa ne ajute sa ne tinem in brate copilasii sanatosi, ai sa vezi! Felicitari pentru fetita!!!
Racusor, sper sa se insenineze si vremea si chipul tau!
Albinuta Maya, ce te invidiez ca poti papa miere! Eu sunt alergica la miere - mi se umfla buzele si limba daca mananc
Referitor la dureri si contractii... am experimentat si eu diverse genuri ... si dureri de ligamente, si de spate, si pe cele de jos de la noada, cum spune Belu, de la stat multe ore pe scaun... Mai nou, de vreo 2 zile ma doare undeva intre fesa dreapta si sold cand merg..habar nu am de la ce...
Si uneori noaptea ma trezesc ca ma doare partea pe care dormisem pana atunci, inclusiv piciorul. Azi noapte am dormit destul de mult cred si cu fata in sus...sper sa nu ii fi daunat lui Bebitza al meu!
Despre miscarile lui va spusesem ca le simt in special dupa-amiaza si seara. Aseara l-am chemat repede pe tati sa puna si el mana si l-a simtit pe bebe!!!! A fost extrem de emotionat si de incantat, era ca si cum l-a atins prima data! Astazi vad ca mititelul s-a trezit foarte devreme... De vreo 5 minute tot imi da picioruse, probabil i-au placut gogosile pe care tocmai le-am mancat
Mai am de citit din urma, dragele mele, asa ca mai revin cu completari!
pentru toate burticile si delfinasii lor!
Elena 20+ cu un cuminte
bumblebee spune:
Eu dureri de burtica am avut de la inceput, contractii, tot tacamul, in schimb eu am avut mai mereu o sensibilitate la spate, ieri am calcat o camasa si mai ca plangeam dupa de durere... nu stiu ce m-oi face cand vine bbta, la baie, la schimbat, luatul in brate... cred ca o sa ma termine...
Alina 22+ cu
gargarita
CarmenAlbu spune:
Fetelor nu va suparati pe mine, in special cele fara imunitate, nu puteti juca poker cu sanatatea bebelusului, toxoplasmoza daca Doamne Fereste o faceti si se transmite poate da handicapuri grave (similare cu SD) sunt doar 9 luni si e obligatia noastra sa-i dam un inceput corect in viata bebelusului, primul nostru test ca si parinti!
Eu nu scriu acest mesaj spre binele meu ci spre binele bebelusilor si MA SCUZ anticipat face de cele care se vor simti jignite!! Ganditi-va la intentia mea, fiecare face cum vrea pana la urma dar asumand aceste riscuri trebuie sa asumam bine consecintele!
Eu calatoresc in toata lumea, vad milioane de mancaruri, fac emisiuni de gatit,imi place la nebunie salata de crab, sunca spaniola e preferata mea, la craciun nu am gustat sorici pentru ca mai sunt craciunuri, sunci si altele , sa nu mai spun ca micul dejun preferat sunt ouale ochiuri moi, ii fac sotului, poftesc la ele, si imi fac omleta pentru ca nu mai sunt singura!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu
rubia spune:
carla ma bucur ca te-ai linistitt dupa ce ai vazut bebeii;erau si ei un pic obositi dupa toata povestea prin care ai trecut.
enik si eu am mancat icre(facute in casa) si maioneza tot asa oua fierte si cu unul crud,azi iau rezultatele de la toxo,sper ca e totul bine,nici eu nu am anticorpi;
fetelor mie dr nu mi-a zis niciodata pana acum sa fac listeria,asta de la ce se ia?sunt ceva simptome?
20+