Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 11

Dragaica spune:
Dragaica spune:
 Ecografia asta morfologica se face intre saptamana 20 -22???????
Eu o am programata la 20 de saptamani si 3 zile numai ca mi-am mai facut o programare la o alta clinica si nu au avut loc decat pe 16 aprilie cand o sa am 21 de saptamani si 5 zile.
Mama ce panarama o sa-mi faca barbatamiu, zice ca-s prea paranoica 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita  19+ de
 19+ de  si
 si 

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Alina2005 Hai ca m-ai speriat, Dragaica.   Alina,  25+ cu  Aida Alexandra Fetita mea | 
Nu a asta mi-a fost intentia.
Stiu ca pe ea o si durea, bebeii erau asezti pe nu stiu ce cordon si urina din rinichi nu se elimina, citeste un pic pe net.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
 19+ de
 19+ de  si
 si 

carla_2008 spune:
carla_2008 spune:
 Michelle in storcator le-am facut si mi-a iesit 1 litru.Ar fi bine sa fac si in blender ca sa pap si vitaminele din pulpita.
Acuma ma mai "delectez" cu un "cocktail" perfuzabil: fier cu glucoza.Asa vreo 3 ore...
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 21+
21+  Carla Maria
 Carla Maria Matteo Cristian
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

ochidut spune:
ochidut spune:
| citat din mesajul lui ooana Fetelor vin cu o intrebare voi cumparati si bouncer/leagan si centru de activitati? ...sau doar unul din cele doua... | 
Doar leagan. Leaganul are bara cu jucarii si muzica si astfel nu mi se mai pare util centrul de activitati. Oricum acesta cred ca este folosit foarte putin timp iar copilul are si alte jucarii sa isi dezvolte capacitatile sale senzoriale/auditive.
 24 + cu
 24 + cu  

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Alina, cand iti faci echo la rinichi, sonda e mai la nivelul taliei, pe o parte, mie asa mi-a facut de fiecare data, dar tie cine ti-a spus de rinichi? Ginecologul? Eu zic sa mergi la un medic cu competente in ecografie, un internist, medic primar, nu ginecolog, el e cu altele...  zic si eu
 zic si eu
Alina  22+  cu
22+  cu 
gargarita

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 Buna burtici dragalase
acum am ajuns acasa dupa o lunga zi la birou....incep sa citesc din urma acum
Bulina  25+ cu
 25+ cu  poznas
 poznas

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi INDI LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI SI BEBE CUMINTE . Iupiii,am rezolvat si eu cu actele mele si cartea de munca.Am sunat la ITM Galati si mi-au spus clar ca sapt viit voi primi tot ce am cerut de la ei si de la firma.Sunt happy ca a luat situatia asta sfarsit.    23+cu  ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy | 
bravo! te-ai mai linistit si tu cu asta! pupici

Bulina
 25+ cu
 25+ cu  poznas
 poznas 

Sofía (2ian2007) ,
Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008)
Andrés(22mai2008) 
   . Sa fie sanatos si sa cresteti mari
. Sa fie sanatos si sa cresteti mari