"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Neata, Vero iti doresc sa stea bebe la caldurica cat mai mult. Imi parerau, ca te internezi, dar totusi avand in vedere experienta Carlei si stiu ca esti la medicul ei, cred ca stie ce face. Mary, da il cazez pe Silviu cu mine. Nu asista la nastere, va pazi usa doar Felicitari ptr eco. Tatiana felicitari ptr schimbarea prefixului. Parca si tu Bubu l-ai schimbat. Eu sunt varza e putin spus. Aseara am ajuns urat de tot, de ne-am certat cu vecinii nostri minunati, a trebuit sa ne chemam firma de paza si politia, intrucat s-a ajuns la chestii urate gen agresiuni fizice si verbale, acum Silviu e la IML sa isi scoata certificat. Daca nu am nascut ieri de la nervi, pana pe 6 sigur nu mai nasc. Rau e sa ai parte de magari in jurul tau. La tigani e mai bine, decat la ce e in curtea noastra. In fine. Sper sa am un Paste linistit, de acum vompurta discutii doar prin intermediul avocatului. Si-au cautat-o, si-au gasit-o. Artu, Nati sper ca sunteti bine. Roxy esti singura matinala pe aici. Buna dimineata. Eu imi tin niste scobitori, ca iar m-am culcat la ore astronomice, asta ca tot imi tine cineva socoteala la cat ma culc si la cat ma scol, de cate ori ne spalam pe zi, daca jucam sau ba mingea in casa, daca avem geamuri deschise, ce aruncam in punga de la gunoi, cate rufe spalam sau cate flori udam Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 1 saptamana Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Uh, chiar ca e urit sa ai asa vecini imposibili! Si toata incaierarea asta in Saptamina Mare! Multe ispite pe capul vostru!
Doamne Ajuta sa te gaseasca cu bine Sarbatorile de Paste si apoi data de 6 aprilie! Sa inteleg ca pe 6 te internezi si "tac-pac" se face cezariana in aceeasi zi? Sau dormi in spital noaptea aceea si te pregatesc pt cezariana, pt a doua zi? E interesant de stiut... nici la mine nu stiu cum va fi.
Silviu va fi cu tine deci si bebelinele! Frumos!!! Vei avea un sprijin din momentul in care se va cere!
Mary
32+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 8 saptamini... daca nu chiar 7
?Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea î®´re cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia î®´reaga?
Madamar spune:
| citat din mesajul lui OanaMar Buna dimineata si de la mine! Am intrat din 2 motive. Primul este ca sa va urez din suflet sa aveti parte de un Paste Fericit si cu multe bucurii, sanatate si liniste! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, sa nastem bebei sanatosi si frumosi! In al doilea rand, am fost si eu ieri la medic, am dupa calculele dr 31 sapt si 4 zile, bb are 2157 kg si arata de 33 saptamani! Este totul bine, nasterea a ramas tot pe 24 mai, mi-e din ce in ce mai greu sa merg, am dureri destul de mari la osul pubian asa...ufff..dar trecem si peste asta! M-am ingrasat 8 kg si sper sa o iau mai usor. Va pup dragele mele si sper ca desi nu intru des sa vb si cu mine din cand in cand sau cand va cer cate un sfat ![]() |
Avem DPN apropiat: la mine dupa UM - 20 august, DPN -ul ar fi 27 mai insa voi naste in jur de 20, 21 mai prin cezariana.
Dureri ale osului pubian resimt si eu - mai ales cind simt nevoia acuta de pipi... nu stiu daca are vreo legatura: eu cred ca mai curind e vb de ceva presiune exercitata pe acolo: bebe pe vezica, vezica pe os... sau poate chiar capusorul lui bebe?! Nu am cerut detalii de la medicul echografist ieri... o sa aflu mai multe de la curant, sper.
Bine ai revenit deci in mijlocul nostru si sa vii mai des cu vesti! Sa setezi si introducerea semnaturii pt ca nu stim cite sapt ai!:) Paste frumos si tie!:)
Mary
32+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
?Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea î®´re cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia î®´reaga?
Crissy_C spune:
Nati, felicitari pentru schimbarea prefixului!!! Sa stii ca am citit ca nu trebuie sa purtam incaltaminte fara toc deloc, nu e sanaos pt picior, cred ca e ok daca-ti iei cu toculet de 3-5 cm. Eu ma impac bine cu balerinii, dar daca ies la o plimbare mai lunga prin parc bag adidasii care au talpa usor ortopedica, pe pernute de aer ![]()
Ana, ce bine ca iti vine sotul acasa, gata, ramane de tot pana nasti? Sa aveti un Paste minunat impreuna!
Roxuta, noi ne tinem pozele pe webshots, iti trimit imediat PM cu parola si userul.
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
Crissy_C spune:
Ups, e cineva pe aici care stie sa ne faca un capitol nou? ![]()
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
bubu30 spune:
Neata 
e cineva prin zona care pregateste capitol nou ?
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
Cred ca Rocsy s-a pus deja pe facut tiramisu si nu ne mai face capitol nou ![]()
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a 'Neata burtici !Ieri am patit o treaba tare dureroasa: am pus la cuptor un pui umplut (cumparat gata umplut de la Carrefour, nu m-am apucat eu de bucatareala inca ) imi fug degetele exact pe chestia aia care incalzeste cuptorul electric si m-am ars! Da' ce m-am ars, ca am ramas fara piele pe o falanga a degetului mare si pe doua ale indexului... Si daca pana acuma n-am facut suficient pi de la diuretic, am facut de la durerea de arsura in mod excesiv . Acum nu ma mai doare in mod constant, numai cand ma ating pe buba...Acuma ca v-am pove patania mea, ma pun sa va citesc din urma. Nana 33+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7 ![]() |
Ohhh, gospodina draga
! Eu te inteleg acum... dar mai lasa bucataritul! Sotului sa ii revina pusul/scosul in/din cuptor, tu numai sa arati cu degetele sanatoase ce ar avea de facut! Alta solutie nu este, din cite imi dau seama!
Mary
32+ cu minune de
corinasmile spune:
| citat din mesajul lui mamanati Buna dimineata la burtici, Intru repede sa va spun ca suntem binisor, AZI AM AJUNS SI NOI LA 30 SAPTAMANI! Bebe face tumbe de dimineata, cred ca e sarbatoare si la ea.Mai am multe pagini de recuperat, caci ieri am fost iar la magazine sa-mi caut incaltaminte fara tocuri. Sincer, imi par toate uratele daca nu au un toc macar de 5 cm. Si ma simt foarte incomod in ele, parca cad pe spate. Revin dupa ce recuperez cu cititul. si o zi frumoasa cu soare!www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 29+ |

Corina
27s+ cu Maria
theophillina spune:
Buna dimineata, burtici!
Ma apuc eu sa fac capitol nou, daca R_ocsy s-a apucat de reteta de tiramisu pe care i-am trimis-o. Sper sa-i iasa bun!
Theodora 27+
Stelios
corinasmile spune:
| citat din mesajul lui anamariam79 Eu o sa absentez motivat cateva zile: unu ca e Pastele, si va urez sa aveti un PASTE FERICIT!!! SI 2.... AZI VINE TATI ACASA. URAAAAA!!!! Deci o sa-l acaparez total cateva zile pana imi revin din bucuria de a-l avea acasa.Ana 33+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -6 saptamani bebica mea mica si scumpica ![]() |
Revedere frumoasa!!!!

Corina
27s+ cu Maria

) imi fug degetele exact pe chestia aia care incalzeste cuptorul electric si m-am ars! Da' ce m-am ars, ca am ramas fara piele pe o falanga a degetului mare si pe doua ale indexului... Si daca pana acuma n-am facut suficient pi de la diuretic, am facut de la durerea de arsura in mod excesiv
Bebe face tumbe de dimineata, cred ca e sarbatoare si la ea.
Si ma simt foarte incomod in ele, parca cad pe spate.
Camelia-Nicole si