"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
r_ocsy spune:
Sabina : sunt matinala ca am avut si eu o noapte alba, pur si simplu nu am putut sa dorm ... si a trecut luna plina
!
Artu : sper si eu ca ieri v-ati tinut de glume daca nu ai mai dat nici un semn , sper ca nu te-ai obosit prea tare cu pregatirile de Paste !
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
r_ocsy spune:
OanaMar : felicitari pentru eco ... te trecem pe listuta de programari a nasterilor
?
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
Ioana5255 spune:
Oana iti uram si noi un Paste fericit! Felicitari ptr eco.
Roxy dupa cum spuneam am avut un stres sa nu nasc joi, bine ca a trecut si ultima joi. La mine joia invariabil pluteste ceva in aer.
Pentru cine are consola Wii desenele se pot vedea de pe net direct pe TV. Gasesti tot ce vrei si nu vrei, inclusiv desene de pe vremea noastra.
Sabina
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
OanaMar spune:
Daca vreti, sigur ca as vrea sa ma treceti pe listuta nasterilor.
Si am vazut ca lipseste ceva . UM 22.08. . Voi naste la Medlife( sper sa ajung acolo cu bine)
n_a_n_a spune:
'Neata burtici
!
Ieri am patit o treaba tare dureroasa: am pus la cuptor un pui umplut (cumparat gata umplut de la Carrefour, nu m-am apucat eu de bucatareala inca
) si mi s-a parut ca garnitura de la usa cuptorului parca-parca nu sta chiar bine; dau sa o pipai si in momentul ala (nici acum nu imi explic cum
) imi fug degetele exact pe chestia aia care incalzeste cuptorul electric si m-am ars! Da' ce m-am ars, ca am ramas fara piele pe o falanga a degetului mare si pe doua ale indexului... Si daca pana acuma n-am facut suficient pi de la diuretic, am facut de la durerea de arsura in mod excesiv
. Am dat cu Oximed, dar nu a facut minuni; si colac peste pupaza spre seara iar mi s-a umflat mana, de sa-mi plezneasca pielea... Ce ma fac acuma?! Vreau sa gatesc una, alta pentru Pasti si de la mana dreapta imi pot folosi doar trei degete, cele mai... neindemanatice
. Acum nu ma mai doare in mod constant, numai cand ma ating pe buba...
Acuma ca v-am pove patania mea, ma pun sa va citesc din urma.
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7
r_ocsy spune:
Nana : eu pe arsuri pun miere , nu am crezut ca ajuta pana nu am incercat ... i-a si din durere si se vindeca frumos ( dar ar fi trebuit sa pui chiar atunci dupa ce te-ai ars ) . Din nefericire accidente la bucatarie vom suferi toata viata ca din pacate se mai intampla
!
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
Ioana5255 spune:
Nana uf saracuta de tine. Baga ulei de masline. E f f bun.
Sabina
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura corinasmile sotul nu poate sta cu tine?? cu mine a stat in permanenta cineva, dar am avut cezariana si bb in rezerva...Intr-adevar, simti nevoia sa fie cineva cu tine...si eu sunt la fel. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca SabinaAMR 21 de zile |
Laurita, o sa mai vedem cum facem, inca n-am avut discutii detaliate cu dr despre internare si ce este permis pe acolo. Eu sper sa iasa bine pana la urma
Madamar - mc pentru sustinere si felicitari muuuulte pt vestile bune de la eco!

OanaMar - si tie felicitari pt bebe sanatos!
Veronica - offf, ma intristez ca lucrurile nu sunt chiar asa simple, dar sunt convinsa ca totul va fi bine! Intr-adevar e mai indicat sa fii sub supraveghere, ca sa se poata interveni la cel mai mic semn ca tu sau bebe nu mai sunteti in siguranta (Doamne fereste!)
O sa te intertii cu Carla pe acolo, bebicile ei o sa iti dea curaj sa rezisti si sa nu iti faci foarte multe griji.
de la noi!Nana -
ca sa treaca bubutza! Eu aproape de fiecare data cand fac ceva la cuptor - ma frig/ard 
Cel mai bine la ameliorarea durerii m-a ajutat intotdeauna lotiunea de plaja anti-arsuri: trece aproape instant, jur!
Corina
27s+ cu Maria
cris_09 spune:
Buna burticute!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult,dar sunt foarte ocupata cu primavara asta
..toata ziua ma plimbaresc![]()
De asta am si intrat,pentru ca voi pleca din Bucuresti pana dupa Paste,si nu puteam sa o fac fara sa va urez:toate cele bune,un Paste imbelsugat,cu bucurii si implinire sufleteasca!
Pana ma intorc sa tineti copilasii la caldurica,sa nu avem surprize surprize,ca nu suntem nici una Andreea Marin![]()
Va pup,si aveti grija de voi!
poze
Cristina
34+ cu Sebi
AMR 6 sapt
n_a_n_a spune:
Sabina, imi pare tare rau de toti nervii pe care ti-i faci! Si cu spitalul, si cu vecinii... Sper ca Silviu e ok, Doamne, ce animale!!! Noroc cu Ale, scumpa de ea
, ca iti readuce zambetul pe buze!
Sorana, felicitari pentru baietelul mare care papa bine la gradi! O bila alba pentru colectivitate
! Despre stricat bani, ne putem lua de mana
, am fost ieri pana la Carrefour sa cumpar una, alta de papa pentru sarbatori (de foarte putine chestii aveam nevoie) si am intrat intr-un magazin de copii din shopping center, si m-am mai ales cu o paturica, 3 body-uri... Imi pun interdictie la intratul in magazine de copii, ca vad ca o iau razna! Cultura de secretie pentru streptcoc o sa o fac la 34 de saptamani, in sapte aprilie. Distractie placuta la Sibiu!
Anca, la fel si tie ca si Soranei: distractie placuta la Sibiu!
Vero
, scumpa, imi pare tare rau de vestile nu chiar atat de bune! Curaj si optimism iti doresc
! O sa vezi ca o sa fie bine!
Tatyana, felicitari pentru cele 32 de saptamani
! Inca un piculet si scapi!
Flory, felicitari pentru bebelina vioaie si bine dezvoltata
! Ma bucur de IR-urile bune!
Laurita, Anamaria (aniska), ma alatur voua, si eu sunt greoaie rau de tot... Plus ca toata musculatura mi-e varza de la lunile de stat in pat!
Mary, felicitari pentru super vestile de la eco
! E normal sa nu poata masura tot ce ar trebui la eco, bebelusul e maricel si nu-l mai poti gadili sa se suceasca cum vrea nenea doctor! Ma bucur ca n-ai treaba cu fosnitul pernei.
Oana, felicitari si tie pentru bebe maricel
! Opt kg nu mi se par multe, fata de cate am luat noi
...
Nati, Ioana, vrem un semn de viata, va rugam
!
Rocsy, Sabina, Corina - eu de obicei cand ma ard mai pun miere sau unguent de galbenele, dar acuma cand m-am vazut cu rana deschisa (nu mai am piele ca mi s-a lipit de chestia aia din cuptor - ca nu stiu cum ii zice, o sarma groasa care "serpuieste" in partea de sus a cuptorului - si cum am tras repede mana mi s-a smuls) am zis sa pun Oximed, ca are si antibiotic si poate ajuta mai bine sa nu ma infectez... Acuma daca ma uit la buba vad ca face un fel de scoarta si niste besicute... Mersi de grija si de sfaturi
!
Apropo de scutece, cumnatul meu (prietenul surioarei mele) mi-a adus din Olanda un pachetoi de Pampers Newborn
. Din proprie initiativa - barbatii astia, ce surpriza a crezut el ca-mi face
... Sper ca funduletul lui iubirici sa se inteleaga bine cu ele, asta daca o sa incapa
.
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si