"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxuta

Multumesc fete dragi pentru urari!
Sunt alaturi de voi si va citesc cu constinciozitate. Ma bucur impreuna cu voi pentru vestile bune si ma intristez la cele mai neplacute. Sper din tot sufletul ca odiseea aceasta sa fie numai cu mamici si bebei sanatosi si cu nasteri usoare, refaceri rapide si muuult laptic pentru cei mici.
Din pacate eu n-am scapat nici macar de moderare...incerc sa bag astazi cateva mesaje si sa ma vedeti in timp util.
Cum pot modifica semnatura? Am ramas cu 6+, de fapt sunt cu 34+.

Roxana 6+ si Tudor 9.06.2008

Bine ai revenit la noi roxuta! Inca o ieseanca, ce naste mai repede ca mine... unde nasti? Cuza Voda/Elena Doamna?!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Fetelor am observat de cateva zile ca atunci cand fac efort sau cand merg mai mult pe jos am o scurgere alba, nu este mult, nu miroase ciudat, si nici nu am alt discomfort; cum ma odihnesc in pat cum imi trece.
Voi ati mai patit asa?

Iubirisca 30+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Si eu m-am pomenit cu ce spui tu pe tamponul zilnic insa nu am facut legatura cu efortul si nu cred sa fie o legatura - pur si simplu secretiile sunt mai abundente acum... Asa cel putin am citit la inceputul sarcinii. Cita vreme sunt inodore, nu provoaca mincarimi nu cred ca sunt pb.

Mary 32+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 8 saptamini... daca nu chiar 7

?Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea î®´re cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia î®´reaga?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Eu am luat impreuna cu Mira si Alinutzaa perne pentru gravide(acea in forma de semiluna), de la o tipa din iasi. Fetele am vazut ca sunt multumite, pe cand eu nu prea am reusit sa ma impac cu ea pentru dormit, asa ca o tin cuminte in dulap si astept sa o folosesc la alaptat
Sunt si eu interesata sa vad raspunsurile fetelor cu bebei, daca au avut si le-a fost utila.

Corina 27s+ cu Maria

Si eu mi-am luat perna, insa o pot folosi doar in timpul zilei de imi sprijin spatele in pat, noaptea nu o suport pentru fosneste de numa' (e umpluta cu granule de polistiren) si oricum stau eu prost cu somnul. S-a si subtiat mult, cred ca trebuie sa mai adaug niste polistiren. M-am tot uitat la poze cu mame care alapteaza cu perna sub bebe, dar nu ma vad folosind-o in acest scop; nici nu imi pot sprijini burta de ea, ca in poze, ca nu-i place lui iubirici, imediat se apuca sa ma loveasca. Dar pentru sprijinit coloana pe timpul zilei, in pozitie semi-sezand e super ok.

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Legat de zgomotul pe care il fac bilutzele de polistiren: azi noapte, din categoria "vise" - pe care numai eu le pot avea/visa: se facea ca serveam un cocktail cu felie de lime atasata marginii paharului: a venit vremea sa storc lamiia, moment in care cred ca m-am invirtit, am afcut eu ceva:))... si lamiia mea fosnea precum bilele. De unde realizez ca pe mine nu ma trzeste zgomotul, ci il transform in ceva placut: vise.

?Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea î®´re cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia î®´reaga?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

salutare fetelor,

acum am revenit. intalnirea cu anestezistul a fost ok, mi-a facut fisa, mi-au facut ekg. toate bune si frumoase pana ma suna de jos de la receptie ca marti sa vin la spital de dimineata si ca eu nu am salonul rezervat cu 2 paturi. m-am dus m-am certat cu ele, mi-am facut o mie de nervi. le-am zis ca daca marti la internare nu am rezerva cu 2 paturi ma stie tot spitalul. nici acum nu m-am linistit de nervi ce mi-am facut.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mortala faza cu dopul!
Deci marti scoatem majoretele dupa ce pleci tu!:D?
De ce 2 paturi? Il "cazezi" si pe Silviu cu tine, sau alt sprijin de nadejde?
Pentru ce anestezie ai optat? Rahi sau generala? Sotul asista la nastere? si sa... nu pierzi dopul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Vero din cate imi aduc eu aminte parca mergeai azi la eco, asa ca multa bafta !

sa ne zici cum a fost

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

da, am fost
se pare ca de marti va da carla vesti despre mine...caci ma internez
grad maturare2/3, lichid amniotic redus
sincer nu inteleg maturarea asa accentuata a placentei avand in vedere ca acum 3 sapt aveam grad 0/1si lichid amniotic normal
asta este...avem 33 de saptamani, sper sa ajung la 36 macar
bebe e micut are aproape 1800 de grame...important este sa se dezvolte si nu sa fie gras
sper sa nu patesc si eu ca si Carla dupa internare..
mi-a recomandat repaos...drept e ce am fost f activa in ultimele sapt dar nu sa ma obosesc
sunt destul de trista mai am de pregatit multe lucruri...eu tot m insistat sotul spunea ca mai este mult timp...probabil am simtit eu ceva
sper doar ca bebe sa fie bine...nu am nici o problema cu internarea...

33+ Matei ...

Ah, nu! Dar ce se intimpla la Cluj? Sa nu mai tragi a rau gindind negativ, te rog! Va fi bine, vei vedea! De ce te cheama in spital? sa te perfuzeze si sa ... mai ce? Adik nu ai putea la fel de bine sa stai cumintica acasa? Si la mine e grad de maturatie 2 la placenta, insa lichidul amniotic in cantitate normala! Doamne Ajuta sa fie bine! Ai grija si nu mai ridica un pai! Sa stai cumintica in pat si sa monitorizezi forumul1 Asta nu dauneaza sarcinii!

Mergi la inceput

Mira, Ancutzica merci pentru sustinere! Face mult sa ai pe cineva alaturi chiar si numai cu un cuvint bun!

Mira, ai vz ca nu e asa de grav? Sunt fete dintre noi care au stat toata vremea fara tati linga ele si au invins, ajung la capat! Ori o bucovineanca bataioasa ca tine sa nu reuseasca:)?

Tatyana:succes mult sa atingi saptaminile care-ti constituie targetul minim!;)! Doamne ajuta!

Nu BUbu: tatyana se gindeste ca... naste la nr asta de saptamini!:)

Am ajuns la zi si constat ca sunt singura pe aici, la ora asta!

Despre Nati: relax, este bine sper: eu am primit un PM de la ea, deci nu sunt pb grave!:)
Despre arturicii nu stiu nimic, sper deasemeni sa fie ok!

Va pupic, o seara minunata si sa aveti linistea si somnul la care tinjiti!:)
Pe miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Se pare ca cu mult, mult lapte o primiti de la mine in dimineata asta !

Celor care pleaca si nu vor mai intra pe forum le urez SARBATORI FERICITE alaturi de familie si un fericit !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata,

Vero iti doresc sa stea bebe la caldurica cat mai mult. Imi parerau, ca te internezi, dar totusi avand in vedere experienta Carlei si stiu ca esti la medicul ei, cred ca stie ce face.

Mary, da il cazez pe Silviu cu mine. Nu asista la nastere, va pazi usa doar . Si ma straduiesc sa nu pierd dopul.
Felicitari ptr eco.

Tatiana felicitari ptr schimbarea prefixului. Parca si tu Bubu l-ai schimbat.

Eu sunt varza e putin spus. Aseara am ajuns urat de tot, de ne-am certat cu vecinii nostri minunati, a trebuit sa ne chemam firma de paza si politia, intrucat s-a ajuns la chestii urate gen agresiuni fizice si verbale, acum Silviu e la IML sa isi scoata certificat. Daca nu am nascut ieri de la nervi, pana pe 6 sigur nu mai nasc. Rau e sa ai parte de magari in jurul tau. La tigani e mai bine, decat la ce e in curtea noastra. In fine. Sper sa am un Paste linistit, de acum vompurta discutii doar prin intermediul avocatului. Si-au cautat-o, si-au gasit-o.

Artu, Nati sper ca sunteti bine.

Roxy esti singura matinala pe aici. Buna dimineata. Eu imi tin niste scobitori, ca iar m-am culcat la ore astronomice, asta ca tot imi tine cineva socoteala la cat ma culc si la cat ma scol, de cate ori ne spalam pe zi, daca jucam sau ba mingea in casa, daca avem geamuri deschise, ce aruncam in punga de la gunoi, cate rufe spalam sau cate flori udam . E mai ceva ca la bloc.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorana : gasesti toate desenele pe net ( si varianta veche si mai noua ), trebuie sa ai doar rabdare ... tata a dat in mintea copiilor acum vreo 2 ani si a scos o multime de desene animate ( simtea el ceva in aer ) , asa ca Sofia va avea de unde alege
Cultura de col mi-a zis ca o recolteaza la urmatorul control pe 20 aprilie ( 34-35 de saptamani voi avea )
Veronicah : iti tinem pumnii ca totul sa fie bine si sa ajungeti in saptamana 36 ; stai linistita, totul va fi bine
Flory_blanca : felicitari pentru eco
Madamar : felicitari si tie pentru rezultatul de la eco
Sabina : nu va puteti scapa de vecini ? Nu pot sa cred ca s-a ajuns la incaierare si tu saraca tot plina de nervi, de parca nu ti-ar fi fost de ajuns faza cu rezerva de la spital ! pentru Ale, unul pentru tine si cate unul pentru micutele din burtica , sa stea cuminti acolo inca cateva zile !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Buna dimineata si de la mine!
Am intrat din 2 motive.
Primul este ca sa va urez din suflet sa aveti parte de un Paste Fericit si cu multe bucurii, sanatate si liniste! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, sa nastem bebei sanatosi si frumosi!
In al doilea rand, am fost si eu ieri la medic, am dupa calculele dr 31 sapt si 4 zile, bb are 2157 kg si arata de 33 saptamani!
Este totul bine, nasterea a ramas tot pe 24 mai, mi-e din ce in ce mai greu sa merg, am dureri destul de mari la osul pubian asa...ufff..dar trecem si peste asta!
M-am ingrasat 8 kg si sper sa o iau mai usor.

Va pup dragele mele si sper ca desi nu intru des sa vb si cu mine din cand in cand sau cand va cer cate un sfat

Mergi la inceput