cicatrici post cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruanama spune:

Def: reprezentant medical= persoana agreata de firma producatoare a medicamentului pentru a face cunoscut calitatile , avantajele si dezavantajele unui produs, medicament. Persoana ce prezinta aceste lucruri se adreseza Medicilor, ori eu aici nu sunt pe un site de medici, sau ma insel, eu?
Am vrut pur si simplu sa ajut, de convins va convingeti singure.
De ce romanii (scuze am trait niste ani in strainatate) sunt atat de sceptici privind lucurile noi, si tot au senzatia ca cineva vrea bani sau ceva de la ei.Mi s-a parut ok sa imi spun parerea, si poate va ajuta pe cineva, nu trebuie sa fim rautaciosi.La fel cum as recomanda ptr copii vostri si ai mei produsele cele mai bune, de tipul pampers, produse de la Klorane, de igiena, hainutele din bumbac de calitate Andreea Esca, produsele Nuk sau Avene., etc..asta nu inseamna ca promovez eu aceste produse si ca daca voi le cumparati mie imi intra ceva in buzunar....Imi place sa folosesc lucruri de calitate, iar daca pot spune si altora despre ele cu atat mai bine, ptr cine vrea sa auda.
Asa ca draga Diuna stai linistita ca nu asa imi castig eu banii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

si eu am av un pik keloid si am cumparat cimeosil scar gel dar cicatricea s a facut fffffff frumoasa in sensul ca aproape nici nu se mai vde,dar nu de la crema asa ca daca o vrea cineva o donez,ea costa fo 2 mil in farmacii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu intrasem pe-aici in speranta ca gasesc exact asta, informatii concrete despre creme/geluri care sa imbunatateasca aspectul cicatricilor. Le-am retinut pe cele 2 mentionate .
Marutzu, mai e valabila oferta? Vad ca nu ai activat PM-ul. M-ar interesa pentru o alta cicatrice decat cea de cezariana, una care chiar se vede...

Mergi la inceput

scz...nush ce e acela pm..eu sunt bb mik pe forum, da e valabila,intra pe mess meu deeadeea28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Offf ... si eu am ramas de la cezariana cu o cicatrice destul de urata. Medicul ginecolog mi-a spus ca este vorba de cicatrice cheloida si cam atat.

Ruanama .

Mergi la inceput

ssi eu am vazut cheloide destul de urate una mai ales la colega mea,cicatricea este vindecata complet abia dupa 2 ani,iti mai poti aplik unguent de galbenele este un bun cicatrizant si acela,dar trege aplicat zi de zi si din pacate nu prea avem timp si pt asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Multumesc pentru sfat, Marutzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Marutzu...ai donat crema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

La prima cezariana am folosit contractubex, la a doua, nimic. Parca mai bine arata a doua operatie decat arata prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

eu am folosit Dermatix, cu rezultate destul de bune. Este o crema pe baza de silicon.

zicea cineva de stofa si croitor bun....daca stofa nu este buna....croitorul nu are ce face.Eu dupa prima cezariana facusem o cicatrice putin zis oribila,pe cand prietena mea ( operata de acelasi medic) avea o cicatrice care aproape nu se mai vedea. Dupa a doua cezariana cam la 6 sapt am inceput sa o folosesc.Acum am mai putin de un centimetru care arata mai rau dar nu foarte(este o portiune din vechea cicatrice pe care nu au reusit sa o scoata la a doua cezariana)

Mergi la inceput