Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 7
Anuc spune:
Helbi, am vazut recomandarile lor si am citit de bine cam 95% din pareri pe alte site-uri, dar mai sunt si carcotasi, nah! Eu pe aia vreau sa-i aud, ca sa ma duc pregatita si pentru surprize neplacute :)
Mami de Ioana&Filip
madau spune:
Helbi, am modificat eu lista cu tot cu statiunile de care apartin, ca erau zapacite rau. Poti s-o modifici apoi in postarea ta
LARA
Delphin Palace,
Barut
Royal Wings
Miracle Resort
KEMER
Rixos Sungate
BELEK
hotelurile din lantul Gloria,
Rixos Premium,
Ela Quality,
Cornelia de Luxe
Serenity
IC Santai.
Papillon Zeugma
SUSESI RESORT & SPA
Club Voyage
ALANYA
Botanik
Si as mai avea eu de facut o recomandare, tot in Belek, Hotel Spice, e super frumos, in stil marocan asa, lux si opulenta, mie una mi-a placut foarte mult.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Roxi2003 spune:
Buna,
noi am fost acum 2 ani la Papillon Belvil in Belek si a fost foarte bine; si cazarea, si masa , totul a fost super. Anul acesta ne ducem la Miracle in Lara
helbi spune:
Madau, pai lasam lista ta si o sterg pe cealalta. Si, pe masura ce mai apar fete cu recomandari, le trecem pe listutza.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau KEMER Club Voyage |
madau, Voyage e in Belek si Side, in Kemer nu... si 3 in Bodrum
Roxana
madau spune:
Roxana, am modificat
Scuze, sunt la mare si-mi merge netul cu galme aici la hotel, atat am taiat si am adaugat incat am sters de tot Belek-ul din titlu. Sper sa fie ok acum, daca nu...mai trageti-ma de maneca
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Christel spune:
Si noi vrem sa mergem in Turcia anul asta.
Am gasit ca oferte(din ce ne-a recomandat o agentie):
1 Hotel Antique Roman Palace(Alanya)1977 euro perioada 30.06-14.07 all inclusive(2copii+2 adulti) inclusiv transportul cu avionul de aici din Germania
2.Hotel Grand Seker(side) 01.07-15.07 2572 euro
3.Grand Zaman Garden(Alanya)2328 euro, tot 2 saptamani la inceputul lunii iulie
4.Hotel Mirador(side&Alanya) 2484euro, la fel 2 saptamani, toate sunt de 4 stele, all inclusive.
Ati fost la hotelurile astea, stiti ceva de ele?
La Royal Wings am dat o cautare si ne costa prea mult undeva peste 4000 de euro, chiar si 6000 euro pentru 2 saptamani si mi se pare prea mult(cei drept cu tot cu avion 4 persoane dar repet prea mult).
Mai citesc si eu pe aici sa vad ce mai ziceti dar trebuie sa ma grabesc ca vad ca se cam termina locurile si noi cum avem vacanta scurta(pe 6 august deja incepem scoala) trebuie sa ne grabim.
lavi02 spune:
Christel, da o cautare pe google cu numele fiecarui hotel si iti va intoarce probabil impresiile scrise despre el pe tripadvisor, holidaycheck, etc.
De exemplu, pt primul:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297961-d677225-Reviews-Antique_Roman_Palace-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html
http://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Antique+Roman+Palace-ch_hb-hid_85601.html
bb_yasmi spune:
buna
revin si eu cu intrebarea, intre timp au mai intrat si alte persoane, la LETOONIA GOLF RESORT-BELEK nu a fost nimeni de pe aici??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!