Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 6
caramel spune:
madau, depinde ce varsta are copilul. La Rixos copiii au gratuitate numai pana la 6 ani.Apoi platesc cam 50%.Mai sunt si taxele de aeroport, si poate are in varf de sezon, sau mai mult de 7 zile sejurul.
kid2003 spune:
Delilu, la Sungate in camera standard exista o canapea care e mai mult pat single. Adica are o saltea de 60 x 200, ca orice pat de persoana. Eu am avut camera standard, doi adulti, un copil de 3 ani si un infant de 8 luni anul trecut. Prietena mea doar 2 adulti si un copil de 5 ani. Eu am fost alocata la Terrace Houses, ea camera standard in corpul principal. Erau fix la fel. Un pat dublu de 2 pe 2 metri si un pat single intr-un fel de separeu, era fancy, ca o canapea, cu perne si spatar, dar de fapt era un pat single adevarat odata ce inlaturai pernele. Nu-ti face probleme, camere sunt mari si f ok din toate punctele de vedere, iar al treilea pat din camera nu este un pat pliant, este un pat adevarat. Vacanta placuta si eu ma reintorc la Sungate anul acesta la sfarsit de iunie. Am mai fost de 2 ori in Turcia si nu mi-a placut deloc, anul trecut a fost a 3a oara si mi-a placut Sungate, nu mai risc sa testez altceva si sa fiu dezamagita.
helbi spune:
A fost cineva la Wow Kremline Palace in Aksu ? (inteleg ca ar fi pe linga Lara si ca pina in Antalia sunt 25 km)
kid2003 spune:
Helbi eu am fost acolo in 2005...si din cauza acelui loc nu m-am reintors in Turcia pana anul trecut. Mie nu mi-a placut deloc, hotelul era de un kitsch izbitor, prafuit si murdar pe alocuri (scaunele la restaurant erau patate, mesele erau lipicioase, bautura botezata, spatiu destul de mic si exact ca un tarc. Adica in stanga era un maidan urat (noi am avut camera cu vedere la maidan), in dreapta era Wow topkapi Palace. Totul ca un dreptunghi, vedeai stanga dreapta, vegetatie putina si f tanara...Cel mai mult m-a deranjat ca nu era curatenie adevarata...mancarea nu a fost cine stie ce, seara se facea un gratar mic si era o inghesuiala enorma (niciodata nu am stat la coada), restaurantul mexican a fost cam nashpa, sincer nu ti-as recomanda sa mergi acolo...
Am reincercat Turcia anul trecut la Sungate si acum, de frica sa nu mai gasesc iar conditii ca la Kremlin nu mai vreau sa testez alt hotel...
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Helbi eu am fost acolo in 2005...si din cauza acelui loc nu m-am reintors in Turcia pana anul trecut. Mie nu mi-a placut deloc, hotelul era de un kitsch izbitor, prafuit si murdar pe alocuri (scaunele la restaurant erau patate, mesele erau lipicioase, bautura botezata, spatiu destul de mic si exact ca un tarc. Adica in stanga era un maidan urat (noi am avut camera cu vedere la maidan), in dreapta era Wow topkapi Palace. Totul ca un dreptunghi, vedeai stanga dreapta, vegetatie putina si f tanara...Cel mai mult m-a deranjat ca nu era curatenie adevarata...mancarea nu a fost cine stie ce, seara se facea un gratar mic si era o inghesuiala enorma (niciodata nu am stat la coada), restaurantul mexican a fost cam nashpa, sincer nu ti-as recomanda sa mergi acolo... Am reincercat Turcia anul trecut la Sungate si acum, de frica sa nu mai gasesc iar conditii ca la Kremlin nu mai vreau sa testez alt hotel... |
Multumesc mult pt rasp. Cum este Sungate?
Ma gindeam ca, poate ar fi util fetelor care nu au moi fost in Turcia, daca la inceput de capitol s-ar putea posta hotelurile de care voi, cela care atzi mai fost in Turcia, atzi fost/ nu atzi fost mulzumite. Asa, ca o recomandare...........caci, s-a ajuns la capitolul 10 si e destul de greu de urmarit si facut o "imagine".
madau spune:
Hotelurile din lantul WOW sunt "renumite" pt kitch-ul oferit , din cate stiu eu patronii sunt rusi si cred ca asta spune totul. Eu una am auzit numai de rau despfre ele, vad ca si Kid confirma asa ca mai bine alegi altceva
Daca vrei in Lara iti pot recomanda Delphin Palace, Barut, Royal Wings
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
helbi spune:
citat din mesajul lui madau Hotelurile din lantul WOW sunt "renumite" pt kitch-ul oferit , din cate stiu eu patronii sunt rusi si cred ca asta spune totul. Eu una am auzit numai de rau despfre ele, vad ca si Kid confirma asa ca mai bine alegi altceva Daca vrei in Lara iti pot recomanda Delphin Palace, Barut, Royal Wings Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009 www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
Merci mult. Ma ajut mult recomandarile tale/voastre. Nu tin neaparat la Lara, maintereseaza pe unde v-a placut voua, unde exista eventual si Aquaparc sau macar toboganuri, si poate eventual de unde se ajunge usor (neapvind masina) si prin oras (ca noi suntem genul care si vizitam, nu sta numai in resort). Ma gindeam la Turcia pt vara asta, de aceea m-ar ajuta recomandari de la voi. Am citit primele 2 capitole, mi-am mai notat si hoteluri.........dar mai am inca 8 capitole de citit
kid2003 spune:
Mie mi-a placut la Sungate si anul asta mergem acolo. Are aquapark mare cu vreo 9 tobogane, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, mai multe restaurante, e un resort intins intr-un parc natural de pini, e verdeata multa, curatenie, rusi sunt si ei multi dar nu m-au deranjat deloc. La sfarsitul lui iunie cand am fost erau doar nevestele lor cu bone si copii. F intolite dar f ok, nu au fost scandaluri sau altele. Sezlonguri erau destule, deci nu au existat incidente.
Am mai auzit de bine de hotelurile din lantul Gloria, Rixos Premium, Ela Quality, Barut Lara, Cornelia. Acolo au fost prieteni de-ai nostri si s-au intors f multumiti. Eu in afara de Kremlin Palace, Sungate si un hotel obscur din Marmaris vizitat acum peste 10 ani nu am fost in alte parti. Ma intorc la Sungate pentru ca la raport calitate-pret eu zic ca stau f bine. Gloria Golf era cu 40% mai scump, acolo m-as fi dus, poate la anu' de-o mai trece criza.
Anuc spune:
Ceva rau despre Royal Wings din Antalia? :)
Mergem in septembrie, am rezervat deja, deci va rog nu-mi taiati entuziasmul :)
Mami de Ioana&Filip
helbi spune:
citat din mesajul lui Anuc Ceva rau despre Royal Wings din Antalia? :) Mergem in septembrie, am rezervat deja, deci va rog nu-mi taiati entuziasmul :) Mami de Ioana&Filip |
Tocmai ce mi l-a recomandat Madau 2 posturi mai sus. Deci, cred ca potzi sta linistita cu alegerea facuta
Madau si Kid2003, multumesc pt info. Am sa incerc eu sa fac un "top" pe masura ce scrietzi si poate i-l punem pe prima pagina. Va trebui insa, sa ma ajutatzi cu localitatzile unde se afla hotelurile.