Vacanta in Turcia (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Kid2003, multumesc de informatii. Ma gandeam eu ca n-are cum sa fie rau, dar acum ca citesc ce ai scris tu, sunt si mai linistita.

Yasmi, n-are ce sa fie rau in Turcia, insarcinata fiind. Evident depinde si de cum te simti tu, dar nu are de ce sa-ti fie rau. Si da, poti sa inoti, este recomandat la femeile insarcinate. Sa nu stai la soare prea mult, sau daca se poate deloc. In rest, enjoy!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaz spune:

Buna fetelor,

La Royal Dragon din 3 iulie mai merge cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna tuturor!
Ne gandit anul asta la o vancata in Turcia. Am de ales intre Belek si Lara.
La Belek - Hotel Belek Beach; Barcelo Tat Beacj, Vera Club Mare si Alva Exclusive Vera.
La Lara - Hotel Rixos; Royal Wings.
Ideea e ca vreau sa ma mentin sub 2000 de euro - 2 adulti si un copil de 2 ani +

Ce ati recomanda din cele de mai sus?

Si o intrebare - poate sa ma lamureasca cineva ce inseamna all exclusive all inclusive???

Sar'mana

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

buna fetelor, noi plecam luni pe 28 in Antalya-Kemer la hotel Limak Limra ,mai pleaca cineva cu noi ? a mai fost cineva acolo, suntem cu 2 copii mici de 2 si 6 ani, au bufet dietetic pt copii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

gabi suntem pana pe 11 iulie acolo as ca pot sa-ti trimit nise impresii pana ajungi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete,
Am fost la Royal Wings anul trecut...
Impecabil, ireprosabil...TOTUL
Dar banuiesc ca toate hotelurile din zona sunt ca la acelasi standard ( cele cu acelasi nr de stele )
Concedii placute

Editez: Nu pot sa ma abtin....n=o sa fie in romanica sa nici in alte 2000 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Buna tuturor!
Ne gandit anul asta la o vancata in Turcia. Am de ales intre Belek si Lara.
La Belek - Hotel Belek Beach; Barcelo Tat Beacj, Vera Club Mare si Alva Exclusive Vera.
La Lara - Hotel Rixos; Royal Wings.
Ideea e ca vreau sa ma mentin sub 2000 de euro - 2 adulti si un copil de 2 ani +

Ce ati recomanda din cele de mai sus?

Si o intrebare - poate sa ma lamureasca cineva ce inseamna all exclusive all inclusive???

Sar'mana

Mami si Sanziana

La Belek e ,mai multa vegetatie! Lara e mai stearpa...probabil depinde si de resort!

Noi am fost la Belek Beach ! recomand pt (citez oarecum de pe un site ca mi-a placut cum spunea cineva) oameni normali, care accepta sa li se schimbe patul la 2 zile, care nu arunca prosopul dupa fiecare spalat si care nu stau numa cu freshul in fatza toata ziua!
E curat, frumos, e linistit, mancare buna(in special deserturile), bautura la fel, sucuri acceptabile, dar nu naturale, plaja lata, piscina, animatie...noi ne-am simtit f bine.
Pretul a fost mai mult decat acceptabil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multumesc pentru pareri. Acum trebuie sa mai vad si la agentie ce a mai ramas liber - vrem sa mergem la sfarsitul lui august.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Marina,

daca ai acces la net, multumesc anticipat.

Daca nu, stai linistita.

Ne suprapunem 3 zile (noi ajungem pe 7 iulie), poate ne cunoastem acolo!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

gabriela iti dau mobilul pe PM si da-mi un telefon. O bere tot bem, nu?:)

Mergi la inceput