Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna dimineata fetele!

Eu sunt in lipsa de timp total...saptamana asta am lucrat la greu,cateva zile si dimineata 7 ore si dupa-amiaza 3 ore..cu pauza de 3 ore intre!Sunt cam obosita,dar de luni imi voi intra in normal ca termina cumnata vacanta!In rest suntem bine,Darius de doua zile a trecut doar la 2 somnicuri pe zi,are nopti cand doarme super bine(doar cu o singura trezire)si nopti super agitate...asta e,crestem noi!

"La multe lunite inainte!",sarbatoritilor din zilele acestea si imi cer iertare pt intarziere!
"La multi ani"!,Clody,sa fii fericita si multa sanatate!
"La multi ani"!,BLUE,multa sanatate si bucurii!

Ganesha,suntem bine,multumim pt grija!Sper sa fie mai bine si la voi cu somnicul in curand!

la toate,am citit tot dar nu imi mai amintesc nimic acum...am admirat copilasii dragalasi...

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Blue, la multi ani pentru alaltaieri!
Clody, la multi ani pentru ieri!
Alic si Anda, felicitari pentru primii pasi!

Flobaby, Narcisica, Andata, Ioana, , m-am simtit strigata. Si ai mei au facut toti enterocolita, e clar un virus, eu am scapat pana acum, dar Larisa mi-a vomat acum 2 nopti continuu, am tinut-o in brate de la 3 dimineata.
Singurul ei dintisor incepe sa se vada, s-ar putea sa sparga si celalalt in curand, ca sa avem un iepuras de Pasti. La 9 luni si jumatate sta bine in picioare fara sa se tina, dar nu a pasit inca singura, se alearga cu sora-sa prin toata casa, are viteza mare daca se sprijina pe mobila sau daca merge in 4 labe, intreaba continuu "asta?", "ata?", "tze e ata?" si arata cu degetelul, recunoaste obiectele, daca o intrebam unde sunt diverse lucruri sau persoane le arata cu un degetel, incearca sa repete tot ce aude, in continuare suge la greu si mananca bine legume.

Cam atat despre noi, sunt atat de aglomerata incat nu am timp nici sa-mi gatesc, doar pentru fete fac ceva rapid, sper sa reusesc asta-seara si maine sa prestez niste cozonac, pasca, drob de pui si curatenie.

Va pup pe toate si va urez "Paste fericit!".

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna!
Am intrat si noi putin sa uram " Paste fericit!" tuturor si multa sanatate puiutilor bolnavi!
No suntem, inca, cu mucisori. Aseara a facut temp 38. Stiu ca nu e mult dar ma tem sa n-o intoarca raceala.................
Pupici tuturor!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.com/108007027533031130378/Maria7Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

cu intarziere CLODY, BLUE sa fiti fericite si sa va bucurati de comorile voastre !

Ioana, iti multumesc frumos
Carla, wow ce progrese ! Cred ca ajuta totusi sa ai o/un sora/frate mai mare. Felicitari !..
andata, pupam micutza studioasa
ganesha, am vazut un fat frumos pe un cal alb SUPERB !
Vazut si poze de Ely, Andreea, Alynta , minuni, ce mai !

Noi tot fara dintzi , am zis eu ca ramanem ultimele din stup...
si leneseeee doamne, doamne !..dar suntem grasute si voioase ( am mai adaugat si noi poze ).

Cat despre mine vreau sa va zic fetelor ca sunt tare multumita de dieta asta pe care o urmez..am slabit intr-o luna jumate 6 kg ...deja simt si eu ca a venit primavara ( ioana )

Cam atat, momentan...

Vrem sa va uram un paste minunat si sa va bucurati de el impreuna cu cele mai frumoase fiinte din viatza voastra !

.... iar cand o sa mancati miel, sa va ganditi si la mine..k aici de paste se mananca (,) curcan ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

alic-stai linistita,si Andreea tot pe varfuri umbla.oricum trebuie sa fim marete ca avem fete balerine.de ieri a inceput si ea s faca primii pasi,la 9 luni si 3 sapt.asa m-am bucurat cand am vazut-o.am luat-o in brate si i-am spus BRAVOOO!cand m-a auzit s-a aplaudat si ea.
Doamne ce frumos cresc copii nostri.
multa multa sanatate la toti copii bolnaviori si multa putere la mamici.
am fugit ca s-a trezit pufoasa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Am intrat sa va uram "Sarbatori fericite!" si "Paste fericit!" alaturi de cei dragi.
Noi sintem acum in plina vacanta (de o saptamina sint acasa cu amindoi ) si e mare balamuc: Mihael a invatat sa tipe, sa se deplaseze de-a rostogolul, Aliza e deja mare, face pe mamica atot stiutoare ca abia ma mai inteleg cu ea, dar in rest toate bune.
Incerc sa tin pasul cu voi dar abia daca pot sa citesc zilnic sau o data la doua zile ceea ce scrieti, insa de scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi am facut mancare, deh....mai multe feluri sa fie! Am avut succes cu David cu mancarea! A luat singur parjoale si a zis "mnnnn!Bun!" La cat de pros mananca va dati seama ca m-a fericit! A mancat si aripioara cu susan, cozonac! Chiar sunt bucuroasa!
Nicuratze felicitari pentru olita! Sa stii ca am avut si mai am momente de declin psihic, dar cu DD inainte!
Carla spor la bucatarit! Nasol cu enterocolita! Felicitari pentru progrese! Stiu cam ce atmosfera faina e in casa cu copii! Si Matei arata cu degetelul si "vorbeste"!
Eritina felictari pentru rezultatele dietei!
Flobaby sanatate!
Mirga spor cu copii!

Eu ma "asigur" din seara asta cu urarile!

Un Paste fericit! Sanatate copiilor! Liniste in camin!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hop si eu sa va urez Paste fericit! am facut si eu azi drob si am vopsit oua, maine fac miel si cozonac. duminica avem niste amici vietnamezi la masa, sa vedem ce parere vor avea de preparatele noastre. va pupam pe toti cu drag
alic, felicitari nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

seara buna fetelor! tare ocupate si gospodine vad ca sunteti... eu nu ma laud asa de tare. ca am gatit doar doi cozonaci de boromir , in seara asta am prestat cu sotu marinata pt friptura de miel care va intra maine la cuptor. in schimb ieri am vopsit ouale, activitatea mea preferata si ia uitati cine se juca dupa aceea cu ele http://claraturcu.wordpress.com/2010/04/02/am-vopsit-ouale/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

CLODYAC - cu intarziere LA MULTI ANI, sanatate multa si copii sanatosi
PHILIP, GANESHA, BEBE-BECA,FLOBABY - multumesc mult , oricum, nu am adoptat ca sa mi se spuna ca am facut un gest frumos, ci pt ca acest copil eu cred ca a fost nascut pt noi, e copilul care mi l-am dorit de cand ma stiu si cred ca daca il faceam eu, nu iesea asa reusit . A fost sortit sa fie al nostru, seamana ff bn cu sotul meu si multe alte coincidente.

Nu am timp nici sa mai respir cu atata treaba acum cu sfintele Pasti, Razvan ma solicita si el ff mult, de aceea am intrat acum atat de tarziu sa va urez ( ca nu stiu daca mai pot maine) PASTE FERICIT alaturi de toti cei dragi voua.

Si Razvan imi face febra de 2 zile, 38*C - si a aparut o frumoasa rubeola, chiar acum de sarbatori , el asa e vioi, ii dau nurofen cam la 12 ore (atunci ii creste febra, in rest nu are).
Voi ati trecut prin asta, cum ati depasit-o? Pot sa-l scot afara zilele astea?
Am sunat medicul dar e plecat din localitate si nu a putut sa-l vada.

SARBATORI FERICITE PASTE FERICIT

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT

http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"

Mergi la inceput