Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Beca sunt totusi vesti bune! Poate nu e nimic grav la coloana! Iti inteleg nelinistile ca am patit-o si eu in februarie2009 cu tata- eram gravi cu Matei! Suna sotul si-i zice soramii(mie nu a indraznit) ca taicamiu e in salvare ca fusese victima unui accident rutier! La noi a fost de cosmar ca taicamiu are coloana operata(de inainte)! La el s-a soldat cu ruptura de stern.... Lasa ca va fi bine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
philip spune:
Ioana, abia acum am ciit. sper ca totul e bine cu tatal tau. multa sanatate.
multumesc pt urari fetelor.
la multi ani ana, dici
andata spune:
Anda, ms mult pt aprecieri si estimarea de preturi.
Clody, ma bucur ca v-ati simtit bine. V-ati intors cu forte proapete? Ceva poze de acolo?
Otilia, nu merge daca ii schimbi fructele? Sau sa i le dai cu alceva? Eu i le dau uneori cu biscuiti, alteori cu cereale de la Milupa sau de la Bebelac. De la Nestle nu am gasit cand am facut cumparaturile, asa ca i-am luat din astea sa le testez, cu atat mai mult cu cat amandoua m-au costat cat o cutie de Nestle.
I-ai verificat gingiile lui Matei? S-ar putea sa fie de la dinti problemutele. E super ideea cu leaganul, si eu ma gandeam la unul pt Ioana
Carla, , ms mult pt aprecieri si pt link.
Ramona, sanatate multa
lauraa, pupici Mayei sa iasa fara dureri
alynta, am vazut reteta de cozonaci, par f apetisanti. Voi incerca si eu reteta, multumesc mult
adriana, ms. Ai dreptate, bataia nu e o solutie. Am putea vb pe mess daca vrei, am trecut si eu prin asta. In principal insa trebuie sa vb cu copilul, sa nu accepti explicatia lui. E posibil sa simta ca ii dati mai multa atentie Irinei iar episoadele de nervi va reclama exclusivitatea, adica atunci ii dati lui mai multa atentie decat micutei. Iti las pe PM id-ul meu de mess
alynta, nu stiu ce sa te sfatuiesc, noi nu am avut problema aceasta.
Carmina, Tavi a avut problema asta, ne-am dus la un ortoped pt ca ne speriasera toti ca va trebui operat si omul ne-a linistit ca nu e nevoie de operatie si copilul o sa isi revina. Era micut atunci, avea vreo 11 luni si cam in 2 luni si-a revenit. Sper sa nu fie nici la tine ceva serios.
Ioana, doar 33 de monede . Dar cum eu am primit si 1 si 2 monede, zic eu ca e destul de bine . Tin pumnii sa iasa bine vizita la medic. Neaparat sa intri sa ne spui rezultatul
Andreea, ani multi si fericiti inainte sotului si multa sanatate tuturor.
Ioana, oooffff. Sa dea DD sa nu fi patit nimic grav la coloana. Insanatosire grabnica si recuperare rapida.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Dici si Anaela, multi ani fericiti inainte, plini de sanatate, bucurii si impliniri
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Bebe Beca spune:
Mda... deci pana la urma tata a ramas internat, se pare ca plamanii s-au dezlipit de membrana coastelor si trebuie sa fie internat ca sa faca nu stiu ce... a fost nevoie de 5 ore de stat acolo ca sa isi dea seama de asta, de unde initial ne-au spus ca il putem lua acasa. Sa vedem pana dimineata ce se mai intampla.
Cu Sara am fost la medic, timpanele sunt transparente, insa usor rosii in continuare, mai facem doza de maine de antibiotic si o tinem acasa inca cateva zile.
Va pup si va multumesc tuturor pentru gandurile bune...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
andata spune:
Ioana, multumim de vesti. Pup albinuta sa fie bine cat mai repede. Doar mai are un pic si trece pragul primului an.
Sotul meu a avut pleurezie (cred ca despre asta e vorba) si a stat internat cam o saptamana, cu tratament injectabil. Sper ca la tatal tau sa nu fie prea grav.
Te pup si iti doresc multa putere iar celor dragi tie multa, multa sanatate.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
laurraa spune:
buna fetele!!!!
LA MULTI MULTI ANI dici si anaela
maya mea s-a trezit mititca de 2 ori de la "maseluta" cred ca in noaptea aceasta sparge bine; am reusit eu astazi sa o pozez in gurita,nu stiu daca intelegeti mare lucru,dar sunt niste puncte albe care e molarul asta pacatos ce tot isi face aparitia pe laterala,unul e mai vizibil,nu se vede bine de la aparat http://picasaweb.google.com/lh/photo/kkupZa7QSve4mArlm_lm1A?feat=directlink
bunica ei,soacra mea, s-a apucat de impletit, o sa va arat ce i-a facut Mayei, am ramas fffffff placut uimita; rochite,hanorac,sal,bluzite,etc; si a invatat modele de pe youtube
ma doare spatele de moooorrrrrr; ce remedii aveti???
Ioana ma bucur ca nu e nimic grav cu tatal tau; otita asta tare urata e, de cand Maya a facut otita am un stres cu caciulita afara,desi s eface de la mucisori, insa mi-e teama; daca inainte avea 3-4 caciulite acum are vreo 30 cred; o sa se faca si Sara bine acusi acusi
badriana, multa rabdare cred ca e sfatul,dar nu pot sa iti zic din propria experienta mai ales ca si eu pe la 8-9 luni ale Mayei am avut niste momente in care mi s-a incercat rabdarea,dar am reusit; acum ea tipa, eu ii zic "mai mami,gata" si nu ma pot abtine sa nu o pup asteptam varsta mai mare
alynta, of cum e cu 3 barbati in casa? tu si philip sunteti niste privilegiate
strunfita,sper sa nu fie nimic rau
andata, super usitele alea si garduletul de pus la scari
fetelor, ce incaltaminte achizitionati pt copilasi sa nu le dauneze picioruselor? eu am fost astazi si am primit niste sfaturi: sa le acopere glezna,sa aiba talpa dreapta,ortopedica; am gasit la 150 ron o pereche,noroc ca s-a oferit nanuta sa-i cumpere de mot
altceva ce trebuie sa mai stim? i-am cumparat si eu o pereche de ghetute asa fara sa stiu de indicatii, dar nu i le-am dat pana acum
pupici merg sa fac dus
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
SoriLea spune:
Salut intregul stup
Sa incep prin a ura sarbatoritelor LA MULTI ANIsanatate,i multa fericire si sa va bucurati de copilasii vostrii
Bebe Beca - sanatate multa tatalui tau
Philip - sa-ti traiasca sotul LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA
Strumfita- la inceput si noi am folosit forta, asa cum a spus si Ioana, dar cu timpul s-a obisnuit, acum chiar ne amuzam cand il vedem cum ia singur masca si o pune pe fata si sta, dureaza cca 10 min la noi.
Razvan acum e f bn, nu mai are nimik, i-au folosit aerosoli ca nu a mai fost nevoie de medicatie. E un chin sa-i dau siropuri pe gura. de data asta l-am doftoricit eu cum am retinut de data trecuta si vad ca am procedata bn. Dr a fost in concediu zilele astea, dar ieri a venit acsa si l-a consultat si mi-a spus ca e f bn. Ni ci nu mai tuseste. Deci ne putem socoti ca noi
Sanatate multa la toti copilasii
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
SoriLea spune:
Aaaa si am uitat sa va spun ce-i mai important pt noi, a inceput sa umfle gingia jos. are acum 2 ciupercute, cum imi place mie sa-i spun, deci inseamna ca ne vor iesi 2 de-odata . Abia astept sa rasara. E putin marait, dar nu stiu daca din cauza ca vor sa iasa sau de frica sa nu-l las ca nu vrea sa mai stea in prezenta nimanui fara mn.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
laurraa spune:
fetelor daca aveti un mi liber mai acordati-ne un vot am intrat in cursa iarasi http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176.
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii