Gravidute si mamici de Constanta (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Am sa cumpar pana la urma cantar ca e mai stresant asa sa ma cantaresc cu ea si sa nu imi arate toate cifrele. Dupa ce nu o sa mai am nevoie de el am sa IL DONEZ dispensarului care are un cantar de pe vremea cand eram eu bebe.
Asa faceam si cu seringile pentru bebei cand era Stefan mic si nu se prea gasea ace mici pentru copii; luam mai multe caci ma gandeam si la ceilalti bebei care erau destui si care, banuiesc ca ii dureau asa ca pe baiatul meu.

Larisel tu esti ca mine si imi placi. Asa sa faci, sa cauti un pediatru bun caci puii nostri merita.
Eu nu am un pediatru bun, nici macar bunicel de zici ca e aterizata pe acolo dar eu am un medic bun pe care il consult ori de cate ori am nevoie.

Inca odata va multumesc pentru incurajari care mi-au facut foarte bine.
Fata mea este cumintica nu ca baiatul si parca s-a mai intremat si ea si e mai vioaie.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

madaluta

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor, scuze ca dau buzna
Am si eu nevoie de un profesor de pian pentru un baietel de 7 ani...imi aduc aminte ca cineva aici dadea lectii in C-ta de pian pentru copiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta
daca nu i-ai inscris pana acum la cresa, cred k e destul de tarziu. totusi meri si depune o cerere la Directia creselor si poate cu o pila ceva rezolvati in toamna. Si eu o voi duce pe briana, dar am inscris-o decand avea 8 luni.
oricum am auzit multe lucruri bune despre toate cresele din CT, numai sa se acomodeze cei mici.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Multumesc, Madaluta. Am depus cerere la Directia creselor inca de anul trecut din august, dar nu sunt hotarata la care din crese sa ii duc. Voiam sa vad si parerea mamicilor care au deja copilasii la cresa.

Mergi la inceput

Elena sper din tot sufletul sa gasesti o cresa buna.
Am inteles ca sunt doar 5 in toata Constanta???

Tin minte ca eu l-am avut pe Stefan la gradinita la particulari in primul an si am fost multumita ( si engleza si dans...)
Acum il am la stat cu criza asta nebuna si a uitat si de engleza si cum sa se poarte...
Este o gradinita... dar nu am ce sa fac... engleza facem acasa, calculator la fel, diverse activitati tot asa dar ce ne facem cu purtarea ca eu ii zic una si cand il iau de acolo...
Este foarte greu mai ales ca la particulari daca un copil vb urat sau se purta urat il punea la colt si il controlau imediat.. la stat nu dau 2 bani.
Are o educatoare care mai face cate ceva cu ea si o alta care ii face in toate felurile ( fireai cu m..., trage fetitele de bar iar la baieti le da bobarnace ). M-am saturat sa ma duc sa ma cert pe acolo mai ales ca i-am amenintat ca le aduc nu una ci doua televiziuni pe cap astfel incat Inspectoratul sa i-a masuri de rusine.
Il duc ca sa stau linistita si ce sa zic ca sunt mai stresata ( daca a fost lovit, daca a lovit, daca a vb urat, daca...)

In vara asta as vrea sa il dau la un sport dar la 4 ani si 3 luni ce sa gasesc pt. el?
Am gasit inot dar vine vara si va merge la plaja...
Fotbal si altele... de la 6 ani.
Poate Karate asa ca sa isi mai consume din energie dar oare gasesc pt o asa varsta frageda?

Astazi este frumos afara, tati si Stefan au plecat la PITICI iar noi fetele am ascultat slujba la TV.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor,sunt noua intr-un fel.........inainte povesteam k incerc sa raman insarcinata iar acum .....sunt [gravisunt asa fericita.....azi dim am aflat.......am plans de fericire
dak mai sunt viitoare mamici care vor naste in decembrie,astept sa ne impartasim povesti sau ce vreti voi.....
inca nu am fost la doctor sa confirme sarcina ,vreau sa ma duc peste 2 sapt,nu e devreme ,nu?.....dar la care doctor......pt consult ginecologic,am fost la peteanu si cristureanu.....astept raspunsuri de la voi
pup

Mergi la inceput

Maritza ma bucur ca vei fi mamica.
Felicitari !

Mergi la inceput

Acum sunt cu cafeluta in brate si scriu cu stanga.

Asa ii spun fetei caci de cate ori o vad vioaie si mananca parca imi trece si oboseala si tot. Ea pentru mine este ca o cafeluta care alunga oboseala.

Doamne ce nu fac copiii astia din noi... uitam de toate in preajma lor asa de bine este cand iti vezi puiul bine.

Ieri am iesit 15 minute cu ea afara si vad ca i-a priit.

Cred ca o scot si azi dar mai incolo poate se mai incalzeste putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Fetelor, scuze ca dau buzna
Am si eu nevoie de un profesor de pian pentru un baietel de 7 ani...imi aduc aminte ca cineva aici dadea lectii in C-ta de pian pentru copiii...

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

da, ai retinut bine, AndreB este profesoara de pian, dar nu stiu daca mai citeste sau nu pe DC. daca nu iti raspunde ea o voi atentiona eu sa se uite si sa te contacteze eventual, daca are timp liber pentru lectii private. stiu ca este foatre ocupata cu concertele,cu universitatea si scoala privata unde mai preda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Felicitari marizta! Eu sa stii ca am fost la cristureanu, este un tip ok ,dar nu cred ca mai merg. Am o colega la munca ca a nascut cu el. In perioada cand trebuia sa nasca ea el pleca in concediu si inainte sa plece cu 2 zile a chemat-o sa-i faca cezariana si din cate mi-a zis a avut niste probleme cu fetita. Nu vreau sa te sperii si sa nu te mai duci la el iti spun doar ce a patit colega mea.si sarcina usoara

Mergi la inceput