Gravidute si mamici de Constanta (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina-bubulina

am inteles. va rog sa-mi spuneti si mie la ce ginecolog ati fost la clinica privata. banuiesc ca au si cabinete particulare,nu? sau ati mers la clinica la consultatii?

Pe mine m-a monitorizat doctoritza Ioana Lutzescu. Mergeam la consultatii la cabinetul particular si doar ecografia morfologica de trim.II am facut-o la Euromaterna. Ti-o recomand cu incredere pe dna dr...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elsels

am pus aici cateva poze cu ai mei baieti ca sa ne cunoasteti si pe noi :)
http://community.webshots.com/slideshow/577323553rwHkPn?mediaPosition=1

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)

Sunt superbi... sa fie sanatosi! Vad ca sunt bivitelini ca si bb-linele mele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Larisel,elsels,sa va traiask comorile!!!Sunt niste frumuseti!!!Larisel,ai inste printese,in adevaratul sens!!!
Elsels,baietii tai sunt tare dragalasi!Sunt identicii,k park nu seamana!Unul e dulce,angelic,celalalt pare mai....nebunatic!Asa e???
Sa va traiask,fetelor,sa fie sanantosi!!!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Multzumim pt aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Si eu o recomand pe dna dr.Lutescu!!!
Si dak exista EUROMATERNA cand mi=a venit sorocul,nasteam tot cu dumneaiei.Din pacate,era ink la Judetean!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Isis eu nu sunt insarcinata sunt aspiranta la . din pacate am ovare polichistice. am terminat tratamentul si astept sa merg la ginecolog saptamana viitoare sa vedem ce zice. am citit toate mesajele voastre legate de spitalul judetean si sincer sa-ti spun nu prea imi doresc sa ajung pe acolo nici macar la un control de aceia am intrebat de clinicile private. multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.
intre timp am fost la doctor si sunt foarte multumita de dl doctor.
este un tip foarte bland si vorbeste foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Buna seara fetelor!
Am nascut pe data de 11 aprilie o fetita ( Andreea Elena ) micuta de tot.
S-a nascut prin operatie cezariana, a venit cu poponeata pe aceasta lume ; avand 1750kg, 42cm, apgar9.
Este foarte mica dar cu ajutorul Domnului ne facem noi mari.
Stresul cauzat de disparitia mamei se pare ca si-a spus cuvantul. Ea este sanatoasa in rest slava Domnului dar este mica ca greutate.
Am pastrat hainute de la baiat si acum cand o imbrac ( nu prea am ce )... zici ca o imbrac cu hainele lui Guliver.
Faza dura este ca are o vointa si cat este de mica este o mancacioasa...

Daca nasteam la spital cred ca ma umpleam de nervi.. conditii mizere si servicii idioate dupa ce ca ea este asa de mica...

Aici la Eurimaterna am fost foarte multumita ( peste asteptari ) si am plecat cu ea acasa avand 1760Kg ( la spital din contra da jos ca le da sa manance ... sau te lasa cu copilul in camera si nu le intereseaza daca ai lapte sau poate trage).

In seara asta asta m-a ajutat tati sa o spal si cand a vazut si el ce mica este l-am dat peste cap. Ce sa mai spun ca eu am avut tensiune mare indusa de cezariana si nu a trecut pana cand sa plec numai cu gandul la asta mica.
Eu care am botezat si am sucit bebeii la imbracat acum...
Dar va fi bine. Faptul ca are voina asta ma pune pe picioare.
Cat e de mica daca ati vedea ce trasaturi frumoase are...si avem si par in cap care se suceste in toate directiile.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

buna seara Ela sa-ti traiasca fetita si sanatate multa! poti te rog sa-ti activezi PM ca as vrea sa te intreb ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Felicitari, Ela!
Sanatate multa si mult laptic la mami ca sa aiba ce papa piticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Buna seara fetelor!
Am nascut pe data de 11 aprilie o fetita ( Andreea Elena ) micuta de tot.
S-a nascut prin operatie cezariana, a venit cu poponeata pe aceasta lume ; avand 1750kg, 42cm, apgar9.
Este foarte mica dar cu ajutorul Domnului ne facem noi mari.
Stresul cauzat de disparitia mamei se pare ca si-a spus cuvantul. Ea este sanatoasa in rest slava Domnului dar este mica ca greutate.
Am pastrat hainute de la baiat si acum cand o imbrac ( nu prea am ce )... zici ca o imbrac cu hainele lui Guliver.
Faza dura este ca are o vointa si cat este de mica este o mancacioasa...

Daca nasteam la spital cred ca ma umpleam de nervi.. conditii mizere si servicii idioate dupa ce ca ea este asa de mica...

Aici la Eurimaterna am fost foarte multumita ( peste asteptari ) si am plecat cu ea acasa avand 1760Kg ( la spital din contra da jos ca le da sa manance ... sau te lasa cu copilul in camera si nu le intereseaza daca ai lapte sau poate trage).

In seara asta asta m-a ajutat tati sa o spal si cand a vazut si el ce mica este l-am dat peste cap. Ce sa mai spun ca eu am avut tensiune mare indusa de cezariana si nu a trecut pana cand sa plec numai cu gandul la asta mica.
Eu care am botezat si am sucit bebeii la imbracat acum...
Dar va fi bine. Faptul ca are voina asta ma pune pe picioare.
Cat e de mica daca ati vedea ce trasaturi frumoase are...si avem si par in cap care se suceste in toate directiile.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Sa-ti traiasca printesa!Capul sus ca va faceti voi mari!Sa pui poze sa o vedem si noi!pup!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA

Mergi la inceput