PCOS (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

elizbeth esti pe listuta

adipink2000 se calculeaza raportul LH/FSH in z 3 indiferent de lungimea CM. Analizele din zilele 14 si 21 sunt afectate de lungimea CM.
Oricum, mai suna la programari ca poate cineva renunta si poti merge mai repede la dr Neamtu. Daca nu, asta e, dar merita sa astepti parerea unui medic bun.
Dr Neamtu este o persoana cu experienta in endocrinologie reproductiva si sunt sigura ca va gasi o solutie.
Muuuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

elizbeth esti pe listuta

adipink2000 se calculeaza raportul LH/FSH in z 3 indiferent de lungimea CM. Analizele din zilele 14 si 21 sunt afectate de lungimea CM.
Oricum, mai suna la programari ca poate cineva renunta si poti merge mai repede la dr Neamtu. Daca nu, asta e, dar merita sa astepti parerea unui medic bun.
Dr Neamtu este o persoana cu experienta in endocrinologie reproductiva si sunt sigura ca va gasi o solutie.
Muuuulta sanatate!

Multumesc frumos!
Buna ideea, voi incerca sa vedem daca s-au mai eliberat din locuri intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

FIRICEL, multumesc mult de urari si sa va de-a Domnul la toate o mica "inimioara" cat mai repede.

ELIZABETH, mie mi-a dat doctorul Duphaston, diminieata si seara, la inceputul sarcinii, cam 14 zile..... nu mai retin sigur cat timp ca a trecut ceva timp.
Eu mai auzisem de la fete ca in caz de PCOS, se mai continua cu metformin, dar sigur nu stiu ...mai vorbeste cu fetele, poate stiu ele mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

scuze, am scris gresit, .....am vrut sa zic "sa va dea Domnul", nu "de-a" ....e cam tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor , a fost alarma falsa cu ciclul venit in ziua 26, s-a transformat in scurgerea maronie pe care o am , de vre 2 ani deja,inainte de ciclu. Ce mi se pare acum ciudat e ca ma dor sanii destul de tare; pe mine niciodata nu m-au durut. Se umflau inainte de ciclu dar fara durere... are vreo legatura cu metforminul pe care il iau de 3 sapt? N-ar trebui... Ati mai patit careva?

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: ati luat careva metformin retard? Am auzit ca are mai putine efecte sec . ieri dupa masa mi-a fost asa de rau... cred ca de la met.. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Fetelor eu sunt tare dezamagita Am fost azi la medic fiind Z15 sa vedem daca foliculul meu care in Z11 era de 15 mm a mai crescut ca sa pot face choragonul si bomba... a regresat Acum e de 13 mm. Sunt disperata. Totul era perfect si acum se intampla asta. Nici n-am mai avut putere sa-l intreb pe dr de ce? De luna urmatoare iar incep stimularile. Simt ca nu mai pot

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Anamira imi pare tare rau...Ce doza de closty ai luat acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Adijo luna aceasta n-am facut stimulare. Fiind chiar dupa anticonceptionale, dr a zis sa asteptam sa vedem ca poate ovulez fara stimulare. Ei bine se pare ca nu merge la mine. Sunt deja disperata ca din septembrie anul trecut eu n-am avut nici macar o ovulatie pana acum. Nu mai stiu ce sa fac.

Citat:
citat din mesajul lui adijo

Anamira imi pare tare rau...Ce doza de closty ai luat acum?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor eu sunt tare dezamagita Am fost azi la medic fiind Z15 sa vedem daca foliculul meu care in Z11 era de 15 mm a mai crescut ca sa pot face choragonul si bomba... a regresat Acum e de 13 mm. Sunt disperata. Totul era perfect si acum se intampla asta. Nici n-am mai avut putere sa-l intreb pe dr de ce? De luna urmatoare iar incep stimularile. Simt ca nu mai pot

_

Anamira nu dispera trebuie sa fi optimista si sa luti in continuare pana o sa-ti vezi visul cu ochii.
Tu iei metformin?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput